Yesterdaaay

Heey! Idag er det snø i Trondheim og det er første søndag i advent, perfekt. 

Igår dro jeg til byen en tur i 10 tiden sammen med mamma, pappa, tante, onkel og søskenbarnet mitt Jørgen.  I 1 tida dro alle de til IKEA og XXL, mens jeg var sammen med Ingrid og Tina en stund og litt Emilie og Anita, koseelig:) Var sammen med dem til klokken 5 ca og da dro vi tilbake til hotellet. 

Hahaha, sjekk pels Ingrid til venstre, du er søt<3<3

Når vi kom til hotellet tok vi oss en tr i jaccuzien og badstuaa, godt

I seks tia dro vi på konsert med Halvdan Sivertsen:-) Ikke helt min type musikk, men men var koselig

Genser og jeans fra bikbok og smykke fra cubus


Hva gjorde du igår? 

Update fra Trondheim

Holaa! 

Kom fram til Trondheim i åtte tiden. Dro innom Malvik, rett før Trondheim for å se siste kvarteret av kampen til Klæbu og fikk snakket litt med June, Lisa og Tonje. Koselig å se dem igjen<3 Hadde det ganske så travelt siden vi hadde bestilt bord på Egon med tante, onkel og søskenbarnet mitt. Dro dit og spiste pizza sammen med dem og mamma og pappa før vi dro på hotellet og satte oss i Jacuzzien som er på taket ute før vi dro i badstua, herlig herlig herlig, ikke feil!
 
Huff, ble veldig stygt og uklart bilde, men..

Forresten, så ser hotellet rommet vårt slikt ut:
Hahaha, veldig interessant.. har ikke så mye å blogge om, meen. Skal prøve å få blogget litt i helga, men imorgen blir det nok shopping og litt sånt, jacuzzi igjen og konsert og ut å spise på kvelden. Gleder meg!

Fredagen ble enda bedre med å få høre at Henrik kom videre i Idol, hurraaa:-) Gleder meg til å se det når jeg kommer hjem. Rakk ikke å se det idag så..

Ha en fin helg!

Weekend i Trondheim

Thank God it's friday!!

Chill skoledag idag. en time spansk, en time naturfag og en time samfunnsfag, en musikktime og to timer med film(Hodejegerne)  og kake ++, loveit. Denne helga skal jeg tilbringe i Trondheim city med familien og litt slekt. Mange som skal dit herfra så finner vell på noe med noen, også kjenner jeg jo noen i Trondheim som jeg kanskje får møtt. Skal kanskje å se håndballkampen til Klæbu imorgen iallefall, om jeg rekker det.

_Privat, canon eos 550d + 18-200mm, redigert: picasa // day 184/365

Elena - Disco romancing

En måned til jul

Tenkt det da, en måned til jul, blir såå gira. Elsker jul, er så koselig alt sammen! Julelukta, maten, kvalitetstid med familien og vennene, gaver(a) hihi and so on. Loveit loveit. Nå mangler bare julestemninga, snø og juleferie, så blir det bra. 

Er jo ogå første søndag i advent i helga og vi har småpyntet litt med lilla siden vi skal til Trondheim i helga og da kan vi tenne det første lilla lyset for i år på søndagskvelden. Åh, gleder meg som en liten toåring til jul nå!!:-)Har dere pyntet til adventstida? 
Flere som gleder seg til jul?(dumt spørsmål kanskje, men)
 

Orkan eller noe?? Stoooorm

Det har vært forferdelig vær her i hele dag.. Imorgest var det helt sykt mye regn og vind, i ett tida var det sykt mye storm da og, og i to tiden haglet det og etter det har det vell vært en blanding av regn, storm, lyn, torden, snø og hagl.. Skulle tro det var orkan eller noe...
..... LIker ikke!

Greit at det kan komme snø nå, men da får været bestemme seg og ikke ha forskjellig hele tiden.. hahah

Har dere stygt vær?
Noen som har fått fast snø?

Engelsk tentamen..

Idaag hadde vi engelsk tentamen og det gikk egentlig elendig, eller ganske dårlig iallefall, trooor jeg.. Var ferdig runt tolv så ventet jeg litt på skolen og gikk jeg til byen med Hanne, Ingrid og Ida, før jeg dro til fysioen og fikk teipet ryggen min til jeg skal trene itt senere idag, blir bra! Tok bussen som gikk halv to hjem med Hanne og nå sitter jeg bare her og tar det piano med duo yogurt, vann, fruktsalat, sjokolade, kvikk lunsj sjokolade og plommer + tvn og macen da(tetriiiis battle på facern<3), hihi, gooodt:-)

Har forresten stripet håret mitt. Selv synes jeg det ble litt for mørkt og litt gult/oransj, men kjøpte meg lillashampo så de blir lysere:-) 

Har dere hatt tentamen idag?

Endelig!!

Idag kom det en fyr og fikset nettet vårt, finally sier jeg bare!!!! De sa i telefonen forrige onsdag at det var 3(!!) virkedager, altså at de skulle komme innen 3 dager, men ooops det har gått EN UKE, juuust saying

Vi har iallefall endelig fått nett og jeg har brukt naboene sine sitt til nå, har derfor vært veldig dårlig blogging, men blir også derfor bedre blogging fra imorgen av:-)

Sitter og ser gg nå, men har sett episoden mange ganger før så tror jeg dropper og ser den. Venter egentlig bare på Hellcats som begynner om en halv time ca. Har det heldigvis på opptak, så det blir privat praksis fra igår og pizza med mamii nå og Hellcats etterpå i stedet.  

En blandet mix av litt photo booth bilder tilbake:-) 

Flightplan

Sitter og ser thriller filmen flightplane og spiser jordbær i vaniljesaus, yummi, lovelife

Frooozt
_privat, canon eos 550d + 18-200mm, redigert: picasa
day 169-183/365

Hva synes du om bildene?

Fun sunday + outfit 20.11.11

Dagen min ble startet TIDLIG av vekkerklokka mi klokken kvart over ti.. Jeg ordnet meg og spiste frokost før jeg dro i hallen klokken elleve for å se på laget vårt spille håndballkamp. Det endte med tap mot tredjelaget til rana, huff.. Tapte med 3 mål, men vet ikke helt hva stillinga ble.. 

Da jeg kom hjem slappet jeg bare av litt før jeg, mamma og pappa dro og gikk en tur med takkekort fra konfirmasjonen min som var for et halv år siden, woops.. litt sen kanskje(?) heheeh.

Dro i 2-årsdag til søteste Peder klokken fem og kom hjem klokken sju ca og har bare slappet enda mer av siden da, og spilt tetris, hihiihi
t-shirt ginatricot jeans cubus

Hva har du gjort idag?
Hva synes du om outfiten?

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits