Hytta er chill

Ble over enda en dag på hytta. Er så chill med hytteklær og hyttestil, uten sminke, spille kort, slappe av og spise mat. Her er litt flere bilder:-)

SUNT


Har såvidt nett, det er så sykt tregt.. Brukte sikkert 2 timer på dette innlegget, og det er ikke kødd en gang.. Derfor blir det sikkert ikke sååå mye blogging, men skal prøve å få til litt:-) Snakkes!

Summertime

Update

Heei!

Akkurat nå er jeg i Bindaln. Kom hit igår. Er egentlig uten nett i en uke nå, men har heldigvis mobilnett jeg kan koble til, takk gud for det. Bor på Terråk hos bestemor og bestefar, men akkurat nå er jeg på hytta rett utfor med Marius, Malin og Jørgen. Marthe Marie har heldigvis også hytte her, så hun var med å spiste taco og brownies idag osv:-) Var en tur å fisket også, men null fisk og null napp, så det ble en kort tur, hehe.. 
Magic Mike

Wii, har ventet så lenge på denne filmen!! Skal på kino nå å se den. Altså, hvem vil ikke se Channing Tatum som stripper?:))) hehe


Noen som har sett filmen?

Last night

Kvelden/natta igår var fuun. Overskrifta på forrige innlegg stemte vell ganske så godt, siden vi kom hjem sent og har sovet hele dagen.. Eiril hadde med kameraet, så har lånt bildene vi tok med det. Også er det noen iphone bilder:)
Sleep all day, party all night!!

Kvelden motto på overskriften, hehe, skål for sommerferie:))

Eiril har forresten kommet fra Narvik, endelig fikk jeg se henne igjen etter et helt år.. Koselig♥


(Slapp av, har shorts under og ikke såå kort kjole som det ser ut som. Shortsen vises bare ikke fremme hele tiden, men bake) 
Ha en fin kveld alle sammen, det skal viiiii

Spreeek

Igår var jeg, Iselin, Tina og Marthe på varden på Øyfjellet. Var sykt fint vær, så vi kunne gå i sportsbh, og jeg fikk faktisk litt skille, wii. Det er borte nå da, såå tror egentlig ikke jeg ble noe brun, men.. 

Tina kom hjem fra Syden igår, black and white!! 

Fra Vardeeen

Iselin og jeg badet, syykt kaldt. Om dere ser det, så er det snø og is i vannet.. Var ikke lenge neddi for å si det sånn. 

Siste dag i Oslooo

Idag reiser jeg fra Oslo og hjem til Mosjøen. Som regel vil jeg aldri hjem, men kjenner det blir godt å komme hjem å se alle vennene osv som jeg ikke har sett på evigheteeeer.. 

Dagens outfit. Må skifte ikveld når vi skal ta tog, men ja. Både shorts og tubetopp fra ginatricot. Det er en høytlivsshorts, ikke et skjørt, haha, meen ble dårlig bilde så det vises ikke at det er en shorts.

Nå drar jeg og mamma en tur til Oda og dem, så skal vi å spise middag hos Mor(farmor) før vi drar på en liten siste shoppingrunde. Vi tar forresten nattoget hjem, noe som kommer til å ta evigheter, blir en lang natt for å si det sånn, huff. Har lastet ned en hel sesong gossip girl som jeg kan se, da går vell tiden fortere. 

Hva skal du idag?

Litt bilder fra de siste dagene

Vi har shoppet på både Sandvika storsenter og Karl Johan, tatt t-banen alene(hahaha sykt scary ass..kom heldigvis rett. Er ikke vant til storbyslivet vettuuu). Okei, orker ikke skrive alt vi har gjort, bildene forklarer det meste:)) Vært usunn osv, heh sommerdietten er søtsaker, namTo av søskenbarnene mine, Lise og Jørgen kom hit på mandagskvelden, koselig:-) Og Nina dro på tirsdagen..

På tirsdag overnattet jeg til en venninne av meg her i Oslo og venner av familien. Guforeldrene mine, er det ikke det det heter? Var iallefall veldig koselig! Alltid godt å se dem igjen♥Frappen til meg og Oda, flinke oss


På onsdagskvelden var vi på Operataket her og så Sommeråpent "live". Var ikke akkurat noe for meg, men men. Jørgen kom på tvn da, haha niceIdag var vi en tur på Sognsvann, hvor man kan bade osv. Vi solte oss bare og spiste frokost/lunsj kl 4, hehe, litt seint kanskje.. etterpå dro jeg en tur til Oda og etter det var vi på Smartclub og handlet, de har så sykt mye der, så jeg fant meg selfølgelig noe. 
Jeg tør serriøst ikke å sjekke saldoen på kortet mitt nå.. Dette er det jeg har shoppet i Oslo + litt til som jeg fant etterpå, huff. Glad jeg har fått nye klær daa såklart! Kommer bilder av innkjøpet senere, når jeg får tid. Har fortsatt mer igjen fra det forrige innkjøpet jeg aldri fikk vist dere, haha.. 

Snakkessss

Innkjøp siden sist #3


skjerf, glitter

skjerf, glitter

monki

gina

h&m

cubus

gina

h&m

bikbok

h&m

bikbok

cubus

bikbok

stadium(?)

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits