Dødssliten

Ah, er dødssliten etter håndballkampen. Tapte 29-14 tror jeg(?), men det er egentlig ganske bra til å være mot det laget. De er det beste laget i serien og vi har jo helt nytt lag som ikke er vant til å spille med hverandre osv. Var syykt morsomt å spille håndball igjen, blir godt å få startet sesongen nå!

Har naturfagprøve imorgen + masse lekser og flere prøver utover uka, så søndagen går nok dessverre til lekser.... Joggebuksa er tatt på og jeg har ikke tenkt å vise meg i offentlighet idag, neida, joda. 


Kosy

Alltid like koselig å ha bestevenninna på besøk♥ Har bare slappet av i hele helga, sykt godt. Spiste taco med noen venner igår, var på jobb i fem timer idag og nå er Hanne her. Koseliig!
Har forresten sesongens første håndballkamp imorgen mot Rørvik(de er drittgode..) og vi er for få til 16-årslag, så vi er meldt på i dameserien, flotte greier.. Satser på å ikke bli helt knust da, forhåpentligvis!

Hva gjør dere ikveld?

Helg for noen

Er såå misunnelig på alle vennene min som har helg nå.. Ble ferdig på skolen i halv to tida, men jeg skal på jobb fra 4-6 idag og fra 12-5 imorgen. Shiit, blir hardt etter en lang uke. 

God helg til dere som har det iallefall! 

Vinn swiss lashes eyelash enhancer!

Nå har alle vi bloggere muligheten til å vinne swiss lashes eyelash enhancer i samarbeid med blogg.no:-) Håper jeg vinner!

sw22ic
Stikkord:

Ny header igjen!

Å, blir aldri fornøyd med headerene mine, har ingen bilder jeg kan bruke.. Men laget meg nettopp en raskt. Skifter sikkert snart igjen om jeg orker å ta meg tid til å lage en jeg faktisk kan bli fornøyd med, jeg suger i å lage headere, såå. 

Hva synes dere?

FORRESTEN, STEM PÅ HANNE FRA MOSJØEN I BRUN OG BLID MODELL KONKURRANSEN HER!!

Migrene kan dø.


Ah, dagens skolemat. Mitt elsk for kantina på skola er stor as♥

Ellers måtte jeg dra hjem tidligere fra skolen idag på grunn av hodet. Legen tror det er migrene, så jeg har fått migrenemedisin. Ligger i sofaen så og si hele dagen, med øynene lukket og en kald klut på hodet #funnylife osv

Har et essay som skal leveres imorgen og egentlig en naturfagprøve, men siden jeg såvidt klarer å holde øynene åpne, klarer jeg iallefall ikke å lese.. så jeg har fått utsatt prøven, men får prøve å få essayet ferdig. 

Handelsportal.no

Jeg satser på å snart få min kjære iphone tilbake fra reperasjon, og da vil jeg ha masse fine deksel! Handelsportal.no er en side med masse fine, som jeg gjerne kunne tenkt meg. Anbefaler de som trenger deksel å se der:-) 

Du kan lage ditt eget deksel HER, ved å kjøpe et vanlig gjennomsiktig deksel + figurer og bling du selv vil ha på! Ellers har de sykt mange fine deksel både til iphone, ipad og samsung. De har også tilbehør som høretelefoner, klokker og andre ting til mobiler. 


Har alltid ønsket meg slik beholder for å ha med på trening osv, det har de også her til en billig penge!


//Samarbeid, reklame//

Fikk føling

Hadde så vondt i hodet før idag så jeg kunne såvidt holde øynene åpne, og det ble iallefall verre av å se på mobilen og pcn.. Plutselig fikk jeg så sykt lyst på noe godt. Tror jeg har avhengig av søtsaker. Føles ut som jeg før føling av og til, og jeg har jo ikke diabetes en gang. Måtte iallefall hive meg i bakinga og lage meg brownies, noe som var sykt godt. Marthe Marie kom en tur først og når hun dro kom Hanne en tur, koselig♥ Jeg og Hanne fikk heldigvis gjort litt lekser, shiit vi har så sykt mye lekser nå.. Har faktisk skrevet ei fuckings dagbok på spansk idag, på spansk dere... Hva har du gjort idag?

Auch

Har vært hjemme fra skolen idag.. Var til legen imorgest på grunn av jeg hadde så vondt i hodet. Shiit, har aldri hatt såå vondt i hodet før. Skjønner ikke hva som skjer. Kan hende det er migrene og siden jeg ikke har migrene medisin plages jeg, haha.. Har sovet i hele dag, men er heldigvis litt bedre nå. 

Idag skal jeg sikkert ingenting.. Så hvis noen av mine kjære venner leser dette og kjeder seg, pling på, he-he-he. 

Gårdagens og dagens outfit


<- genser veromoda(?), skjerf gina - skjorte bikbok jeans only(?) ->

Egentlig helt sykt kjedelig outfit, men har faktisk ingenting å blogge om. Men har et helt essay jeg skal skrive som jeg ikke har begynt på. Det skal være ferdig til imorgen, såå jada det blir sen kveld på meg, blaah...

Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » September 2012
hits