Lever det sunne liv med snuppa

Ane kom hit en tur ikveld, veldig koselig♥ Siden mamma hadde baket kake, kunne vi jo nesten ikke si nei til det, heheh. Har bare slappet av, sett farmen og pratet. Imorgen har vi ORIENTERING på skolen. Kommer sånn helt serriøst til å gå meg bort. Selføgelig er det med hele idrett, så jeg kommer til å dumme meg totalt ut. Haha, retningssansen min suger virkelig. Shit, så jeg gruer meg. Wish me good luck, kommer til å plages. 
 

Fruit salad

Hola! 

Ane kom hit etter skolen fordi hun skal sove her i natt. Vi laget lasagne til middag og etterhvert kom Hanne, koselig. 
Fikk plutselig sykt lyst på noe godt, så vi rånet med mopedene ned til butikken for å kjøpe det som trengs til frukstsalat. Den ble sykt god, anbefales!! 
- Jordbær
- Banan
- Druer
- Raspet sjokolade
- Vanlijesaus

^BEST, NAM


Mmmm, kake
Sitter å spiser litt kakerester fra igår, namnam. Har bare slappet av etter skolen, tatt en liten middagshvil og spist litt og sånt. Klokken fem drar jeg på skolen for å forberede meg til stjernedryss(skal danse) med masse herlige jenter. Forteller mer om stjernedryss senere. Nå skal jeg spise biff til middag med pappa, aah elsker biff!!

Vi snakkes senere!

At the momentooo

Kommet nettop hjem fra en koselig jentekveld hos Ane med Ane, Iselin, Nina, Hanne, Ingrid, Mette, Julie, Mia og Emily.

Sitter nå å spiser gooood kveldsmat/nattmat. ♥nugatti♥ og ♥vann♥. Elsker vann fortiden, har med meg en flaske over alt, men det er vell bare sunt det, heldigvis. 


Matbloggen, he he xDxD snakkes, god natt

Cupcakes med jentene
Mine too:* 

Nam<3

Så glad i dere >Hanne< og >Emily

Shave is er så godt!!


Idag på Oslo city spiste jeg både shave is og kuleis, mens mamma også spiste kuleis. Serriøst, nam. Om noen ikke har smakt shave is, smak det. Hadde smakt det før jeg da, men de har det ikke i lille Mosjøen(!!!!) så det er ikke så ofte jeg får spist det. Da får jeg spart meg for de kaloriene da..men hadde virkelig ikke gjort noe om vi kunne fått det i Mosjøen.

Idag fikk jeg kjøpt meg en kjole, en tights, en topp, to rütme bukser, en bolero ting, to par sko og mat, eheh. Bilder av innkjøp kommer senere, snakkes sweeties.. 

Forresten: Danmark vant kampen, buhu. Og en til opplysning: Idag spiste jeg Tandoori chicken til middag og dolly pizza til middag nr 2 og godteri, jordbær med vaniljesaus/is til dessert, nam godt og sunt!

Vet jeg legger ut så klåre og fine iphone bilder, he he he. Okei må runde av før jeg begynner å skrive MANGE: XD XD XD XD :P <3 :D :) XD, oi der gjorde jeg visst det, ehehe. Okei, serriøst hade.

Liker du shave is?

Oppskrift på oreomilkshakenVar noen som spurte om jeg kunne legge ut oppskrift til oreomilkshaken jeg og Ida laget. Vi fant oppskrift som passer til to glass(mer en nok!) HER, men vi doblet den litt(anbefales ikke!) og tok i litt ekstra.

Det vi gjorde: Blandet Vaniljeis, dots, melk, sjokoladesaus og krem i en blender. Tok alt i et glass og desjet på litt krem, sjokoladesaus og noen dots biter oppå. Mektig, mettende og kalorifattig(He he, eller ikke). Var veldig godt da, men er nok med et glass for å si det sånn. Snakkes!

ANBEFALING: BLÅBÆR SMOOTHE!

Tenkte jeg skulle anbefale en blåbærsmoothie. Elsker den!

Du trenger:

  • En pose/boks frossen blåbær
  • En stor boks vaniljeyogurt
  • Appelsinjuice
  • 2 bananer
  • + en Blender!

1: Bland alle ingridiensene i Blenderen. Ta hele boksen med yougurt, hele boksen med blåbær og begge bananene. Også tar du en liten "dæsj" juice, spørs hvor tykk du vil ha den. Bare "klassj" i litt. Så prøver du deg fram!


2: Rør sammen!

3: Hvis du synes den er tykk/tynn nok, eller rett og slett, PERFEKT! Så heller du den opp i et glass og drikker med god samvitighet, for dette er sunt!

4: NAM!

Denne oppskriften er ganske stor og er nok til 3-5 glass, så du kan halvere den eller hva du vil, hvis du er kun 1 person, spørs hvor mye du selv vil ha da. Men denne kan oppbevares kaldt til neste dag, men jeg synes selv den er best samme dagen!

Q: Så det godt ut?
Q: Har du laget smoothie før?
Q: Liker du smoothie?

 

ANBEFALING: MILKSHAKE!

Dette trenger du:

vaniljeis, o'boy, sjokoladesaus(MÅ ikke, men ekstra godt!), melk, sjokolade(MÅ ikke, men ekstra godt!) og en blender, eller lignende.

Aller først tar du alle ingridiensene i blenderen!

Da vil det bli ca slik i blenderen:


Så kjører du alt sammen, altså du skrur på blenderen og mikser alt!

Da blir det ca slik!

Før du tar milkshaken i glasset kan du ta litt sjokoladesaus nedi rundt glasset(inni glasset såklart) for litt ekstra pynt, men dette må du ikke da. Så eller du i milkshaken i glasset og eventuelt kan du pynte litt oppå!


Såå, dadaa, så kan du kose deg med milkshakeen!

Yummi, yummi

Q: Har du laget hjemmelaget milkshake før?

ANBEFALNING: ISBITER MED SMAK

Her om dagen prøve jeg noe kjempegodt! Jeg laget meg knuste "isbiter" og tilsatte saftsmak, mmmmh♥


Du trenger:

-En pose
-Vann
-Smaken du vil ha. Det kan være saft, brus, juice og det meste egentlig!
-En hammer
-Håndduk eller tørkehåndkle(?) eller noe lignende
-Skål
-Skje

Dagen før må du: Ta vann i en pose, og legge den i fryseren!

Neste dag: Ta ut posen fra fryseren. Gå ut, med posen, et tørkehåndkle eller noe, hammer og en skål. Først legger du posen inn i tørkehåndkle'et, slik at ikke noe faller ut av posen, så legger du den på bakken eller noee og slår med hammeren og knuse isklompen som er i posen, så heller du det i ei skål når du synes det er nok knust og tilsetter smaken du vil ha, og spiser det!

Q: Har du smakt det før?
Anbefales!!

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits