Under 200 lappen - miinto.no

Er 70% på masse klær på miinto.no. Det er en nettside der de så og si selger nesten ALT. Klær, sminke, badetøy, hudpleie, kosmetikk, sminke, interiør, accessesories, gavesett og så mye mer. Masse billig og noe er litt dyrt, men nå som de som sagt har 70% på veldig mye, anbefaler jeg dere å ta en titt innom!

Her er litt jeg fant på salget, og alt koster under 200 lappen, herlig!


new york topp her, jeans her, skjerf her, lotion her, paljett topp her, gull neglelakk her, klokketopp her, shorts her, silkebluse her

Min ønskeliste til jul


Klær, deksel, penger, ekstern harddisk til mac, sminke, canon 50mm linse, samsung galaxy s 2 + håndball landslagsdrakta, håndballsko, sko, treningsbag, polaroid(?) kamera og gavekort på nelly, eller andre butikker:-)

Hva er din ønskeliste til jul? 

Jule og nyttårskjoler #1


1. her 2. her 3. her 4. nelly(utsolgt) 5. her 6. her 7.her 8. her

Hva synes du om kjolene? Hvilken var penest?

Wants from Bikbok


Laget i Photoshop Cs5 

Hva synes du? 
Hva ville du mest hatt?

Flere godbiter fra Nelly


Er så mye fiint. Synes kjolen øverst til venstre var så fin, og nei forresten, alle var så fin, men ville helst ha hatt den øverst til venstre, så den til øverst til høyre kanskje, og den blå var veldig fin og den svarte med "en arm", okei, alle var fine, kan ikke fortsette å si alle nå, haha. Er bare kjoler jeg har sett på nå, men de har jo masse annet fint der av både gensre og jeans. 

Hvilken kjole likte du best? 

Wants from Nelly

Give me! Kommer flere godbiter fra Nelly senere. Nå skal jeg ut en tur, blogges. 

SUPERKUL

Hey! Fant en fin kjole som jeg har veldig lyst på fra superkul.no som jeg tenkte jeg kunne vise dere. Trodde ikke de selgte klær og slikt der, men de hadde jo masse fint!

Q: Hva synes du om kjolen? Trykk på bilde for å komme direkte til kjolen!

ME WANT, FRA H&M!Jeg likeeer, jeg vil ha! Vil aller mest ha den der, syykt fine kjolen med blomster på og sløyebånd(?) rundt livet, eller hva det heter. Den skal nok bestilles, og noe mer også. Må se hva alt blir til sammen og sånt. Skal ikke ha alt på bilde, men kunne gjerne hatt det(a) Men alt skal jeg ikke kjøpe.

Q: Vil du ha noe av dette, isåfall hva?
Q: Hva likte du best?

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits