WE ARE IN OSLOO

Igår kveld fikk vi plutselig ikke nett lengre, så det ble ikke noe bloggings før vi dro, men nåå, nå er vi framme i Oslo. Kom frem i 22:00 tiden. Har sett litt av en film som gikk på tv og slikt, også har jeg sjekket kampene som går, skal sikkert se på noen kamper så.

Vi brukte ca 12 timer til Oslo fra Terråk, med stopp da. Og vi stoppet i Steinkjer og var der i sikkert 3 kvarter, der spiste vi lunsj. Jeg og Iselin kjøpte oss Big Bite og Mcflurry, me like!

Mmmmh<3

Iselin♥snuppami

Også etter en stund stoppet vi og spiste middag på "Ti'urn kro" eller noe, var der en stund. Jeg spiste Biffsnadder, love:-) Rett etter det satte vi oss inn i bilen og kjørte videre, spiste litt brownies innimellom, mmmh!


Føltes ikke ut som vi kjørte i 12 timer, men vi så jo film på hver sin liten tvskjermsak, og da går det somregel kjappere!


Vi trodde vi hadde glemt alle filmene vi skulle ta med, på Terråk, så vi stoppet og kjøpte 3 stk, men fant ut senere at de lå 2 cm unna føttene mine, er dårlig til å lete.. Jaja, så bare de filmene vi hadde kjøpt anyway, så vi har flere vi kan se mens vi er her, og på hjemturen.


Vi bor forresten til Farmora mi("Mor") Koselig det! Hun har forresten også sånn internett ledning man kobler til, altså ikke sånn tråløst, så nå skal >Iselin< få være på nettet litt, vi byttes på det:-) Såå vi snakkes!
Stikkord:

FORANDRING PÅ DØGNRYTME(?)

Siden jeg, Iselin, mamma og pappa skal kjøre en LANG biltur imorgen, fra Terråk til Oslo, tenkte vi å være oppe en stund, for da får vi sove i bilen imorgen. Egentlig har jeg ikke nett her jeg er nå, eller har aldri hatt det på dette rommet, men plutselig fikk vi det, så hurra for det, hihi2 stk sminkefrie, trøtte bilder, og forresten, web cam.. bedre enn ingenting, eller hva? Skal redigere litt video's og litt sånt, men blogger kanskje mer før vi drar. får se!
Stikkord:

NO MILK TODAY


Jeg og >Iselin< holder på å lage "No milk today" video, kommer når vi blir ferdige, hihi.
Q: Gleder du deg til vi legger ut "No milk today" video?

THE LAST DAYS IN PICTURES

HAR HATT NOEN KOSELIGE DAGER PÅ HYTTA OG SÅNT!

Dro på hytta fredag 23.juli og har vært der til idag 30.juli, altsåå akkurat en uke. Jeg har fisket(og fått fisk), kjørt vår nye båt(som jeg glemte å ta bilde av), vært mye med Marthe Marie, Iselin kom 28.juli til hytta så har vært masse med henne også såklart, hele tiden, siden hun er med oss liksom, fisket krabber(krabbet krabber), vært på tur, trent, vært på Skotnes en tur og sånt, også har jeg tatt bilder såklart:

Jeg og Marthe på fisketur med Marthe's båt:Drepte en fisk, stakkars.. Derfor uttrykket mitt:-)

Marthe Marie<3Sjekk den store torsken da!

Fisking på kaia, det vi skulle fange var krabber og sjøstjerner:

KrabbsssDårlig kvalitet, undervannsbilder skjønner dere..

Tirsdag 27.juli tror jeg, var vi familien på tur med Marthe's familie, og en til mann. Det var altså meg, mamma, pappa, Marthe, Liv og Hans Gunnar, og Odd Arne:-)

Bålkos på tur!

Snakk om "timing", merka det faktisk ikke før nå, at Marthe akkurat hoppet:-)

Tok meg en pause tror jeg, eller noe:D

I overgår, altså den 28.juli var vi familien + Iselin på Skotnes på besøk:

Nellie♥

Jeg og Iselin laget sjokolademousse, yummi!

Ogsåå.. noen bilder fra hytta, diverse:

Det er hytta vår, eller Bestefar og Bestemor si hytte:-)

"Naustet" med fin fin fin SOL i bakrunnen, lovee!

Kaia vår, + båten til Bestefar, + gummibåten + vår "lillebåt", kaller den bare "lillebåten" siden den andre er større, og forsåvidt så er den jo liten også da:-) Tok visst bilde av den allikevel.

Jeg og Marthe har trent treningsprogrammet som vi har på håndball:

Kappløp var en av tingene vi skulle gjøre!
Q: Hva synes dere om bildene?

NÅÅÅ.. BLIR DET FAST BLOGGINS

"Hjemme" fra Hytta, er på Terråk(med nett) drar til Oslo imorgen, ikke nett i bilen men nett i Oslo. Så det blir fast bloggins fra nå av igjen, har fått blogget litt via iphone, men det var bare innlegg som var laget fra før av, så nå nlir det ordentlige innlegg fremover. Kommer noen innlegg idag, bilder fra hytta og sånt!

STAY

http://www.studentsoftheworld.info/sites/misc/img/13111_miley_cyrus.jpg

Miley Cyrus - Stay, fiiin!
Stikkord:

GJESTEINNLEGG FRA IDAEMILIEF.BLOGG.NO<3

Ja, da var det tiden for meg og skrive innlegg! Jeg har skullet gjort et par ganger, men det har blitt noe av det. Men jeg tenkte jeg kunne gjøre det for Matilde! Jeg vet lissom ikke hva jeg skal skrive, siden det er mitt første gjesteinnlegg. Jeg kan jo dele med dere noe bilder av meg og Matilde:-)Jula 2009


Påsken 2010


Sommer 2010
Jeg er utrolig glad i deg, jentami! Jeg savner deg masse♥

♥idaemilief.blogg.no

VIDEO: BULGARIA 2009

Ifjor sommer, altså i 2009 var jeg i Bulgara, i Obzor på ferie i 1 uke. Tok mange videoer der, for jeg hadde tenkt å lage video, og den laget jeg nesten med en gang jeg kom hjem, men på den forrige bloggen min gikk den ikke ann å legge ut. for jeg la den ikke ut på youtube først, men nå gikk det endelig, så dere skal få videoen dere!

Savner det stedet sykt! Det var 10 basseng(4 store, 6 barnebasseng), 5 barer, 3 resturanter, beach volleyball, beach fotballbane, spa, treningsrom og masse sånt PÅ hotellet, alt det! Sykt digg. Pluss at hotellet lå PÅ stranda, og det var sol hele tiden. Gaad iloveit! Håper virkelig vi kan dra tilbake dit en gang, missit and loveit. Men videoen ja:

Q: Hva synes dere om videoen?

HERO

http://api.ning.com/files/k8B0fL58gIvVLWBgy-0oRK8Eu4kXxOL6KbA4S5xoK723L1ut9tJx64NpWdEfkT7P5p-6W99djS8H9UL7egN7zsThCXsm*Lzm/enrique_iglesias_2.0.0.0x0.420x317.jpeg

Enrique Iglesias - Hero, den er så fin!

I MISS IT


JEG SAVNER SOMMERVÆRET! Det har jo vært regn her lenge i strekk.. Blir godt å komme seg litt bort fra Mosjøen og regnet her. Håper virkelig på bra vær i Bindaln(Terråk og hytta) og i Oslo i august ca. Hvis ikke sola kommer tilbake snart, da "gskljfdsk" klikker jeg.. Drar på hytta nå, håper det er fint vær der, hade bloggen og hei 4 timers biltur..sneiks
Q: Er det fint eller stygt vær der du er nå?
Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » September 2012
hits