Bulgaria dag 3 og 4

DAG 3: Solte oss på stranda og ved bassenget, badet, ble kjent med folk, var med på konkurranse, spiste, det begynte å regne på kvelden, show på kvelden, night bar, drakk vår daglige milkshake som er helt fantastisk god, spilte beach football og trente på styrkerommet. DAG 4: Spist, solt oss, vært i byen, badet, var med på konkurranse, vært på en liten svømmetur(veeldig liten), blitt kjent med folk, night bar, drakk såklart vår daglige milkshake, shoppet bittelitt og chillet. 

Sykt kul matrett

Verdens beste Ingrid og meg<3 

Bare en oppdatering. Orker ikke skrive så mye for nå skal vi legge oss, natti natt!:* 

Bulgaria dag 2

здравей! (Hei på bulgarsk) 

Nå sitter jeg og Ingrid her å slapper av litt før vi skal stelle oss å ta kvelden. Her er klokken snart kvart over ett, mens i Norge er den snart kvart over tolv, siden det er en times forskjell. Idag har det ikke vært så mye sol. Var litt sol på formiddagen, men mellom ca 2 og utover var det mest litt skyer og sola tittet frem innimellom, men ikke så ofte.. Gjorde ikke så mye egentlig, siden vi enda har tolv dager igjen, jippi. 

Uansett om det ikke alltid var sol har vi solt oss, spilt litt volleyball og sånn "beach tennis(?)", vært på joggetur langs stranda, badet i ganske store bølger og vært med på en konkurranse de har her hver dag. Ingrid og pappa kom til finalen, flinke de. Var meningen å fange en tennisball i en sånn avlang plastboks som man får tennisballene i når man kjøper det. Både pappa og Ingrid klarte alle tre, men jeg klarte to. De kom på tredje og fjerde av fire i finalen, men det er bra til at det var kjempemange i starten.

Etter vi hadde solt oss til i seks tida dro jeg og Ingrid og trente på treningsrommet de har her, var godt med en treningsøkt. Nå er magemusklene helt ømme, he he. Vi var også ute og spiste osv senere, men god natt, sent nå..Tidlig opp imorgen, buhu(xD)

God milkshake:):) Ikke tilfeldig at Ingrid har glorie

Nam

Møtte på en søt kattHehe, artig bilde. Vet det ser ut som jeg er sykt proff og svømmer skikkelig fort, men Ingrid ler av at jeg ikke kommer meg fremover, he he.

Gode venner i havet. He he

Kommer sikkert bare til å blogge en til to ganger om dagen mens jeg er her btw, bruker ikke dagene her til å sitte på pcn isåfall!

Klemz og koz fra to jenter i Bulgaria;pp 

Første dag i Bulgaria

Vi kom frem i ett-tiden idag, fikk ordnet med bagasjen, skiftet og litt sånt før vi gikk for å bade og sole oss på stranda. Herlig med sol igjen. Det er noe vi har hatt lite av i Mosjøen.. Orker ikke skrive så mye, legger bare ut noen av bildene som har blitt tatt idag.  Snakkes!

Just chilling on the plane with Ingrid and internet

Er på vei til Bulgaria nå, herlig herlig, flyet vårt gikk i seks halv-sju tida imorgest, okei det er jo bare en time siden ca, men anyway det gikk TIDLIG. Godt å komme frem i elleve-tolv tiden da.

Norwegian har noe nytt på flyene sine, nemlig Internett som man kan koble seg på med enten pc, mac, ipad, iphone eller ipod. Dere kan jo gjette hvem som ble glad da, jo meg og Ingrid og sikkert alle de andre på flyet. Forklarer reisen osv ikveld, dette var bare en liten update.

Oppdatering fra Trondheim

Kom frem i tre-fire tida idag. Dro rett på hotellrommet og etter ca en halvtime var det rett i butikkene å shoppe. Etter shoppinga dro vi ut å spiste på Egon(jeg, mamma, pappa, Jørgen, Marius og Anniken) også etter vi var ferdig å spise dro jeg for å møte Ida siden hun også er her nå på et hotell som ikke er så langt unna. Vi dro en tur på Mc donals og kjøpte oss Mc flurry og milkshake, og etterhvert kom Jørgen. Så dro jeg og Ida til hotellet Ida sov på og koste oss der til i halv tolv-tolv tida. Tok oss litt kakao, eller varm sjokolade, mmmmh. Leide også en film på hotellet, men den rakk vi ikke å se. Nå sitter jeg og Jørgen på hotellrommet vårt og chillern med pc og melon og slikt, nam. Mamma og pappa deler et hotell rom og jeg og søskenbarnet mitt Jørgen deler ett rom. Hotellrommet er ganske så fint, men var ikke dette hotellet vi aller mest ville på. Var fullt på både Royal Gaarden og Thon Hotel Gildevangen og Britannia hotel eller noe, men nå sover vi på P-hotels, fint det også så. Er forresten såå mye salg her og alt salget på Bikbok isåfall og noen flere butikker tror jeg begynte idag, så det vil altså si at de har mine størrelser, herlig. Sålangt her i Trondheim har jeg kjøpt meg en veske, en playsuit, to bluse ting, en bluse skjorte ting, en skjorte, fire kjoler, to topper, en kort dongeri topp, et skjørt, to tube-bher, en pyntepute til rommet, og et pyntefat ting til rommet. Alt er kjøpt fra enten Bikbok, Kappahl, Gina Tricot eller Kremmerhuset. Har ikke vært på H&M enda så blir nok litt mer shoppings sannsyneligvis, men må prøve å spare litt til Bulgaria for der er det billigsjit pluss at vi skal til Storby en dag og der er det ikke billigsjit, der er det ca samme priser som i Norge. 

Var forresten å så på lysene, bildene, blomstene og diverse som lå på Trondheim Torg til minne og respekt etter Oslo og Utøya. Var så mye fint der og så mange bilder og navn av folk som skulle vært i livet nå, huff.. Har fortsatt ikke ord. Tragisk. Skal kjøpe blomster imorgen og legge på her i Trondheim jeg også!

Imorgen tidlig kommer Ingrid med toget kl 8 ca, så blir tidlig opp på meg imorgen, derfor blir det nok ikke så lenge til jeg tar kvelden. Får se om jeg legger ut innkjøps bilder før jeg drar til Bulgaria, men drar jo til Oslo imorgen, så vi får se hva det blir tid til. Snakkes, skal hoppe i dusjen så skal jeg sikkert sove. 

Trondhjææm next

Jeg, mamma, pappa og søskenbarnet mitt Jørgen kjører til Trondheim nå. En hel dag der med enten shopping, pribadet eller noe annet vi finner på. Overnatter på hotell en natt, så henter vi beste Ingrid som kommer med toget på onsdagsmorgenen litt før 8. Blir litt shopping i Trondheim på onsdagen også før vi kjører til Oslo på ettermiddagen/kvelden for så å ta fly til Bulgaria - Obzor kl 6 om morgenen på torsdag fra Gardemoen. 

Kjenner det skal bli godt å komme seg bort i fjorten dager fra alt det triste her i Norge. Håper bare alle savnede blir funnet og at det går bra med så mange som mulig. Har skrevet et par innlegg om dette så nå blir det sikkert vanlig bloggings igjen for ingen ord kan beskrive det som har skjedd.. Det er rett og slett helt uvirkelig, forferdelig og alt man kan si som ikke er positivt.  

Nå skal jeg sitte i bilen i 5-6 timer, men blogger sikkert litt via iphone'n min om den vil. Den er klikkings så vi får se hva den orker.. Prøv så godt som mulig å ha en fin dag, selv om det er vanskelig..:-(

Snakkes!

Fakkeltog

Har blogget lite de siste dagene egentlig mest på grunn av respekt. Uansett om jeg hadde blogget hadde det bare blitt triste innlegg og mye av det man kan lese overalt på nettet akkurat nå. Synes virkelig så synd i alle pårørende, omkommede og rammede. Så kondolerer til dere alle og hvil i fred til ofrene. Blir trist av å skrive, får liksom en klump i halsen og magen og skjønner ikke at bildene fra dramaet er bilder fra Norge. 

Det var 4 stk fra Mosjøen som var på Utøya, kun 3 er funnet. Ronja, det er på tide å komme hjem nå..<3 Vi alle savner deg:( Synes det er så trist. Hun har gått på håndballaget mitt for en stund siden, men sluttet for 2 år siden ca. Håper du er i god behold og håper virkelig du blir funnet.

Får tårer i øynene av å skrive, så jeg må snart runde av her. Idag har det vært fakkeltog i Mosjøen og mange andre steder. Vi var veldig mange ifra Mosjøen til at vi er en så liten by. Bra så mange kunne stille opp. Først gikk vi i fakkeltog før vi samlet oss på torget. Der holdt vara ordføreren tale og noen sang. 
Har du gått i fakkeltog idag?

Helt sykt, har ikke ord

Tipper de fleste skjønner hva dette innlegget handler om.. Først vil jeg kondolere til alle som har mistet noen både i skytinga på Utøya og bombeaksjonen i Oslo. 

Hadde vell egentlig aldri trodd at dette skulle skje i lille Norge i forhold til resten av Verden. Norge skal jo være et fredelig land.. Har sikkert 20 forskjellige sider oppe med bare nyheter fra dette og alt det er bare ifra VG. Det står jo nyheter om Norge både i CNN og BBC.

Det er helt sykt trist alt som har skjedd..  Tenk de som overlevde hva de har opplevd igår, mens jeg var inne i huset mitt og var helt trygg. Det er egentlig helt uvirkelig, har egentlig ikke gått helt opp for meg. Var folk her i fra, fra Mosjøen, lille Mosjøen. Ingen av mine nærmeste venner var der, men jeg vet om en del som var der. Tror noen er savnet her ifra også, men vet også at det var noen som svømte til fastlandet og noen kom seg i trygghet på andre måter. 

Håper virkelig så mange som mulig kommer seg i god trygghet og at alle som er savnet blir funnet igjen. Og til de som det allerede er for sent å redde: HVIL I FRED:(<3
DRAMATISK: Det var dramatiske scener som utspant seg foran redningsmannskapene da de ankom Utøya lørdag. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
Bilde fra: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10080622 

Tror ikke jeg kommer til å blogge noe idag. Skal en tur til Sundøya nå straks på besøk til noen som har hytte der og resten av dagen skal jeg tenke på hvor sykt heldig jeg er akkurat nå og tenke på alle de som har opplevd alt som har skjedd. Tente forresten lys for de igår og det skal jeg gjøre idag og ikveld også. Kommer kanskje med et innlegg i kveld. 

Tommel opp, tommel ned

Tommel opp for: 


  • Flinke broren min fikset minnekortet til kameraet mitt igår, jippi

  • Det er sol ute idag

  • Jeg, Ingrid, mamma og pappa stikker til Bulgaria på onsdag/torsdag også kommer Sofie og hennes familie på tirsdag og skal være en uke sammen med oss, can't wait!


Tommel ned for: 


  • Det er meldt regn imorgen og nesten hver dag utover neste uke i Mosjøen

  • Jeg har vondt i ryggen..igjen

  • Telefon min lever sin egen verden og vil ikke slippe meg inn, serriøst den er klikkings..men brukelig, noen ganger 

Soliiiings


Bikinien er på og jeg stikker ut å soler meg, endelig sol her i Mosjøen!!

Fint vær hos deg?

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits