Designet ja.

Designet er mongo nå. Har det egentlig vært ganske lenge, men når jeg får tid skal jeg prøve å rette opp i det. 


 

Lever det sunne liv med snuppa

Ane kom hit en tur ikveld, veldig koselig♥ Siden mamma hadde baket kake, kunne vi jo nesten ikke si nei til det, heheh. Har bare slappet av, sett farmen og pratet. Imorgen har vi ORIENTERING på skolen. Kommer sånn helt serriøst til å gå meg bort. Selføgelig er det med hele idrett, så jeg kommer til å dumme meg totalt ut. Haha, retningssansen min suger virkelig. Shit, så jeg gruer meg. Wish me good luck, kommer til å plages. 
 

Mandager.

Mandag. Tidlig opp. Trøtt. Sliten. Halv fire dag. Say no more. Lever det sunne liv osv


Idag begynte hele idrettslinja med prosjektuka, som er denne uka. Vi er delt opp i blandet grupper både id1s, id2s og id3s. Har fått hver vår oppgave som handler om helse, kosthold, ernæring osv. Gruppa jeg er på fikk oppgaven kroppsfokus, så vi skal jobbe med det hele uka og ha presentasjon på fredag. Blir sikkert en ganske chill uke heldigvis. 

Ææ, Kommer ikke til å få sove i natt

Herregud, jeg og Emilie var å så Paranomal Activity 4 idag, scary shit. Driiitskummelt. Kommer serriøst ikke til å få sove i natt. Anbefales om du vil bli livredd:):)

Ting som irriterer meg #2

1. Folk som tror de er best i hele verden og bedre enn alle andre. Bitch, your not. 

2. Folk som har 42 profilbilder som er tatt på samme sted, med samme klær og så og si samme vinkel, men bittelitt forskjell.

3. Folk som tagger seg selv i profilbildet sitt på nytt hver 
dag, eller de som "bytter" profilbilde hver dag, men at det egentlig er samme bilde, om dere skjønner. Desperat etter likes much?

4. Playere, drittsekker, idioter, ja dere vet hva jeg mener. Komisk om flere jenter kan sitte å si annenhvert ord av "søte" ting dere har sagt, haha latterlig. Noen av oss jenter er kanskje dumme en liten stund, men vi skjønner faktisk ting etterhvert, just saying. Dere ender til slutt bare opp ensom og hatet av mange, håper det var verdt det liksom:):) 

5. Rykter. 
- Laget av hatere
- Spredd av tapere
- Trodd på av idioter6. Når noen virkelig ikke klarer å holde kjeft. Altså, om jeg sier en hemmelighet om meg selv eller en overraskelse, og sier at det er hemmelig. Også etterpå bare sitter man hele vennegjengen ilag og blir litt overivrig også bare kommer den hemmeligheten tilfeldigvis ut av munnen til den man trodde man kunne stole på. Også bare spør jeg "dude, what the hell?, også bare: "ooi, var det hemmelig, wups" ARG. 

7. Folk som er udugelige på å svare. Greit om det liksom er en dag eller uke man er litt glemsk eller noe, men de som alltid glemmer å svare, og aldri tar telefonen..mhgei7o03j:@@

8. Profilbilde på facebook med tekst under: "Midlertidig" eller "Vet det er sykt stygt..". Da kan du heller bare droppe å skifte profilbilde, alle vet du selv synes du var fin og bare vil ha kommentarer om at du var fin og "nei, det er jo ikke stygt, du er jo nydelig". 

9. Lekser, prøver, innleveringer. Hvem synes
ikke det er irriterende..?

10. Når ting "kræsjer" om dere skjønner. F.eks en helg, hvis det er både fotballkamp, håndballkamp og en bra fest eller noe(som det aldri er i Mosjøen), også må man velge en ting. Hadde valgt håndball eller fotball da, men hvem av de liksom. Føler jeg går skikkelig glipp av ting da, haha. 

Sliten soldat

Shit, er så sykt sliten. Skulle møte opp på Kippermoen kl 8 idag(forsov meg selfølgelig slik at jeg sto opp 10 minutt før jeg ble hentet, flotte greier). Iallefall, vi på idrettsfag både 1, 2 og 3 året er med på barnas idrettsdag hvert år, og ja, det var tidlig. Jeg skulle da altså "lære" 1-3 klassinger håndball, noe som kan bli litt strevsomt, men de var søte da. Dro derfra rundt 11 for å dra på jobb til 5. Så nå er jeg dødssliten..

Skal spise biff nå snart og etterpå drar jeg en tur til Ane med Julie, Mette, Rebekka og Maiken. Blir koselig♥ 

Vurderte å lete fram kameraet, men orket faktisk ikke bruke en eneste kalori på å gjøre det. Snakkes.

"Post et bilde"

DETTE ER ET FORHÅNDSSKREVET INNLEGG FORRESTEN. Tror kanskje jeg skrev det for over et år siden, haha. Så bildene er mindre enn til vanlig, men jeg orker faktisk ikke å endre på det. 

1. Post ett bilde av deg selv som du ikke er fornøyd med.
Dropper den, ikke at jeg ikke har mange bilder, for det har jeg, men tro meg, dere vil ikke se dem, HEHE

2. Post ett bilde av deg, der du føler at du er deg selv.

Haha, er så sykt meg selv når jeg spiser mat. Nam. 
Visste ikke at dette ble tatt, så ja, da var jeg jo meg selv, liksom. 

3. Post ett bilde fra en tid du savner.

- Savner å spille fotball og egentlig trene alt jeg vil. Har endelig fått begynt å spille håndball igjen, så nå mangler fotballen + annen trening. Noe som forhåpentligvis kommer snart etter som det går mye bedre med ryggen nå. 
(Savnet dette da, men nå er jo det så og si over. Siden jeg nesten er helt bra i ryggen og har begynt å spille fotball, jippi!)

- Er også flere tider jeg savner, men orker ikke skrive alt her. 

4.Post ett bilde der du er sammen med en du er glad i.

Ikke føl deg glemt nå, for jeg er utrolig glad i utrolig mange, så det ble mange å velge mellom. Her er noen av di i slekta mi, som jeg såklart er veldig glad i. ♥mamma, pappa, broor og annen familie og slekt + verdens beste venner♥ glad i dem alle!

5.Post et bilde fra sommerferien.

Fra sommerferien 2011. Dette innlegget er så gammelt, at det var før sommerferien 2012. 

6.Post ett bilde som får deg til å smile.

Haha, ler hver gang jeg ser dette.. I bulgaria da jeg, Sofie og Marius spilte volleyball og jeg tryna så sykt, se på meg da, hahahha huff. Savner det!

7.Post ett bilde hvor du er sammen med en person som får deg til å le.

Får egentlig latterkrampe når jeg er med å og si alle vennene mine, vi har den beste humoren, HEHE. Men har vært nær døden av latteranfall såå mange ganger med Iselin i de 14-15 årene jeg har kjent henne, hahah♥

8.Post ett bilde av deg som du er fornøyd med.
Vet ikke hva jeg skal ta her, meeen. Kan jo bare ta et av profilbildene mine på facebook, for de er jeg jo sånn passe fornøyd med, hvis ikke hadde jeg jo ikke hatt de som profilbilde. 

Woow, det ble stort. Tok bare profilbildet jeg har på facebook i nuet. Blir egentlig aldri superfornøyd med bilder, men dette får duge. 

Denne "post et bilde" var en utfordring jeg fikk for lenge siden, så jeg utfordrer alle dere som leser dette og har blogg til å gjøre det samme som meg! (Jeg har endret på to punkter, fordi noe ble for vanskelig..)

Tar du utfordringen?
Kommenter med link til innlegget da, så jeg kan se!

Ting som irriterer meg -Mathilde

Disse er skrevet av Mathilde, som gjesteblogget for meg. Er masse av dette som irriterer meg også..

1. Når noen sier at jeg er sur eller sint, og når jeg ikke var det før han/hun sa det. Nei, jeg er ikke sur, men jeg gidder ikke å smile hele tiden. Og NEI jeg har ikke mensen!!

2. Når jeg skal vise noen noe på youtube eller noe, og de ikke følger med. Nå skal jeg vise dere noe, og nå-skal-dere-følge-med, okei?

3. Når jeg ser film og noen spør "hvorfor skjer det", "hva skjedde", "hvem er det?" eller "hva gjør de". Jeg har ikke sett denne filmen før, og jeg ser ikke inn i fremtiden. Slutt å spør meg for jeg vet ikke hva som skjer videre, du kan heller følge med istedenfor å se på meg hele tiden og stille spørsmål.

4. Gangnam style sangen er generelt veldig irriterende, ikke at jeg ikke liker sangen. Men man har absolutt ikke peiling hva han sier. "hoehfoehoehdodhxsao oppan gangnam style, hgrohfdwohwo eeeey sexy lady".

5. Når noen sier "jeg hater Justin Bieber" eller "Justin Bieber er homo". Dette irriterer meg faktisk grenseløst, han er faenme ikke homo, og du har ingen grunn til å hate han. Han er verdens beste gutt, og jeg og 25 millioner andre ville gjort alt for å være Ms. Bieber. Så hold kjeft, og slutt å være så jævlig sjalu.

  

6. Når jeg finner verdens fineste kjole, også ser jeg på prisen og den er langt over ditt budsjett. og henger den fint tilbake igjen. Hva er det som må gjøre den så jævlig dyr??

7. "Norges fineste 99'er", hva faen? Say no more.

8. Når folk skriver på nynorsk, eller på sin egen dialekt. Jeg forstår faen ikke hva som står, kan du skrive normalt takk ellers gidder jeg ikke å lese det du skrev.

9. Når folk skriver alt-de-gjør på statusen på facebook. "Nå skal jeg spise pannekaker" også en halv time etterpå "nå har jeg spist pannekaker, det var godt". JAAAA, du sa det ista. We get it, get a life.

10. Når jeg sitter å hører på musikk, og folk må hele tiden snakke med meg. Det var en grunn til at jeg tok høretelefonene i, ser du ikke at jeg er opptatt din pøbel!?!

Noe du kjenner deg igjen i?

Teenager Post

Er det noe jeg elsker å lese så er det "Teenager Post". Jeg sitter hele tiden og tenker "åh, det er så meg", "er det virkelig andre som har det slik?" og "haha, det har skjedd meg". Så jeg tenkte at jeg skulle lage et innlegg med de postene som passer best til meg. Here we go: 
Noen dere kjenner dere igjen i? 

Lever på Ricola


Om noen av dere, som meg begynner/er syk nå når vinteren nærmer seg og har vondt i halsen, anbefaler jeg disse halsdropsene! Ikke så sykt gode, ikke stygge heller, men de hjelper faktisk sykt mye. Haha, dere vet den Ricola reklamen, den e så sykt irriterende. Får helt noia hver gang den kommer på tven, haha, stygg. 

Serriøst, har vært syk i over en uke nå. Måtte dra hjem fra skolen kl 10 idag.. Blir gærn av å ikke trene på skolen, ellers også forsåvidt. Hoster hele tiden, iallefall om natta, så det blir lite søvn også, fml, neida, skal ikke klage. 

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits