Uplanlagt hårfarge

Æææ, har farget håret brunt som jeg sa. Det var ikke planen, akkurat. Har kjøpt 6-7 hårfargepakker på 3 dager nå, hahah..

Først kjøpte jeg to lyse hårgfarger, fordi jeg skulle få litt av den brune etterveksten litt lysere, og de lyse stripene skulle bli litt mørkere, men ja jeg ble vell mildt sagt ginger hele meg. Håret mitt ble nemlig ganske så orange, flott. Heldigvis bare øverst da, så hvis jeg hadde lue på så var fargen fin. Måtte bare ta på meg lue og skynte meg på butikken for å kjøpe brun hårfarge, siden det var eneste utvei. Farget det brunt, men fortsatt orange. Neste dag kjøpte jeg enda en brun hårfarge og da ble det litt mindre orange heldigvis Så kjøpte jeg 2 pakker for å bruke på extensionet, som egentlig var blondt. 

Begynner å bli vant med brunt hår nå da og er litt fornøyd, selv om det egentlig var blondt jeg skulle ha.. Det ser ikke like slitt ut nå da, som det egentlig er. Så nå er jeg back in black(brown)!

FØR:ETTER: 

Blusen er fra bikbok. 

Hva synes dere jeg passer best med? Blondt eller brunt?

Hvilken hårfarge?

Jeg er så usikker på hvilken farge jeg vil ha på håret.. Akkurat nå står det mellom sånn som det er nå(nesten helt blondt) eller brunt.. Her er litt bilder fra mine forskjellige farger!

Lysebrunt med striper: 


Brunt med striper/lysebrunt:


Mørkebrunt/nesten svart: 

(2010-2011)

NÅ! Nesten helt blondt: 

Hvilken farge synes dere jeg passer best med?

BLUE DREAMOUTFIT OF BIKBOK

Fant noen klær på Bikbok og satt det sammen til et "dreamoutfit". Var noe jeg mer hadde lyst på der, men tok alt det blåe og satt sammen til en "kollasj". Blue dreamoutfit of bikbok:


Q: Ville du hatt dette i ditt klesskap?

DREAMOUTFIT, 270910

 

HOT OR NOT? -LANGKJOLE


google bilde, uklart.. HOT OR NOT MED LANGKJOLE? Jeg synes Not, kanskje noen få som passer med det, men foretrekker litt kortere kjoler isåfall, hehe, hva synes du?

HOT OR NOT? - NEGLELAKK

http://pub.tv2.no/multimedia/na/archive/00585/neglelakk_farger_mo_585767p.jpg
Hva synes dere om knallfarger i neglelakk? Hot or not?

HØY LIV SHORTS - HOT OR NOT?


Hva synes dere om høy liv shorts, jeg synes HOT.  Spørs selfølgelig hvordan da!
Q: HOT OR NOT?

HAREMSBUKSE - HOT OR NOT?

http://1.bp.blogspot.com/_4wVYPQe7ZsQ/SecMeP1n5uI/AAAAAAAAB9U/hkVjgDODZuw/s320/haremsbukse.JPGHva synes dere om Haremsbukser? Jeg synes ikke det er helt min smak. Men noen passer veldig med det, men det gjør ikke jeg. Har sett folk som passer det! Men jeg synes noen Haremsbukser går litt for langt ned før det går mot fotene.


Min mening blir derfor: HOT på noen, men ikke helt min smak for meg selv!
sånn egentlig synes jeg vel NOT

Hva er din mening?
HOT OR NOT?

PLAYSUIT, HOT OR NOT?

HOT OR NOT?


Q: Hva synes dere om bluser/tunikaer? Q: hot or not?
Jeg synes noen er hot og noen not, men det er min mening!

Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » September 2012
hits