Bloggpause

He-he, i noen dager isåfall, kanskje en uke. God sommer!!!!!

Klar for samling + innkjøp


I helga skal jeg på noe som kalles RTS96(Regional talentsamling 1996) i håndball. Det er en samling for spillere som er tatt ut ifra hele midt-norge. Tror det er fra Mo i rana til og med Molde, Røros, Kristianssund og nedi der(?). Det er ca 50 jenter som er tatt ut. Er ingen flere fra mitt lag som er med, så har ikke noen jeg kjenner sånn supergodt, men det var 3 stk som ble tatt ut fra Helgeland og det var meg + to fra Sømna og vi var på samme samling før vi ble tatt ut så de vet jeg jo om. Kjenner også to fra Klæbu som jeg ble kjent med i 2004 faktisk og har holdt ganske god kontakt, var til dem i 2008 og slikt, også har jeg møtt på de litt og sånt, så jeg drar til dem på imorgen tidlig med toget og overnatter der til fredag, før vi blir kjørt til Orkanger ved Trondheim hvor samlinga skal være. Gleder meg masse til å se de igjen! Hadde også en sånn sosial treningshelg sammen med Sparbu, så det er to derfra jeg kjenner litt også da. Gleder meg kjempe masse til samlinga, men er litt nervøs også da.. Med min "flaks" klarte jeg å skade arma forrige tirsdag på fotballkamp, heldigvis går det bedre nå så har klart å spille litt håndball. Trente på lør, søn, man, tir, idag også skal jeg trene med Klæbu på imorgen + en hel hard helg med håndball da, men blir nok morsomt!! Det kjipe er at jeg går glipp av Kippermocupen da(fotballcup), men det er jo hvert år og dette er jo kanskje bare i år så da velger jeg jo såklart dette, hihi:)

Var i byen idag og kjøpte meg litt jeg "trengte" til samlinga, en genser og en t-skjorte: 

Intersport, 399,- salg: 15% eller 30%, husker ikke..

t-skjorte fra G-sport, 599,-

+++++ JEG TAR MEG FRIHETEN TIL Å TA EN LITEN BLOGGPAUSE, SIDEN JEG ER LITT LEI FORTIDEN OG DA BLIR DET BARE DÅRLIGE INNLEGG ELLER INGENTING, PLUSS AT JEG SKAL JO BORT I HELGA, SÅ DA FÅR JEG IKKE BLOGGET UANSETT. Innkjøpet fra Stockholm og Steinkjer, bildene fra Stockholm og Steinkjer og andre diverse innkjøp osvosv kommer derfor etter en ganske så kort bloggpause, snakkes! 

Hva skal du i helga? 

Stockholm night_privat, canon eos 550d + 18-200mm, redigert: picasa(ikke alle)
day 92-104/365

Hva synes du om bildene? 

det føles så bra

Dere aner ikke(eller jo, kanskje) hvor bra det føles å være ferdig med alle tentamener, åh herlig, spesielt mattetentamen som jeg tok idag. Satt til kl var nesten 2, så håper jeg får en bra karakter nå, for åh ja. Føler alltid det går ganske bra, men så gjør det ikke det når jeg får den, så nå skal jeg ikke si noe. Vet det er noen jeg ikke klarte isåfall, så jeg blir glaad om jeg får 4, selfølgelig 5 og 6 også, men det får jeg ikke uansett, ikke 6 isåfall, det er jo umulig!:O 

Ellers så var det herlig å trene idag, var trening med både oss og 95'erene, så da ble vi ikke såå få, men var bare rundt 10 stk til sammen. 

Også imorgen drar jeg til Stockholm med Ane Karene, åh blir så bra med snuppami. Vi skulle egentlig ta fly fra Stockholm, men så er det stengt imorgen og på fredag og det fikk vi nettop vite, men tror vi må kjøre buss i ca tre kvarter så drar vi fra Villamina(?) eller noe, så vi kommer oss heldigvis, noe vi ikke visste først, dere aner ikke hvor ":@:@:@:@" jeg ble da. Heldigvis kommer vi oss, så det blir herliiiig!

sorry for stygge web bilder hele tiden, men som sagt "travle tider!!" Snakkes, skal pakke:D

fotballtrening i finværet!!
Wiiii:*:* Sool

travle tider

Alt er så travelt nå. Nå må jeg rydde på rommet og pakke ut fra Steinkjer(som jeg ikke har gjort enda, blaah he-he) også samtidig skal jeg pakke til Stockholm siden jeg drar på torsdag. ++ Det er mattetentamen imorgen, så skal øve siste innspurt der, så har vi fotballkamp mot Mosjøen kl åtte idag, åh gledgruer meg. Snakkes når jeg får tid!

utfordring

Du har blitt utfordret!
1. Gå inn på mappa "Mine Bilder"
2. Velg den 2. mappen
3. Finn frem det 2. bildet.
4. Sett inn bildet i ett innlegg, og skriv litt om det.
5. Utfordre 5 nye, og til slutt legger du ut en link til den personen som utfordret deg.

Da gjør jeg dette da siden jeg har ikke har noe å blogge om. Har desverre glemt hvem som linket meg, tror det var Trinegundersen eller noe, men fant ikke bloggen hennes..hm, så får ikke linket henne..men let's start!

Dette bilde ble tatt i konfirmasjonen til en av bestevenninnene mine, Ane Karene. Tok masse masse bilder i konfirmasjonen og dette er en av de 400 eller noe som ble tatt, haha:O vell, love you snuppii. Drar til Stockholm med denne herlige jenta på torsdagen som kommer da og blir til mandag, blir så bra<3

De som ser denne, utfordrer jeg! Rekker ikke å utfordre noen spesielle, mattententamen på onsdag, så jeg må bare sette meg i gang å øve, har øvd en stund nå, men skal øve litt mer, for jeg forstår sånn cirka ingenting......

Skal du ta denne utfordringa?

soooool

Idag er det endelig sol og 22 grader her i Mosjøen liksom, det er ganske stort til å være begynnelsen av juni og i MOSJØEN!! 

Ellers så har jeg hatt en super langhelg i Steinkjer, kommer masse bilder senere en gang og innkjøp. Snakkes, stikker på trening!

gleder meg til livet blir chill

Etter tirsdag eller onsdag blir livet chill, og etter det blir det bare mer og mer chill så blir det chillest i sommerferien. Nå er det stress..mattetentamen på tirsdag eller onsdag, derfor blir det chill etter da. Engelsk og norsktentamen er ferdig for dette skoleåret, chill det, men ingenting er chill før mattetentamen er unnagjort. 

_privat, canon eos 550d + 200mm, redigert: picasa (glød)
day 92/365

Er du ferdig med alle tentamener? Hva synes du om bildet?

For et random og chill innlegg, chill det. Hade, skal chille, eller ikke, hei matteøving, blaaaah stress...

vinn iphone 4!

Er med i en konkurranse på ALEXXXANDRA sin blogg. Kjempe bra konkurranse, har såå lyst til å vinne, siden min telefon må jeg sende inn på reperasjon, noe jeg skulle ha gjort for lenge siden, den er klikkings...Hadde vært godt med en iphone 4 da ja!

BLI MED I KONKURRANSEN HER!

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits