ENDA EN FOTOKONKURRANSE, HIHI

Er med i enda en fotokonkurranse HER, deltar med et av samme bildene som i den forrige, men det er fordi det er samme tema og jeg har ikke 2342 bilder heller da. Her er mitt bidrag:
Q: Hva synes du om bildet?

FØRSTE SØNDAG I ADVENT

Er bare hjemme og slapper av idag, har egentlig 2-3 treninger,  tirsdager er travle. Har håndballtrening med laget kl 3-4 i hallen, styrketrening med mil kl 96 4-5 hos Ingrid/Svein og fotballtrening med halsøy junior kl 5-6 i hallen, travelt ja. Skal ikke på noe av de idag fordi jeg har så vondt i ryggen..Fikk meg et trykk på treninga igår, men men.

Over til overskrifta, på søndag var det første søndag i advent, koselig. Har fått julestemning for en stund siden faktisk, men det blir vell mer, åh, gleder meg så til jul!!

(lukkertid)


S&MRIHANNA - S&M

HELDAGPRØVE NEXT!!

Engelsk heldagprøve nåå, snakkes!

SØNDAGSKOS PÅ OLDERSKOG

Er hos >Camilla< nå, er sånn ca 1000 evigheter siden sist..Så det er koselig å være her igjen♥ Var en ute en tur isted i varmen, -21°C her, mmmmmh!!

NamnamLove you, snupp♥

Q: Hva har du gjort idag?

FOTOKONKURRANSE

Meldte meg på en fotokonkurranse HER

- Du må ha tatt bilde selv.
- Delta med max 3 bilder.
- Legge ut et innlegg på bloggen din med bildet/bildene du ønsker å delta med og direkte link til dette innlegget.
- Skriv en kommentar i dette innlegget med linken til innlegget ditt.
- Størrelsen på bildene må være 600px;

JEG DELTAR MED DISSE 3 BILDENE:
Q: Hvilket bilde synes du var finest?

A HEART, A BEACH


Tatt av: meg - Kamera: olympus mju tought

Q: Hva synes du?

3: FAVORITTFILM

30 days challenge, favorittfilm

Hm, en film blir vanskelig å velge, så jeg anbefaler heller noen filmer til dere. Kommer ikke på alle jeg har sett heller, så tar de jeg husker godt!

- She's the man

Denne blir man aldri lei av, isåfall ikke jeg. Sykt morsom, + litt romantisk.

- Snarveien

Ganske så bra skrekkfilm til å være norsk, syntes jeg. Men samtidig så forsto man noe av det som kom til å skje, men ikke alltids. Skummel var den isåfall, selv om det er en god stund siden jeg så den.

- The boogeyman


Kommer nesten ikke på noen av filmene jeg har sett, så jeg tok bare noen egentlig, men disse synes jeg er brae, men nok noen som er bedre jeg har sett også!

Q: Har du sett noen av disse filmene?
Q: Filmanbefaling?

ØNSKELISTE TIL JUL!

Tenkte at jeg, som nesten alle andre skulle legge ut min ønskeliste til jul. Da jeg spurte om va jeg kunne blogge om, var det noen som foreslo ønskeliste til jul, så here you go;

1. Det jeg ønsker meg aller mest er gavekort og penger. Hvis det er gavekort, så helst på butikker der man kan kjøpe kamera, data, tv osv. For jeg ønsker meg speilrefleks, Canon 550D. Men dere skjønner det, at i fjor så ønsket jeg meg et digitalkamera, fordi mitt ble ødelagt og da ønsket jeg meg det jeg har nå. Det kostet da rett før jul 3000 ca og rett etter jul i JANUARSALGET så kostet det 1500, halvparten av prisen, så hvor smart er det ikke med et gavekort på exspert eller elkjøp? Smart ja!

foto; google

2. Canon EOS 550D. Skulle egentlig kjøpe meg dette i oktober en gang og ringte for å bestille, men gjett hva? De hade akkurat blitt tom, så derfor ønsker jeg meg dette til jul, eller håper på å få kjøpt det i JANUARSALGET!
foto; google (uklart..)

3. Flatskjerm TV, hvem sier neitakk til en slik perfekt skapning?:

foto; google

4. Data/Mac, mest fordi min data er litt treg + at jeg synes det er ting som "mangler" på min data, som f.eks sånn for å sette minnekortet inn i for å legge inn bilder, min data har ikke slik, liker ikke, men slapp av overlever♥

foto; google

5. Sminke og parfymer og slikt er koselig å få!

6. Klær og aczessories(??? husker aldri hvordan man skriver det..) + andre småting og litt forskjellig.
foto; google

BLIR JO GLAD FOR ALT DA!♥
Q: Hva ønsker du deg i julegave?

HVA KAN JEG BLOGGE OM?

Aner ikke hva jeg kan blogge om fortida, så help me. Skriv gjerne tips i kommentarfeltet, da blir jeg fornøyd!
Haha, remember♥♥ loveyou and missu..snuppelupp!

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits