Flere bilder fra Skandiacup
Årets første bad!! Så gærn ut, men må bare bevise at jeg badet, hehe, sykt kaldt forresten


Sofie klippet meg, shit scary....


Sykt ryddig osv 


Flere som var på Skandia? Bilder fra Rihanna konserten og kollenfestivalen kommer senere:D 

Kollen sommerfestival


Nå er vi i Oslo, og skal straks på Kollenfestivalen, wiiii!! ♥RIHANNA♥

Skandia cup

Heei. I helga var det Kippermocup i Mosjøen, vi tapte desverre alt... men nå er jeg med laget i Trondheim på Skandia cup! Vi dro igår med toget og kom frem i kveldinga. Her er det bare en kamp om dagen, og dagens kamp tapte vi 2-0, mot et veldig bra lag da. Nå skal vi på ei strand litt nedfor her og sole oss og bade. Ahhh, sommer♥♥♥♥♥


Flere som er  på Scandia cup i Trondheim nå?

Avslutningsballet

Bilder fra avslutning"ballet"/vitnemålsutdeling. Koselig avslutning for oss i tiende:)
Etter avslutningsballet dro noen av oss på Bagneset for å skåle for sommerferie!:D ENDELIG SOMMERFERIE FORRESTEN!!

Vitnemålsutdeling

FREKT INNLEGG HANNE SKREV ISTA JA, JEG ER EGENTLIG FLINK Å SYNGE, HUN ER BARE SJALU FORDI JEG FIKK BEDRE KARAKTER ENN HENNE I SYNGING PÅ SKOLEN, BUHU HANNE:))))) ILU

Nå er vi klare for "ball" og vitnemålsutdeling. Det blir braa. Etter ikveld er vi ferdig på grunnskolen for alltid, ah, blir så godt! Skal gå ned en trapp i høyhelte sko, haha, wish me good luck, jeg suger i å gå i høye sko......


Har ikke tid til å legge inn de andre bildene, så vi snakkes senere! 

abcd

Hei bloggen til Matilde:-)

Ligger og slapper av i senga til Matilde nå, mens hun løper gjennom dusjstrålen. Hører bare dunkinga av bassen fra badet, hun har alltid så sykt høy musikk på i dusjen. Sikkert så jeg ikke skal høre når hun synger med sin meget falske sangstemme, hun har nemlig et problem med å treffe rett tone gjennom enkelte sanger.. Utrolig trist. "Hanne, e vil og ha sånn!"

Om sånn ca en timestid kommer vel Nina tuslende inn gjennom døra her. Vi skal ordne oss litt og sånn før vi suser bortover på vitnemålsutdelingen og avsluttningsballet som er i kveld. Er egentlig helt sykt at vi er ferdig med ungdomsskola for alltid. Litt trist synes jeg. 
Men forhåpentligvis skal Matilde og jeg gå samme linje til høsten! Det blir sikkert bra, vi krysser fingrene!

 

Klem Hanne:*

Herlig helg

Glemmer alltid av bloggen, sorry deree.. men har hatt en herlig helg med herlige folk! 

På fredag var jeg på reke og vinkveld(litt kyllingvinger også for meg og noen andre som ikke liker reker, hehe) med noen jenter. Etter en stund hos Line fant vi plutselig ut at vi skulle dra til Bagneset, så vi dro dit da. Der ble det liv og masse sprell! Noen badet faktisk, haha gærninger. 

^Alle bildene over er lånt fra CAMILLA SIN BLOGG


Skilpadda til Line, ntåå<33

På lørdag tok jeg og Iselin toget til Trofors for å dra på teltfest/asfaltdans der. Kjempe bra kveld med masse herlige folk da oog!

Hva gjorde du i helga?

Marsøra med trinnet!

Møtte opp klokken ti for å dra på tur med trinnet, var hjemme igjen kl 12, haha, "lang" skoledag:))


Jenteneeeemine

Måtte såklart ta litt selvdiggerbilder når jeg kom hjem, siden jeg ikke har gjort det på lengee pga av den lange bloggpausen, heheOoog siden jeg ikke rakk å grille der + at det ble ikke bål(buhu) måtte jeg bare steke pølsene på panne når jeg kom hjem. 

6 på eksamen!!! Wii, nøgd

Flinke meg fikk 6 på norsk muntlig eksamen:))) fornøyd!

Øyenbrynene mine ble sykt mørke og tjukke på bildene, men de er ikke sånn i virkeligheten, haha.. Stripet forresten håret idag, nå er jeg nesten blondie:OO dere kan få resultatet ordentlig senere. 

Det å være ferdig med alt og bestått alt på grunnskolen er så sykt herlig!! Dette skal feires i helga såklart. Blir en super helg med rekekveld med noen jenter idag og asfaltdans/teltfest på Trofors imorgen:-D God helg!!

Wish me good luck!

Shit, så godt det skal bli å snart være ferdig med eksamen og så og si alt som har med skole å gjøre. Skal ha eksamen ca kl 12:00-12:30, gruer meg. Nervomatilde. Kjører sikkert på skolen snart, så da snakkes vi etter eksamen om jeg fortsatt lever, heheh. 

Drar forresten til Mathilde etter eksamen for å stripe håret. Forhåpentligvis blir det fint, hvis ikke håret mitt brenner av, hehe det er så slitt...

Oi, så litt gærn ut på bildene, men jaja, har ikke tid til å ta nye. 

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits