Outfit 30.09.11


bluse og tubebh bikbok - høytlivstights/jeans cubus - ringer bulgaria og mallorca

Hva synes du?

Følg bloggen min via facebook!

Bileeen i fire timer next da

I helga skal jeg til Terråk, bindal. Skal på besøk hos bestemor og bestefar også bor tante, onkel og søskenbarna mine der. Håper også noen av de jeg kjenner det er hjemme i helga, hihi

Tar fire timer med bil, så vi snakkes sikkert ikke før sent ikveld. Skal rett å spise til tante og dem også blir vi nok der en stund, men kan hende jeg blogger der, macen er med!:-)

Haha ler, skulle ta bilde av moaah også kjørte vi akkurat inn i en tunnel da bilde ble tatt, bildet ble slik:

Jeg er så pen, svart og pen

Nå skal jeg se gossip girl på pcn, snakkes, om du har nummret mitt: meld meg, kjedelig i bilen....

Outfit 29.09.11


skinnjakke veromoda, genser cubus(?), tights bikbok, ringer bulgaria og mallorca

Hva synes du?
Følg meg via facebook!

Melkedrøm in my heart

Melkedrøm med melkesjokolade, kjeks, krem og sjokoladesaus, naam. Denne er best!!

Liker du melkedrøm? 

Haha, random dårlig innlegg.. Hadde ingenting å blogge om,  men melkedrøm er godt, just saying!

Girlsnight, forrige helg

Siden macen har vært full av bilder og sånt, har jeg ikke kunne lagt inn noe mye bilder denne uka.. Nå har jeg fått slettet litt og fått lagt inn bildene fra jentekvelden sist helg, er ikke så mye bilder da, men legger de bare ut uansett. 

Er sikkert lite interessant å se bilder fra forrige helg, men siden jeg ikke har noe å blogge om såå må dere nok det:-) eller er jo bare å ikke se om dere ikke vil da, eheh

Verdens beste jenter<3 busted med selvutløserfjernkontrollen under bordet da, haha..

Tacoootime, nam

Alltid så sjarmerende jeg..(!!)

Brownies, sunne oss

Godteri, sunne oss #2

Var en koselig kveld med beste jentene mine. Så Idol, friends og litt andre tv-programmer, spiste taco, brownies og godteri og sånt, som dere ser på bildene. Glad i dere snuppeeer<3 

Min kjære kommode med fullt av skrot

Herrefred.. Har slike dager der jeg ikke orker å rydde på plass ting og bare slenger det i en av skuffene i kommoden min, vell det har vært mange slike dager for å si det sånn. Min kjære kommode inneholder nå nesten bare bullshit og skrot som jeg ikke trenger. Noe der er jo nyttig da, men jeg skal iallefall rydde hele kommoden idag. Det blir nok som å ta ei og ei nål ut av et skap eller noe, for det er så sykt mye småting. Wish me luck!

Søtpia som må rydde nå, byee

Har dere slike skuffer?

EF & Blogit.no konkurranse!

Er jo vanskelig og skrive hvorfor akkurat jeg "burde" vinne, fordi det er ikke slik at jeg "fortjener" det mest, men jeg synes jeg "burde" vinne siden jeg har såå lyst til å dra til Gozo. Jeg og to av venninnene mine har snakket om å dra akkurat dit, fordi det er dit vi mest vil. Vi har sett på språkreise med EF til Gozo sommeren 2012. 

Hadde vært herlig og både bli bedre i engelsk mens man koser seg og blir kjent med ny mennesker. Har vell egentlig veldig lenge vært en drøm å få dra på språkreise med noen venner. 

Har ikke hatt så veldig mange høydepunkter i det siste for å si det slik så det hadde virkelig vært herlig å få denne drømmen oppfylt siden noen av mine andre "drømmer" ikke har blitt oppfylt, men bare forverret seg.. Kommer seg vell, men håper virkelig jeg vinner dette. 

Språkreise blir jo et minne for livet, så hvem ville vell sagt neitakk til å dra på det, de er iallefall gærne, hihi. Vet ikke hva jeg hadde gjort om jeg hadde vunnet, først ville jeg vell ha jublet så fått noen til å slå meg eller klipe meg i arma eller noe for å forsikre meg om at det ikke var noe jeg drømte. Hvis det da ville vist seg å vært sant hadde jeg nok lagt frem både koffert og klær nesten med en gang. Skrvet pakkeliste iallefall!

Har prøvd å sett for meg hvordan jeg hadde vært i Gozo da, så jeg klipte og limte litt i Photoshop: 

Om jeg skal til Malta, Gozo vet jeg iallefall at både speilrefleksen og digitalkameraet(som tåler vann) skal være med!

Meg chiller i strandkanten og har det morsomt!!

Har lest at det er delfiner i Malta så kanskje jeg tar meg en svømmetur med delfinene?

EF<3<3<3

Åh, herregud jeg håper jeg vinner. Har jo nesten bestemt meg på å dra, men det som "stopper" meg er at jeg må betale mesteparten selv og det er ganske dyrt. Skal også bruke konfimasjonspengene på å kjøpe meg moped og slikt.. Og det koster jo fra 16-19 tusen og dra dit og det er ikke noe hvilken som helst ungdom har.. spesielt ikke meg som måtte slutte fra jobben min pgr.av ryggskade..

Ææææ, håper så sykt at jeg vinner!!

RLE-prøve og verste dagen i uka unnagjort


Skjorte fra Bikbok

Idag har jeg både litt ferdig med den verste dagen i uka, altså mandag. På mandager er man trøtt etter å kanskje ha lagt seg sent/senere enn man gjør til vanlig i helga og da blir det ofte vanskelig og sovne til vanlig tid på søndagskvelden, man starter rett på masse skolearbeid etter ei helg med sannsyneligvis ingen lekser(selv hadde jeg prøve idag og måtte øve litt igår..). Og ja, dere vet mandager, noen som liker mandager egentlig?

Har også fått unnagjort en RLE-prøve jeg trodde jeg var veldig lite klar for..Kunne ikke alt i morgest, men så over det jeg hadde skrevet rett før prøven og svarte utrolig nok på alle spørsmålene, krysser da såklart fingrene for at de faktisk er rett også da, det hadde vært toppen! 

Nå sitter jeg og spiser muffins med melis og nonstop, vet jeg frister dere nå(hihihii) og chillern på macen da. Prøver å lære meg litt i Photoshop CS5, skal nemlig melde meg på konkurransen om å vinne språkreise og tenkte å klippe og lime litt i Photoshop. Begynte litt igår, men feila såklart.

Vell vi snakkes senere idag sweeeeeties! 

Crank it up

Overnattet hos beste Ida inatt. Det var koselig<3


David Guetta feat. Akon - Crank it up

Hva har du gjort i helga? 

Byen med snuppa

              
Toppen er fra Gina Tricot.

Tok bildene før jeg dro til byen og skulle egentlig poste et innlegg før også. Fikk litt dårlig tid, så det rakk jeg ikke. Har iallefall nesten nettop kommet hjem fra byen med Nina. Så bare i noen butikker, var en tur på torget og der sto vi blandt annet 3 KVARTER(!!!) i en smultring kø...... De var gode da, heldigvis, men ikke verdt så lenge i kø. 

Igår natt kom Marius, broren min hjem fra Trondheim der han bor nå. Og idag kom pappa hjem fra en ukes ferie i Hellas, så nå er hele familien samlet, koselig:) 

Nå skal jeg straks spise kyllingvokk med min kjære familie, hihi. Blogges senere idag!

Genser fra Cubus. Skiftet før jeg dro til byen. Dagens flotte innkjøp: 4 stk smultringer og barnelatte med sjokolade på lilletorget da, nam

Hva har du gjort idag, sålangt?

Følg bloggen min via facebook!

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits