Iphonedeksel fra caseapp!For en stund siden fikk jeg tilsendt dette dekselet fra caseapp.no. Jeg er utrolig fornøyd. Bildet har jeg velgt selv, og det av bilde av meg og bestejentene. Har jo fått et lignende deksel fra en annen side før, men dette var mye lettere å få på og av. Ble også overraskende god kvalitet på selve bildet!Design ditt eget iphone deksel HER, du også, for kun 249 kr!


//I samarbeid med caseapp.no// 

Handelsportal.no

Jeg satser på å snart få min kjære iphone tilbake fra reperasjon, og da vil jeg ha masse fine deksel! Handelsportal.no er en side med masse fine, som jeg gjerne kunne tenkt meg. Anbefaler de som trenger deksel å se der:-) 

Du kan lage ditt eget deksel HER, ved å kjøpe et vanlig gjennomsiktig deksel + figurer og bling du selv vil ha på! Ellers har de sykt mange fine deksel både til iphone, ipad og samsung. De har også tilbehør som høretelefoner, klokker og andre ting til mobiler. 


Har alltid ønsket meg slik beholder for å ha med på trening osv, det har de også her til en billig penge!


//Samarbeid, reklame//

Pokerlistings

Idag skal jeg skrive om noe på bloggen som jeg ALDRI har skrevet om før. Utrolig nok skal jeg skrive om Poker.

Jeg har alltid syntes poker har virket spennende, og med mitt konkurranseinnstingt hadde det sikkert vært morsomt. Alle ungdommer har vell sikkert spilt et pokerspill, klespoker, poker med kortstokk and so on!

http://no.pokerlistings.com/ er en side der man kan spille poker. «PokerListings er verdens største og mest pålitelige online pokerguide og tilbyr de beste bonusene i online poker i tillegg til over en million dollar i ekslusive freerolls hvert år og mest gratis pokerinnhold tilgjengelig på internett» står det på siden deres, høres ikke det flott ut?

Bare jeg ser pengesummene på siden blir jeg jo helt med. Selv om jeg ikke spiller poker selv, synes jeg dette virker som en veldig bra side. Så om DU spiller eller har tenkt til å spille poker, prøv ut PokerListings! 


//Reklame//

Mitt personlige deksel fra nfoto

I samarbeid med nfoto.no har jeg vært så heldig og fått designet mitt eget personlige deksel til iphonen min. Er veldig fornøyd! Du kan ha hva som helst og det koster kun 199,- Jeg har valgt et bilde av meg og Iselin, dere kan se resultatet i bildene nedenfor. Er en stund siden jeg fikk dette, men på grunn av min lange bloggpause kom dette innlegget litt sent.. 
Lag ditt eget deksel du også, HER! 

Samarbeid/reklame - nfoto.no

VIDEO: ØYENSKYGGER FRA SUPERKUL.NO

Husker dere da jeg sa jeg fikk sponset øyenskyggene fra superkul.no? Vell, nå har jeg laget en video der dere kan se hvordan man tar den på og slikt. Har egentlig laget videoen for LENGE siden, men har ikke fått redigert den siden det ikke gikk ant på min forrige data, men nå har jeg jo endelig fått ny, så here you go:
Laget meg forresten ny bruker på youtube idag, som heter "garrnes96", siden mitt gamle navn "matildepii0" var et teit navn...og et gammelt, men du kan fortsatt se videoene mine som er lagt ut på "matildepii0", men kommer til å legge ut nye videoer på den nye brukeren, denne er også lagt ut på "garrnes96". 

Litt om øyenskyggene
Selv synes jeg at det blir finest å først ta alt på, og så duse det utover, det ble kjempefint synes jeg, men det er jo etter smak og behag det!

Positive sider:  
-Tar kun 8-10 sekunder å få på
- Fint
- Lettvint
- Lett å få med seg hvis man skal noen steder

Negative sider: 
- Selv synes jeg det ble litt i det meste laget, men jeg er ikke så veldig glad i øyenskygge da
- En pk kan ikke brukes så mange ganger, i videoen sa jeg "engangsbruk" men man kan faktisk bruke de 2-3 ganger, men blir best resultat første gangen. 

Øyenskyggene kan du få kjøpt >HER<
Som sagt så er øyenskyggene på halv pris nå, så løp å kjøp, hihi
Instant Eye Shadow - Aurora
_superkul.no

PAKKE I POSTEN!

Heisann dere, fikk pakke i posten idag fra superkul.no som jeg skrev om for litt siden. Fikk en masse øyenskygger som man skal "klistre" på, fikk de helt gratis, noe jeg synes var så morsomt, siden jeg aldri har blitt sponset før. Skal teste ut øyenskyggene for dere både på videoblogg og vanlig når jeg får tid, men akkurat nå får dere bare se bilde av de. 


Er forresten svart over adressen min og superkul sin adresse, om du lurte!
Hver pakning er engangsbruk, tror jeg. Det er liksom meningen å "klistre" de på som sagt, eller legge en sånn "ting" på hver øyelokk og ta det bort etterpå, kan vise dere på videoblogg/innlegg senere!

Tror disse er veldig brae, men kommer nok til å bruke de mest normale fargene, og kanskje de andre sterke til andre ting, halloween og slikt. Du kan kjøpe slike øyenskygger >HER< der det forresten er 50% på alle de øyenskyggene nå, så fort deg å kjøp!

Slik tar du det på:

nettsiden kan du velge en og en øyenskygge og bestille de fargene du vil ha, du trenger ikke alle de jeg hadde, men de du vil!

Jeg synes forresten >DISSE< er veldig pene! Man kan bestille forskjellige pakninger(1 par, 2 par, 5 par)  

Q: Har du prøvd slik øyenskygge før?

SPONSING ER FUN!

Har aldri blitt sponset før, før idag. Har meldt meg på en blogg partneravtale med SUPERKUL.NO. Og idag fikk jeg denne mailen av de: 
Jeg vet hva gaven er, men det vet ikke dere, hihihihi. Dere skal få se hva det er når pakken kommer i posten, gleder meg! 

Og forresten: Kanskje det blir en liten konkurranse, så dere kan jo også glede dere!

Q: Har du blitt sponset før?

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits