Ting som irriterer meg #2

1. Folk som tror de er best i hele verden og bedre enn alle andre. Bitch, your not. 

2. Folk som har 42 profilbilder som er tatt på samme sted, med samme klær og så og si samme vinkel, men bittelitt forskjell.

3. Folk som tagger seg selv i profilbildet sitt på nytt hver 
dag, eller de som "bytter" profilbilde hver dag, men at det egentlig er samme bilde, om dere skjønner. Desperat etter likes much?

4. Playere, drittsekker, idioter, ja dere vet hva jeg mener. Komisk om flere jenter kan sitte å si annenhvert ord av "søte" ting dere har sagt, haha latterlig. Noen av oss jenter er kanskje dumme en liten stund, men vi skjønner faktisk ting etterhvert, just saying. Dere ender til slutt bare opp ensom og hatet av mange, håper det var verdt det liksom:):) 

5. Rykter. 
- Laget av hatere
- Spredd av tapere
- Trodd på av idioter6. Når noen virkelig ikke klarer å holde kjeft. Altså, om jeg sier en hemmelighet om meg selv eller en overraskelse, og sier at det er hemmelig. Også etterpå bare sitter man hele vennegjengen ilag og blir litt overivrig også bare kommer den hemmeligheten tilfeldigvis ut av munnen til den man trodde man kunne stole på. Også bare spør jeg "dude, what the hell?, også bare: "ooi, var det hemmelig, wups" ARG. 

7. Folk som er udugelige på å svare. Greit om det liksom er en dag eller uke man er litt glemsk eller noe, men de som alltid glemmer å svare, og aldri tar telefonen..mhgei7o03j:@@

8. Profilbilde på facebook med tekst under: "Midlertidig" eller "Vet det er sykt stygt..". Da kan du heller bare droppe å skifte profilbilde, alle vet du selv synes du var fin og bare vil ha kommentarer om at du var fin og "nei, det er jo ikke stygt, du er jo nydelig". 

9. Lekser, prøver, innleveringer. Hvem synes
ikke det er irriterende..?

10. Når ting "kræsjer" om dere skjønner. F.eks en helg, hvis det er både fotballkamp, håndballkamp og en bra fest eller noe(som det aldri er i Mosjøen), også må man velge en ting. Hadde valgt håndball eller fotball da, men hvem av de liksom. Føler jeg går skikkelig glipp av ting da, haha. 

Ting som irriterer meg -Mathilde

Disse er skrevet av Mathilde, som gjesteblogget for meg. Er masse av dette som irriterer meg også..

1. Når noen sier at jeg er sur eller sint, og når jeg ikke var det før han/hun sa det. Nei, jeg er ikke sur, men jeg gidder ikke å smile hele tiden. Og NEI jeg har ikke mensen!!

2. Når jeg skal vise noen noe på youtube eller noe, og de ikke følger med. Nå skal jeg vise dere noe, og nå-skal-dere-følge-med, okei?

3. Når jeg ser film og noen spør "hvorfor skjer det", "hva skjedde", "hvem er det?" eller "hva gjør de". Jeg har ikke sett denne filmen før, og jeg ser ikke inn i fremtiden. Slutt å spør meg for jeg vet ikke hva som skjer videre, du kan heller følge med istedenfor å se på meg hele tiden og stille spørsmål.

4. Gangnam style sangen er generelt veldig irriterende, ikke at jeg ikke liker sangen. Men man har absolutt ikke peiling hva han sier. "hoehfoehoehdodhxsao oppan gangnam style, hgrohfdwohwo eeeey sexy lady".

5. Når noen sier "jeg hater Justin Bieber" eller "Justin Bieber er homo". Dette irriterer meg faktisk grenseløst, han er faenme ikke homo, og du har ingen grunn til å hate han. Han er verdens beste gutt, og jeg og 25 millioner andre ville gjort alt for å være Ms. Bieber. Så hold kjeft, og slutt å være så jævlig sjalu.

  

6. Når jeg finner verdens fineste kjole, også ser jeg på prisen og den er langt over ditt budsjett. og henger den fint tilbake igjen. Hva er det som må gjøre den så jævlig dyr??

7. "Norges fineste 99'er", hva faen? Say no more.

8. Når folk skriver på nynorsk, eller på sin egen dialekt. Jeg forstår faen ikke hva som står, kan du skrive normalt takk ellers gidder jeg ikke å lese det du skrev.

9. Når folk skriver alt-de-gjør på statusen på facebook. "Nå skal jeg spise pannekaker" også en halv time etterpå "nå har jeg spist pannekaker, det var godt". JAAAA, du sa det ista. We get it, get a life.

10. Når jeg sitter å hører på musikk, og folk må hele tiden snakke med meg. Det var en grunn til at jeg tok høretelefonene i, ser du ikke at jeg er opptatt din pøbel!?!

Noe du kjenner deg igjen i?

Ting som irriterer meg

1. Folk som er veldig fine, men er så klar over det selv. Først sier man liksom til vennene sine: "Ååh, jeg er så sykt stygg, buhu:(((" så sier man tilbake: "Nei, du er jo nydelig", så bare: "Åh, synes du det?? TUSEN TAKK!!". Og altså, hvis man synes man selv er stygg består ikke alle facebookmappene med 1000 bilder av kun seg selv, hehe. 

2. Før når jeg tok buss nesten hver dag til skolen og jeg bare brukte såå mange kalorier på å spurte til bussen for å rekke den(jeg var
alltid for sen..), også bare ser jeg bussen sakte men sikkert kjører ifra meg, rett før jeg er der.. #denfølelsen

3. At Jeffrey Campell's er så jævla høye. De er så fin, men jeg ser jo ut som en sjiraff med så høye sko. 


4. På facebook:

- "Like this picture if you love your parents, ignore if you want them to die". Altså selv om jeg ikke liker et bilde på facebook, tror du som la ut bilde at jeg vil at foreldrene mine skal dø? Nei, for de er verdens beste. Hvor sannsynelig er det at noen dør fordi jeg ikke likte et bilde?? Nettopp. 

- Et bilde av et "gjenferd" der det står en lang historie om en jente som ignorerte å like et bilde og neste dag kom det der såkalte gjenferdet under senga og knivstakk henne til døde osv, også står det "If you don't like this picture, she will come under your bed tonight and kill you slowely" og alt det der. Men altså, hun får en sykt travel natt, for tenk hvor mange som IKKE liker bilde? Tror det blir litt for travelt for det der gjenferdet å dra hjem til alle akkurat den natta, så NEI, jeg har ikke tenkt å like bildet. 

5. Folk som er så sykt tøffe over nett, eller usjenerte over nett, også hvis man møter dem "for real" er de liksom helt usynelig og helt stille. Skulle tro du var stum, liksom. 

6. "Det er komplisert" som forhold med kjæresten sin på facebook, altså, man trenger ikke dele alt med hele verden. Om man krangler en dag, trenger ikke hele facebook å vite det, eller?. Og forhold som "Gift med/forlovet med" også er det med bestevenninna si osv. Sorry for dere som har det, men det der var sånn jeg gjorde i 4 klassen på nettby.no. 

7. Gutter/(noen jenter også) som tar helt randome bilder bare for å vise frem musklene sine. Som f.eks at en gutt holder en øl på en måte slik at muskelen kan vises og de bare strammer som faen. Var det ølen du skulle vise fram eller? 

8. Når jeg sitter i en perfekt stilling med macen i fanget også bare "maskinen går på reservebatteri" og jeg bare må springe som en annen crazy ninja for å finne laderen. 

9. Folk som avbryter, konstant! Enten er jeg midt i en setning også bare begynner noen på noe helt annet, eller hvis jeg skal begynne å snakke og sitter der som en eller annen stammende ape med et utrykk som viser at "nå skal jeg snakke!", men neida, ikke noe snakking på meg. 

10. De som må rakke ned på andre for å føle seg bedre. Bygg opp selvtilliten din med noe annet enn å bryte andre sin, pliis. 


 


Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits