Video: adventstid 2011

Da var ventetida over og adventstida over. Var vell egentlig over for et par dager siden, men her er en kort video med litt klipp fra adventstida 2011. 

Sett på 780p

Idag dere, idag er det selveste julaften, wiiihu. Gleder meg. Håper dere alle sammen får en super jul og en herlig kveld ikveld, god jul!

Video: Love my life

SETT PÅ 480P, FOR BEDRE KVALITET

Mekket sammen en video med litt klipp fra 2011, enjoy!

Hva synes du om videoen?

Video: "Musikkvideo" - Matilde og Emily

Det er ikke serriøst, just saying. 
Heheheheheheheh

Video: Rommet mitt #1

Har fått flere spørsmål om jeg kunne legge ut video av rommet mitt, så måtte bare skynte meg å filme rett etter jeg har ryddet for det blir så fort rotete hele tiden..  Var noen steder jeg ikke hadde ryddet også glemte jeg å ta opp rullegardinene, så pynten som er i småvinduene jeg har vises ikke, bare noen stygge rullegardiner.. men kan sikkert filme en bedre video senere. 

Tenkte egentlig jeg skulle skrive vor ting var fra, men visste ikke alt og orker ikke, så er det noen spesielle ting dere lurer på hvor jeg har kjøpt er det bare å spørre i kommentarfeltet istedet!

Hva synes du om videoen? 
Noe dere lurer på hvor er fra? 

Video: hårvideo #1 - lang flette

Synes det er så kleint å lage video, huff.. Men legger den ut uansett, prøver å bli en bedre blogger, selv synes jeg bloggen min er så sykt kjedelig.. 

Vet forresten at extensionet mitt er litt feil farge pgr.av at håret mitt ble litt bleiket i syden osv og fargen har gått litt ut. Har bestilt meg nytt som er min farge, men brukte bare dette en dag, bruker det nesten aldri:-)

Hva synes du om videoen? 

videoblogg, hahahha


Hahahaha, hadde aketime i gymmen. Ingrid, Ida, Ane, Iselin, Nina, Emily, Maiken og meg:D

VIDEO: HVORDAN JEG KRØLLER HÅRET MITT

Siden bloggingen min har vært elendig de siste dagene, tenkte jeg, jeg skulle være så snill å legge ut en videoblogg!

Skal vise dere hvordan jeg krøller håret mitt, siden jeg har lært meg en ny måte å gjøre det på. Denne måten har Ninasnuppamii lært meg, takk for deeet!

Youtube kvaliteten er noe dritt, men den forbedres sikkert etterhvert..

Q: Hva synes du om videoen?

VIDEO: TIENDEBYTTE 2010


Videoen kom ikke før nå, men bedre sent enn aldri. Måtte lage en ny enn, eller skifte lyder, siden youtube deaktiverte lyden...Men nå har jeg byttet ut sangene og nå funker det.

Kjempekoselig helg!

SMINKEVIDEO 1snakket litt lavt, så bare ha på høy lyd, hihi. anbefaler sminken fra ELF - (eyeslipsface.com) elsker sminken derfra, billig er det også, det eneste negativet er dyr frakt + moms osvosv, men om du bestiller mye + sammen med andre lønner det seg!

sang; kevin rudolf, rick ross - welcome to the world

Q: Hva synes du om videoen?

VIDEOBLOGG: INTRO


Har laget meg intro til videobloggene, ikke at det er så mange men , jaja, anyway. Jeg får ikke lyd når jeg spiller den av...håper det ordner seg!

Q: Hva synes du om videoen?
Q: Får du lyd?
Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » September 2012
hits