THIS WEEKEND IN PICTURES

Dårlig blogging denne helga..Beklager, men har virkelig ikke hatt tid. Har gjort sykt mye denne helga. Så jeg har bilder til dere og litt "tekst"!

På fredagkvelden ble det jentekveld med de beste!

Fra venstre; Meg, Nina, Maiken, Ingrid, Iselin, Ane Karene og Ida. Elsker dere!♥

Muffins, namnam

Glad i deg, Ane♥

Love youu, Ingrid<3

Namnam

mmmmh

I LOVE YOU♥

Maiken<3<3

Etterhvert kom det noen luringer som ville inn..(a)

♥ Love you!

Haaha:-)


La meg ikke noe spesielt sent på fredag, siden jeg skulle opp klokka 7 neste dag..

På lørdag sto jeg opp klokka 7 ja, gjorde meg klar og slikt for å kjøre til Mo. Vi skulle spille 3 håndballkamper der. Jeg spiller for J14 og J16. Den første J14 kampen vant vi med 5 mål ca, husker ikke stillinga. Det var mot det beste Bossmo laget i vår pulje. Ca en time etterpå var det J16 kamp. Vi hadde egentlig ikke med så mange andre, for noen skulle jobbe og noen skulle noe annet. Så vi var vell 5 stk fra J14 som spilte for J16. Og de vi spilte mot var insane god...Vi tapte 47 - 14 eller noe, trenger jeg å si mer? Etter kampen dro vi til byen en tur, fikk bare tid til å dra på H&M og Kappahl.

Bedre innkjøpsbilder kommer senere. Etter vi hadde vært i byen dro vi til hallen for å spille siste kamp, mot 2.laget til Bossmo i pulja vår (J14). Vi ledet i 1.omgang med 5 mål, men siden nesten alle hadde spilt sypkt mange kamper, gått i byen og noen var sikkert trøtte, litt skadet osv, tok de oss igjen..Vi tar de neste gang, da vi er opplagt!

På lørdagskvelden etter jeg hadde kommet hjem og slikt dro jeg til Ane Karene. Vi hadde planlagt spakveld med 6 andre jenter. Så vi ble 8 stk. Alle skulle overnatte der utenom Nina og meg. Jeg skulle egentlig, men var så sliten etter dagen + at jeg hade håndballkamper idag også. Så jeg dro hjem i 1 tida:-)

Fra venstre: Iselin, Mette(bak Iselin), Rebekka, Hanne, Nina, Ane Karene, Julie og meg. Love you, folkens!!

Taconam♥Halla:$!

Love you, Rebekkami:-)

Love you♥

Etter vi hadde spist ble det spa!!

Flinke Nina var god i å massere♥

Vi var to og to og tok hudpleie og massasje på hverandre. Jeg og Nina gjorde det på hverandre. Det var herlig med spa. Skrubb, ansiktsmaske, krem, renseprodukter, massasje m/olje, krem. Herlig, herlig, herlig!!!♥

Idag(søndag) har jeg spilt 2 håndballkamper. Vi tapte begge, men synes vi sto på. Det ene laget vant mot de vi tapte 47 - 14 mot. Og vi fikk 24 - 16(?) mot de. Ikke så dårlig da, i forhold til at på J16 var 5 av spillerne syk. Håndball in my heart!

Har hatt ei veldig travel helg men også veldig morsom helg<3 Oi, dæven, langt innlegg...

Q: Hva har du gjort i helga?

25 TO LIFE


Eminem - 25 to life♥♥

TRENINGSKAMPER!

Idag på treninga hadde vi treningskamper. Laget en lite turnering mellom G16, G14, J16, J14. Var kjempemorsomt. Håper vi kan gjøre dette hver torsdag. Vet ikke helt hva resultatene ble på hver kamp, men er egentlig ikke såå nøye. Har forresten fått to kommentarer om hvordan siste håndballkamp gikk, og ja den gikk dårlig. Tror ikke vi har spilt så dårlig før...men men. Håper på bedre resultater til helga. I fjor vant vi serien, men er lenge siden vi har trent nå. Eller før kampene. Vet jeg har blogget dårlig idag, men har det travelt fortiden, as always. Men dere får nok bare leve med det!!

I nuet!

Q: Hva har du gjort idag?

2. VERDENSKRIG


De tøffeste overlever(a)

DAGENS OUTFIT!

forferdelige bilder, måtte fjerne de...


strikket cardigan knitwear // tights lindex

Q: Hva synes du?

KRIGS-UKE

På skola i denne uka har hele 9.trinn krigsuke. Altså hele denne uka skal vi lære om 2.verdenskrig og slikt. Hittil har jeg fått muffins, pepperkake og saft, namnam. Ca halve klassen fikk det, og det var altså "Jødene" tror jeg. Og "Den ariske rasen" fikk ingeting men ble "innestengt" på et kaldt rom. Vi skulle oppleve hvordan det var å være dårligst og best, også gjorde vi det omvendt av krigen. Der var jo jødene dårligst. Hittil har jeg også sett film, blitt lest høyt for, mimelek, gjort noen oppgaver, hørt litt historier fra Vefsn i Krigen, fått fritime fordi lærerne ikke kom osv. Og idag har jeg også vært på Krigsmuseom. Vi fikk Stian til å si ja til at vi fikk gå litt før dit, fordi vi ville innom butikken. Og vi sa vi kunne veien, fordi vi trodde vi kunne det, haha. Men så gikk vi feil vei.......Så de andre kom før oss og vi startet ganske lenge før de, ehehehe. Men vi kom oss fram til rett plass til slutt da, så vi var der i ca 1 time, så fikk vi dra hjem litt over 12, ca halv 1 kanskje. Lucky oss. Jeg, Nina, Iselin, Ane, Vetle, Ingrid og Ida gikk til byen. Så dro Ingrid og Ida hjem, troor jeg og Vetle til Svein, for å få massasje, også tok vi andre bussen hjem!Haha, søt 1

Søt 2

Søt 3Søt 4

Søt 5

Inga♥♥♥

Søt 1000000

Søt 6Maiken♥♥♥

Gla i deg, soldat!!1

Søt 7

Null hode, hahaahahahah

Søt 8Gla i deg, soldat 2

Haha, glad i dere♥

De hadde skrevet noe på veggen..

Soldater f.venstre: Ane Karene, Iselin Aune, Matilde Garnes, Ingrid Tøndel, Emily Albertsen, Maiken Solvang, Ida Nystad♥

Fra krigen, faktisk

Folk som døde på Majavatn tragedien..

Gla i dere, snuppene mine♥

2. verdenskrigBra vi overlevde den harde krigen...(a)

Love you:-)

Ingrid♥

Q: Har du vært på et krigsmuseum før?

SONESAMLING OG HÅNDBALLKAMP

Hey! Skal bort nå, og blir borte til kl 9 ikveld, så jeg får se om det blir mer blogging ikveld..maybe.

Aller først nå skal jeg til Ingrid, eller Svein(fysioterapaut) skal teipe ryggen min, så kjører mamma Ingrid og meg til hallen for å dra på sonesamling. Vi er ca 5-10 stk fra hvert lag i Mosjøen (96, 97 og 98) som er tatt ut. Altså 6 stk til sammen fra Halsøy(96 og 97), 7 stk til sammen fra Mosjøen(96, 97, 98) og 10 stk til sammen fra Olderskog(96, 97). Alle vi skal møtes å trene sammen også går 7stk(??) videre til et sonelag. Vi blir ikke tatt ut idag, men neste gang. Selfølgelig håper jeg jo jeg kommer på laget, men tror absolutt ikke jeg gjør det. Er bare glad for å få trene litt ekstra uansett!


Etter sonesamlinga som er ferdig kl 6, har jeg håndballkamp mot Sansnessjøen. Vi tapte med 1 mål mot de sist, så idag er det ("revansj?"). Hihi, håper vi vinner!!

Q: Hva skal du gjøre idag?

FRITIME

I siste timen idag skulle vi egentlig ha hatt Quiz om 2.verdenskrig. Men det kom ingen lærere, så det ble fritime på oss, jippi yey!

På skola idag, haha. Fra venstre; Sulten, Glad, Superkul, "Fornøyd"♥♥♥ I love you, snuppene!

Q: Har dere fått fritime før?

GOD MORGEN

God morgen lørdag..Åh det hadde vært godt. Meeen, God morgen tirsdag da♥

Mamma kunne kjøre meg til skola idag, så jeg trenge ikke nå bussen som går kl 8, happyface. Vil bare informere om at det blir dårlig bloggings idag siden jeg skal på sonesamling(fotball) kl 5-6 også har jeg en håndballkamp som starter kl kvart på 8, så jeg blir i hallen fra 5-9 ca. Også skal jeg gå med avisa ikveld. Men etter skola blir det vell litt bloggnigs, tipper jeg. Bestilte meg noen goditer fra Nelly igår og en godbit fra Nelly i forrige uke også. Ingen av delene har kommet, men legger ut bilder av det jeg har kjøpt når det kommer jeg, for da ser dere tingene på meg istedet for modellene, eller begge deler. Men uansett; Ha en fin dag!!

I love you♥

VINNEREN AV BLOGG VS BLOGG!

...MARGRETHE!♥

Margrethe vant blogg vs blogg og vinner 1 vurdering, 5 kommentarer på bloggen og linking i 2 innlegg! Ikke stort, men gratulerer:-D

Margrethe hadde 12 stemmer og Sara hadde 8:-)

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits