Gårdagens og dagens outfit


<- genser veromoda(?), skjerf gina - skjorte bikbok jeans only(?) ->

Egentlig helt sykt kjedelig outfit, men har faktisk ingenting å blogge om. Men har et helt essay jeg skal skrive som jeg ikke har begynt på. Det skal være ferdig til imorgen, såå jada det blir sen kveld på meg, blaah...

Dagens outfit!skjorte newyorker jeans cubus + et svart skjerf fra gina som ikke er på bildeet. Haha, ikke bra med speil bak, da ser man dobbelt så stor ut, wupsi

Outfittttskjorte gina jeans cubus

fin ettervekst osv

Stikkord:

Gårdagens outfit!

Haha, helt sykt mislykkede outfitbilder. Feilet litt med høyden og zoominga, så det var èt bilde av sikkert ti stk trynet mitt syntes på:)) men dere ser iallefall hva jeg hadde på meg. Kjedelig outfit også, men har ikke noe annet å blogge om såå
 
genser bikbok, jeans cubus 

Outfit

Glemmer serriøst alltid å poste outfit, men hadde på meg dette en gang denne ukaa og tok outfitbilder. Hvis jeg ikke poster de, føler jeg at det var sykt bortkastet, så da poster jeg det bare, hehe


bluse zara, jeans bershka, veske random butikk på kreta

Still spørsmål HER, plz, hehe

Antrekk for en eller annen dag

Tror det var på tirsdag jeg var så flink blogger å tok outfitbilder. Var ikke like flink når jeg glemte å poste de, så jeg gjør det bare nåå. 

topp monki, shorts pull&bear, sko converse/eurosko, ringer sølvbutikker i mallorca og kreta og gullsmeden. 


Da jeg oppdaget at nesten alle bildene ble uten hodet, måtte jeg inn å ta nye, hehe

Jaja, fin ettervekst osv. 

Skal pakke ut nå, er snart en uke siden jeg kom hjem, fliiink.. Har forresten ikke plass til noen av de nye klærne jeg har kjøpt meg i sommer, så hvis noen er flink å rydde i klesskap, ta kontakt!!

Gårdagens outfits

Outfit til lunsj: 

topp jc, shorts h&m(mønstret sydd på selv)

Outfit til middag: 

kjole bikbok, hårbøyle h&m, pengebok veromoda, også hadde jeg sko fra økonomisko som vises på forrige innlegg.

Hva synes du? 

Homemade shorts

Er som sagt ikke såå mye å gjøre her på Terråk, så idag har jeg "sydd" meg shorts. Hadde shortsen fra før, men sydde på det tøyet som dere ser på den ene siden av shortsen:-) Er veldig fornøyd!

Hva synes dere?

Siste dag i Oslooo

Idag reiser jeg fra Oslo og hjem til Mosjøen. Som regel vil jeg aldri hjem, men kjenner det blir godt å komme hjem å se alle vennene osv som jeg ikke har sett på evigheteeeer.. 

Dagens outfit. Må skifte ikveld når vi skal ta tog, men ja. Både shorts og tubetopp fra ginatricot. Det er en høytlivsshorts, ikke et skjørt, haha, meen ble dårlig bilde så det vises ikke at det er en shorts.

Nå drar jeg og mamma en tur til Oda og dem, så skal vi å spise middag hos Mor(farmor) før vi drar på en liten siste shoppingrunde. Vi tar forresten nattoget hjem, noe som kommer til å ta evigheter, blir en lang natt for å si det sånn, huff. Har lastet ned en hel sesong gossip girl som jeg kan se, da går vell tiden fortere. 

Hva skal du idag?

Piiiink girl

Gårdagens outfit: 


<--haha, sto å så på sokkene mine faktisk, men fant ingen andre bilder jeg kunne legge ut såå:))

shorts h&m, tubebh og topp gina

Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012 » Juli 2012
hits