DÅRLIG BLOGG DAG..

..BEKLAGER!

Noen ord: Skole, besøk, trening, One tree hill, Grey`s anotomy, avisbud, lekser. Forstår dere hvorfor jeg ikke har fått tid til bloggins idag? Hope soo!

Snakkes imorgen!

ISELIN IS VISITING

..GOOGLE TRANSLATE, om noen lurte!

Iselin kom hit i halv 5 tida ca, og vi har lett etter bilder og sånt, som vi skal ta ut i ordentlige bilder, holder enda på, for det er en del. Har jo kjent hverandre siden vi var 1 år, hihiJust nuu, glad i deg!

Nå skal vi lete videre etter bilder straks, så skal jeg på trening i 7 tiden, så blogger jeg vell når jeg kommer hjem, hvis jeg ikke blogger før trening da, får se hva jeg får tid til!

TODAYS: CHILLOUTFIT


singlett bikbok // genser cubus // treningsbukse intersport

Q: Hva synes du?

MANDAG, 30.AUGUST

Fant ingen overskrift såå, det får bare være dato og dag til overskrift idag..kjedelig, men ja anyway:

Skolen idag gikk faktisk merkelig fort, selv om vi ikke hadde noen "morsomme" fag, eller musikk, men kan ikke si jeg synes det er supermorsomt akkurat, bedre enn norsk og engelsk osv, men ja. Tok jo bussen hjem, as always, også skulle Eskil spille på mobilen min, så glemte jeg av den, så an satt på bussen med den, mens jeg gikk hjem fra busstoppet, hihi..Glemsk*kremt*. Øyvind tror jeg fikk den av Eskil før han dro av, så kom han hit med den, så tusentakk! Har heldigvis telefonen min nå, det er jo flott!

Skal enten på trening i 4-tida eller på kamp med 95'erne halv 5, aner ikke hva jeg skal. Kamp maybe, får se!

Akkurat nå sitter jeg og spiser lasagne og drikker eplejuice, siden jeg ikke rekker middagen siden jeg må dra straks!


Sitter også og koser meg med datan og tv'n, hihi

Random pictures, hadde ingenting å ta bilde av akkurat nå, så jeg tok bare bilde av dette..fuunfun

MADDI JANE

Maddi Jane er en søt liten jente som er sick flink til å synge, har dere hørt henne før!? Helt sykt! Fikk kommentarer om at mange synes hun var bedre i å synge den da jeg la ut innlegget om: Impossible - Shontelle. Jeg synes begge "versjonene" er kjempefine. Men kan er en smule enig at denne av Maddi er bedre, liker sangen uansett da! Har hørt Maddi Jane før jeg fikk kommentarene. Jeg hørte Impossible aller først av Maddi Jane, før jeg fant den av Shontelle faktisk. Så det var sånn jeg oppdaget den sangen. Har hørt flere sanger av Maddi Jane også, og hun er sykt flink!

Maddi Jane - Impossible (denne sagen fant jeg pgr.av denne videoen)


Maddi Jane - Breakeaven (fant denne sangen også pgr.av denne videoen)


Maddi Jane - Again by Flyleaf

Skjønner ikke hvordan en 11(?) år gammel jente kan ha SÅ BRA sangstemme, helt sykt!

NATTI

Dette blir et natta-innlegg, som sikkert blir ganske usakelig og kjedelig. Men skriver bare dette fort, siden jeg har blogget så lite ikveld.. Dro på trening kl 7 skjønner dere, så var det hjem og dusje og spise og bittelitt chill, så dro jeg å hentet avisene, for jeg skulle gå idag. Noe jeg nesten hadde glemt..men avisene er levert til rette folk(sannsyneligvis) og jeg er hjemme levert til senga nå, for så å sove. Godnatt!

Heey there!

DE 2 SOM KOM VIDERE TIL BLOGG VS BLOGG "FINALE"

De 2 som fikk flest stemmer fra "semifinalen" og er videre til "finale" er...........

..Mbrandth og Sbergeet
!

Så nå er det bare å stemme mellom Mbrandth som fikk 12 stemmer og Sbergeet som fikk 11 stemmer! Men nå starter begge med 0 stemmer på en måte og det blir en ny runde!

Mbrandth


Sbergeet


Q: Hvem går DIN stemme til? Premien er 1 vurdering, 5 kommentarer på bloggen og linking i 2 innlegg! Ikke stort, men anyway, lykke til!

Jeg er forresten med i blogg vs blogg på 3 plasser, håper du vil stemme på meg!♥ les mer HER!

BRUN OG BLID

VIL DU BLI BRUN OG BLID? Meld deg på konkurransen til Karoline Raflund (linnyy)

På Karoline Raflund's blogg kan du vinne solkort fra Brun og Blid på hele 1000,- kroner. Meld deg på >her<

BYE OG RØNNING - UNGDOMSSEKSPERTEN
Haha, sykt bra begge to. Jeg synes den øverste er best, men begge er bra'e. Q: Hva synes du om videoene?

FROM PINK TO BLUE


Har gjort en del endringer i designet, og vet dere hva? Denne gangen gjorde jeg faktisk alt selv, eller Camilla viste meg hvordan jeg skulle få bort en ting. Men det er jo hun som har hjelpt meg med en del før da, så egentlig har jeg bare laget ny header og skiftet farger og tatt bort ramme osv, men uansett. Q: Hva synes du?

Har forresten også byttet ut en knapp, den ny knappen er "ARKIV" Du ser der det er blått på en av de menyknappene og hvis du trykker på den knappen kommer du hit:

Så kan du trykke på f.eks: AUGUST 2010, og kommer da til Arkivet der. Har også endret på at det blir visst flere innlegg i Arkivet og på bloggen, så nå er det lettere og finne ting. Q: Hva synes du?
Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits