Update

Har glemt å blogge.. igjeeen. Men er hjemme fra overnattingstur(kom hjem på onsdag da, hehe). Nå er jeg i Oslo. Kom hit imorgest kl sju(!!). Har shoppet litt og diverse idag og imorgen skal jeg i konfirmasjon til beste Oda♥ Blir bra! 

Her er noen bilder fra overnattingsturen med ID1S:

(lånte bilde av KARENEE.BLOGG.NO)

Shit, for en travel mandag

Hadde skoledag til halv fire idag, så måtte jeg skynte meg til byen å kjøpe meg fjellsko til imorgen før vi hadde fotballtrening klokken fire. Drar forresten på overnattingstur imorgen med klassen(var såklart derfor jeg trengte nye fjellsko). Ble ikke ferdigpakket før nå.. Sykt travel mandag. Har ikke slappet noe av idag med unntak av en halvtimes blund på øynene i sofan, som er way too short! Har sovet middagshvil i nesten to timer hver dag siden skola startet, hehe..

Gammelt bilde som ble tatt etter jeg hadde vært i Syden. Savner brunfargen..☹ 

Sunday, not funday

Nesten det eneste som er bra med søndager er at man kan sove lenge og har fri fra skolen. Ellers er søndager som regel ganske så kjedelige, men av og til litt chill da. Jeg har bare slappet av idag og spist masse usunt, hehe.... Har alltid rester etter helga. Mitt sunne liv som skulle starte, har ikke godt så veldig rette veien, men det kommer seg forhåpentligvis. Har forresten allerede fått lekser, så det har jeg også gjort idag. Jeg har valgt 1T matte, som er det vanskeligste og jeg plages noe sykt. Haha, er jo drittvanskelig.. Kan hende jeg må bytte etterhvert. 

Hva gjør dere i dag? 

Gårdagens outfit!

Haha, helt sykt mislykkede outfitbilder. Feilet litt med høyden og zoominga, så det var èt bilde av sikkert ti stk trynet mitt syntes på:)) men dere ser iallefall hva jeg hadde på meg. Kjedelig outfit også, men har ikke noe annet å blogge om såå
 
genser bikbok, jeans cubus 

SUNday

Heei! Vet dere hva?? Det er sol i Mosjøen idag, wii

Har vært så godt med helg nå!! Første uka med skolestart var tung, og imorgen er den påå'n igjen. Dro på Milano igår med Nina, Iselin og Ingrid. Var hjemme alene igår og da blir det som regel milanomat eller noe, hehe.. Etter det dro jeg, Ingrid og Marthe til meg og lagde ferdigkanelsnurrer og brownie cookies++ nam!


Søndagen min skal brukes på å gjøre litt lekser, dessverre.. og spise middag med mamma osv:)) Ellers har jeg vell ingenting å gjøre, så om noen av mine kjære venner kjeder seg, pling på!

ID1S osv

Herlig oppdatering fra meg denne uka elleer?? 

Jeg har iallefall begynt på vg1 idrett nå og trives veldig godt der. Er jo lengre skoledager og dårligere tid, så blogging har det blitt lite av. Eneste jeg gjør er å være på skolen, sove, spise, trene og sove igjen, og møte venner og sånt av og til da såklart. 

Har egentlig ikke gjort så mye spesielt siden sist. Har noen bilder fra da vi var ute på livet på lørdag og noen bilder fra andre ting som jeg kan legge ut.Hahaah, badstuuu


Essobaggis dagen derpå♥♥ neida, men nam

På mandag var både første skoledag og første seriekamp i fotball for høsten. Vi dro til Herøy for å spille. Ble dessverre 0-0.. men bedre enn tap!


Min kjære som ble trødd på av en gressklipper, hahaha, okei er bare Emilie som skjønner den, internt.. Men jeg ble ikke trødd på av en gressklipper altså

Hahahahahaha jeg dør.. Autocorrect altså.......Haha, random


Pakke i posten, hehe loveit!! Jeg og Camilla bestilte oss jo kamerastativ og selvutløserkontroll, nøgd. Kan vise dere senere. Dro til Camilla en kveld. Snakket masse og fikk prøvd ut både stativet og kontrollen, funket fett!


Igår hadde vi aktivitets/bli kjent dag på skolen. Spilte fotball, sumobryting, kubb, kanonball, sandvolley og masse mer. Prøvde også promillefotball, hahaha herregud, så sykt morsomt. Holdte på å le meg ihjel, det må jeg prøve igjen, hahah!Igår kveld var jeg med Marthe og etter en stund kom Mia. Veldig koselig!Nam

Vet dere hva?? Måtte faktisk laste opp et og et bilde fordi bildeopplastinga er klikk. Dette tok evigheter. Over og ut, hadebra.  

ER FORRESTEN MED I EN KONKURRANSE >HER<, MELD DEG PÅ DU OGSÅ!

Fucked døgnrytme

Herregud, tenk at det er skole imorgen, blææ... Gleder meg til å begynne på idrettslinjaa, men det å stå opp tidlig, ha lekser og prøver, det gleder jeg meg ikke til.. Blir hardt. Begynner heldigvis ikke før klokken 10 imorgen. Tror vi er ferdige ganske tidlig også. Har fotballkamp imorgen, så drar herfra i fire tida, for å kjøre til Herøy. 

Døgnrytmen min er fucked, så jeg får ikke sove. På toppen av kaka er det såklart ei mongoflue, som bråker og plager meg inne på soverommet, så om noen kan komme hit å ta seg av den eller noe er jeg evig takknemmelig! 

Blir vell våken hele natta, men sier uansett, GOD NATT TIL DERE SOM FAKTISK FÅR SOVE.  

Outfit

Glemmer serriøst alltid å poste outfit, men hadde på meg dette en gang denne ukaa og tok outfitbilder. Hvis jeg ikke poster de, føler jeg at det var sykt bortkastet, så da poster jeg det bare, hehe


bluse zara, jeans bershka, veske random butikk på kreta

Still spørsmål HER, plz, hehe

A bee

Serriøst, dere aner ikke hvor redd og nervo jeg var da jeg tok disse bildene.. _privat, canon eos 550d+18-200mm, redigert: picasa

Hva synes dere om bildene?

HUSKHUSK SPØRSMÅLSRUNDEN!! 

Spørsmålsrunde, Ida svarer!

Fikk aldri svart på spørsmålsrunden min som sikkert er snart et år gammelt, haha, så kjører i gang med en ny en!

Denne gangen kan dere spørre om hva dere vil, siden Ida skal svare får dere kanskje vite noe jeg ikke hadde svart på. Hun vet jo alt om meg såå. Hehe, gruer meg egentlig selv, neida:)) 

Haha, my cute friend Ida♥♥

KJØR PÅ OG SPØØØR!!

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits