Halloween kveld med jentene


Nå er Hanne, Nina, Mia og Ane her og vi venter på Ida, Ingrid og Maiken som er på butikken for å handle inn litt varer for å lage kladdemuffins med oreofyll og kanelsnurrer. Så skal vi jo såklart gi litt godte til knask eller knep ungene som kommer på døra, heheeheh. 

Ha en fin halloween, selv om det sikkert er mange som ikke gjør så mye:-) 

Verste episoden av oth..

Åååh, sitter å ser på one tree hill nå. Den verste episodene av alle episodene.. Den da det er skytedrama på skolen og Dan skyter Keith og Jimmy tar selvmord.. Peyton blir skadet og reddet av Lucas. Nå er det sykt kort tid igjen og Keith dør straks, åååå, har sett denne episoden sykt mange ganger og er alltid like "nervøs" hver gang..

Nei, nå skyter Dan, NEI, åh. Får tårer hver gang jeg ser denne episoden, trist.. 
_google
Hater Dan i oth. 

Dette er jo ikke reality da, men altså.. Ser du One tree hill? Flere som hater denne episoden? 

Yummi

DAY4: Ta et bilde av noe spiselig_privat, canon eos 550d + 18-200mm, redigert: picasa
day 4/20

Haha, masse spiselig, namnam

Haha, hva synes dere om bildene?
Så godt ut ja? 

Konkurranse hos Vanessa(datsnom)

Jeg er med i en konkurranse HER hos pene Vanessa, hvor man kan vinne iphone deksel. Det du må gjøre er å: 

-Lag et innlegg der du forteller om konkurransen, og fortell litt om bloggen hennes. Positivt/negativt. 
-Send linken til innlegget inn på kommentarfeltet og i konkurranseinnlegget, så er du med!

Jeg ska være ærlig å si at jeg har aldri vært innom bloggen før jeg så denne konkurransen på en annen blogg, men etter å ha lest litt på den nå tror jeg nok jeg kommer til å begynne å lese den. Jeg synes hun skriver bra og har fine bilder og ikke mist er hun helt sykt pen. Trodde hun var mye eldre enn det hun var(positivt altså). Også har hun jo et nydelig design og en nydelig header.  
Håper jeg vinner da!

Rain

DAY3: Ta et bilde av noe med prikker

_privat,
canon eos 550d + 18-200mm, uredigerte
day 3/20

Hva synes du om bildene?

Jentekveld med gullene

Hadde en super kveld igår hos Nina med jentene og etterhvert guttene. Først kom Ane, Hanne og Sofie til meg, så ordnet vi oss her.  
Så dro vi til Nina sammen med Julie, Mette, Erika litt over åtte. Vi spiste nachos og masse godteri og brus + noen halloweenfingrer av bolledeig som Nina og Maiken hadde laget, hahah. 


Fingrene med mandelnegler og melis med konditorfarge blod.. scary shit altsåå, flinke Nina og Maiken:-)MATilde, that's me;) huff, plaster i panna...I ett tida kom det noen luringer utfor vinduet og inn verandadøra, hahah, koselig!:)

Håkon, Matias og Sondre + Jonas, som ikke var på dette bildet:-)

Vi dro hjem litt ove halv 3 og Ane overnattet her, så vi sov ganske så lenge idag ja, godt. Verdens beste mamma kom med vaffler og saft på senga, med stearinlys på brettet<3<3

Hva gjorde du igår kveld?

Alle bildene er forresten både tatt fra meg selv, Ane, Julie og Nina, hehe 

Jentekveld next + stem på meg?

Hei hei:-) Jeg har kommet videre til finale i bloggduellen på DENNE bloggen. Hvis noen skriver "Matilde" tusen ganger i en kommentar får jeg tusen stemmer, så gjerne skriv så mange ganger du orker. Er jo bare å kopiere det å lime inn vettu. 

Så altså, en kommentar kan være slik:
"Matilde Matilde Matilde Matilde Matilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde MatildeMatilde Matilde Matilde Matilde" Om dere skjønner??

Hadde satt STOR pris på om dere stemte, for jeg kan nemlig vinne spotify premium og et gavekort på h&m á 150 kr. Takk på forhånd!

Haha, meg og Sofiesnuppa:* Nå er Sofie, Hanne og Ane hos meg og vi ordner oss til jentekveld hos Nina sammen med Nina, Julie, Erika, Mette og Rebekka. Gleder meg! 

Hanne: "Skal vi gå ut å ta bloggbilder??" Så det skal vi nå, flinke oss, dere får bilder, hihihihihi. (På bildet ser dere btw at jeg har et svært plaster i panna...)

Video: Bulgaria 2011

Endelig fikk jeg lagt ut videoen fra Bulgaria. Redigerte på noe, fordi noe ble ganske kjedelig, men nå får den bare være slik som den er nå. 

Før du ser videoen, ta på 480p, da bir den klårere!!Hva synes dere om videoen? 

Something green

DAY2: Ta et bilde av noe grønt

_privat,
canon eos 550d + 18-200mm, redigert: picasa
day 2/20 

Hva synes du om bildene?

Kom forresten videre til semifinalen i fotokonkurransen hos Karoline, så gjerne stem HER!

Stopp volden cup 2011

Kan prøve å skrive litt kort hva vi gjorde der, siden jeg ikke har så mange detaljer av kampene(var ikke med å spilte..)

I helga var fotballaget vårt(Halsøy IL) på fotballcup i Bodø. Vi stilte med to lag og tapte desverre alt, men det var veldig morsomt å være med. Selv så jeg bare på, men hele helga var bra uansett!

Orker ikke skrive hvordan kampene gikk siden jeg allerede har skrevet at vi tapte alle og jeg husker uansett ikke stillingene..

Fredag: Dro fra skolen klokken elleve, altså i matfriminuttet. Pakket ferdig alt og dro ned til togstasjonen til klokken ett.

Mia hadde baket kake til Marte(på laget) som hadde forrige fredag, gratulerer med overstått. På togstasjonen pyntet jeg og Mia kaka med godteriet vårt, hihi, fin ja?

(På togstasjonen)

Vi hadde nesten vår egen vogn på toget og jeg satt sammen med Frida, men alle satt jo egentlig sammen, på en måte.(DETTE BILDE HAR JEG LÅNT FRA KARENEE.BLOGG.NO, MEN MED ET UHELL TRYKTE JEG SLIK AT DET BLE GARRNES MERKNING PÅ..)

Vet ikke helt når vi kom fram, men var vell rundt halv seks kanskje(?). Fikk pakket litt ut og slått oss ned før det ene laget vårt skiftet og gjorde seg klar til kamp, mens resten så på. 
(DETTE BILDE HAR JEG LÅNT FRA KARENEE.BLOGG.NO, MEN MED ET UHELL TRYKTE JEG SLIK AT DET BLE GARRNES MERKNING PÅ..)

Etter kampen var vi litt i hallen før vi dro tilbake til skolen og bare chillet der resten av kvelden. Vi spiste også bare litt vanlig kveldsmat før vi la oss. 
 
Nina er glad i juice ass!;) 


Lørdag: Tidlig opp den dagen ja for at det ene laget skulle spille kamp.


Den dagen hadde begge lagene til sammen fem kamper og alle ble tap desverre, som sagt. Først ble fire kamper spilt fram til klokken tre omtrent.


Etterpå dusjet vi og dro rett til Peppes for å spise pizza.Så dro vi til byen og shoppet litt,


før vi dro tilbake til hallen og det ene laget spilte sin siste kamp i halv åtte tida.


Vi var en stund i hallen å så på kamper og slikt.


Så dro vi tilbake til skolen og chillet der resten av kvelden med musikk og ble litt kjent med folk og sånt. På vei hjem dro vi forresten innom coopen og jeg kjøpte meg årets første julebrus som jeg bare fikk drukket litt av før Frida tippa den(a), haha, men var litt igjen etterpå da. Jeg og Frida spleiset også på en dream is, naaam. Søndag: Noen sto opp å hentet masse mat i ni tida siden frokosten stengte klokken ni, mens noen andre(blant annet jeg..) sov videre. Sto opp i ti tida tror jeg og ordnet oss og begynte å pakke sammen, så spiste vi, ryddet og satte klar bagasjen i gangen før vi dro til hallen for å se kamper.

I to tida dro hele laget på Egon(jeg og noen andre latinger bestilte maxitaxi dit)

På Egon bestile vi det vi ville ha. Ble biff på meg, nam, loveit. 

Etterpå dro vi å spilte bowling

før vi dro til togstasjonen så hjem med toget som gikk halv seks ca. Var en koselig togtur, med musikk i vogna vår og ble litt kjent med folk og sånt.

(DETTE BILDE HAR JEG LÅNT FRA KARENEE.BLOGG.NO, MEN MED ET UHELL TRYKTE JEG SLIK AT DET BLE GARRNES MERKNING PÅ..)

Kom hjem i ni-halv ti tida, hihi. 

Serriøst, jeg har brukt EVIGHETER på dette innlegget nå.. Innkjøpet fra Bodø kommer imorgen!

Var du på Stopp Volden Cup? 

Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » September 2012
hits