Video: Bulgaria 2011

Endelig fikk jeg lagt ut videoen fra Bulgaria. Redigerte på noe, fordi noe ble ganske kjedelig, men nå får den bare være slik som den er nå. 

Før du ser videoen, ta på 480p, da bir den klårere!!Hva synes dere om videoen? 

Hade varme Bulgaria..

Imorgen tidlig drar vi hjem til kalde Norge igjen.. Kommer hjem natt til fredag, også bærer det rett til slektstreff i Brønnøysund på fredag en gang, travelt. Er bare jeg og mamma som drar på slektstreff fordi pappa skal hjelpe Marius med å flytte, siden han skal flytte til Trondheim nå, blir rart. Kommer til å savne min kjære bror<3 

Har ikke fått blogget så mye siden vi har vært litt uten nett, selv om vi betalte for nett i fjorten dager(!!!) Var noe feil med det såå.. Kommer heller masse bilder og video kanskje en gang når jeg kommer hjem.  

Kommer til å savne varmen og alle vi har blitt kjent med, å sole oss og bade, dra på resturant og at alt er så billig. Kommer til å savne masse her fra, håper vi skal tilbake igjen!

Meg og Ingrid igår kveld. Er ikke så brune btw, bildet ble veldig mørkt!!

Snakkes, blir en lang vei hjemover imorgen, så blogges nok ikke før fredag. 

Oppdatering fra Bulgaria

Litt bilder fra idag og igår!:)

På resturant idag

Idag i seks tida var jeg, Ingrid og Sofie på Spa, noe som var sykt godt. Vet jeg frister dere nå. Vi fikk blandt annet sitte i en yakusi, ta sauna og dampbad, pedikyr, manikyr og ryggmassasje osv. Ser veldig brun ut på dette bildet i forhold til de andre, så det er blitsen bare så dere vet det. Fra Ingrid. 

Og forresten, igår regnet det, buhu.. He he:( ikke artig, buhuSølepytt, buhu

(Bildene ble tatt etter det var ferdig å regne, så det var faktisk VELDIG mye regn før bildene ble tatt. Vi satt inne LENGE(!!!), men idag har det vært litt sol, og en del skyer også..  

Bulgaria dag 5

Nå har ca fem dager gått her, men vi har enda 9/10 dager igjen, noe som er herlig. Idag har vi trenet, solt oss, badet, vært ute og spist og det man ellers gjør i Syden:)Sunn lunsj som vanlig(a)

Flink vaskedame!!

Som du kan se bruker vi masse sollipsyl.

N-A-M<3

Shoow

Snakkes!

Bulgaria dag 3 og 4

DAG 3: Solte oss på stranda og ved bassenget, badet, ble kjent med folk, var med på konkurranse, spiste, det begynte å regne på kvelden, show på kvelden, night bar, drakk vår daglige milkshake som er helt fantastisk god, spilte beach football og trente på styrkerommet. DAG 4: Spist, solt oss, vært i byen, badet, var med på konkurranse, vært på en liten svømmetur(veeldig liten), blitt kjent med folk, night bar, drakk såklart vår daglige milkshake, shoppet bittelitt og chillet. 

Sykt kul matrett

Verdens beste Ingrid og meg<3 

Bare en oppdatering. Orker ikke skrive så mye for nå skal vi legge oss, natti natt!:* 

Bulgaria dag 2

здравей! (Hei på bulgarsk) 

Nå sitter jeg og Ingrid her å slapper av litt før vi skal stelle oss å ta kvelden. Her er klokken snart kvart over ett, mens i Norge er den snart kvart over tolv, siden det er en times forskjell. Idag har det ikke vært så mye sol. Var litt sol på formiddagen, men mellom ca 2 og utover var det mest litt skyer og sola tittet frem innimellom, men ikke så ofte.. Gjorde ikke så mye egentlig, siden vi enda har tolv dager igjen, jippi. 

Uansett om det ikke alltid var sol har vi solt oss, spilt litt volleyball og sånn "beach tennis(?)", vært på joggetur langs stranda, badet i ganske store bølger og vært med på en konkurranse de har her hver dag. Ingrid og pappa kom til finalen, flinke de. Var meningen å fange en tennisball i en sånn avlang plastboks som man får tennisballene i når man kjøper det. Både pappa og Ingrid klarte alle tre, men jeg klarte to. De kom på tredje og fjerde av fire i finalen, men det er bra til at det var kjempemange i starten.

Etter vi hadde solt oss til i seks tida dro jeg og Ingrid og trente på treningsrommet de har her, var godt med en treningsøkt. Nå er magemusklene helt ømme, he he. Vi var også ute og spiste osv senere, men god natt, sent nå..Tidlig opp imorgen, buhu(xD)

God milkshake:):) Ikke tilfeldig at Ingrid har glorie

Nam

Møtte på en søt kattHehe, artig bilde. Vet det ser ut som jeg er sykt proff og svømmer skikkelig fort, men Ingrid ler av at jeg ikke kommer meg fremover, he he.

Gode venner i havet. He he

Kommer sikkert bare til å blogge en til to ganger om dagen mens jeg er her btw, bruker ikke dagene her til å sitte på pcn isåfall!

Klemz og koz fra to jenter i Bulgaria;pp 

Første dag i Bulgaria

Vi kom frem i ett-tiden idag, fikk ordnet med bagasjen, skiftet og litt sånt før vi gikk for å bade og sole oss på stranda. Herlig med sol igjen. Det er noe vi har hatt lite av i Mosjøen.. Orker ikke skrive så mye, legger bare ut noen av bildene som har blitt tatt idag.  Snakkes!

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits