bildedryss - 16 days
_privat, canon eos 550d + 18-55mm, redigert: picasa

day 78-91/365

Hva synes du om bildene? Glemmer alltid dette prosjektet, så det blir mange i ett innlegg hele tiden..men men. 

things to look forward to this summer

...Steinkjer på besøk til frida 1-3.juni og Steinkjer med slekta for å feire bestemor og bestefar sine 80 års dager som har vært i år. 

(google bilde) 

...Stockholm på shopping, spa, tivoli, og andre opplevelser med Ane Karene jentami 9-13.juni. Blir så godt å få shoppe med snuppami, håper på sol og varme samtidig. 

(google bilde)

...Hytteturer


...Oslo

(google bilde)

...Bulgaria med Ingrid jentami og Sofie snuppa i 14 dager, åh blir så godt med varme med disse herlige jentene. 28.juli-11.aug. Skal på samme hotell og sted som jeg var for 2 år siden, har faktisk en video der fra, heheheh. 

Dette er de planene jeg er helt sikker på. Blir sikkert noen spontant turer også en gang. Får se. Gleder meg isåfall sinnsykt til denne sommeren. Kommer et innlegg med andre "vanlige" ting jeg skal i sommer. Som å grille, spille fotball og sånt, bare for å ha noe å blogge om, eeheheheh.

Hva skal du i sommer?

innkjøpet fra igår


kjole 299,-

mage-topp 59,- Blir finere med en tubebh eller noe og uten singlett til sommeren. 

singlett med knapper 59,-

mage-topp salg 74,- (halvpris) Blir finere med en tubebh under eller noe og uten singletten til sommeren.

Kjøpte også noe sånn øyenbryns skjærer ting, men glemte å ta bilde. Var så mye annet jeg ville kjøpe, men skal heller spare litt til litt andre diverse steder jeg skal til. (Steinkjer, Stockholm, Bulgaria, Oslo osv)

Hva synes du om innkjøpet? 

gårkveldens outfit

Skiftet igår, så dere får bare en til outfit for igår. Skiftet bare genser da, en av innkjøpene, men endret hårsveis også, haha, interessant...

Hva synes du?

BARCA BARCA BARCA

Jentene er her til meg nå, Champions leauge finalen på tven, loooove. 3-1 til Barcelona og 10 sekunder igjen + tillegstid da, så er vell noen minutter igjen, men seieren er mest sannsynelig i boks. BARCA<3<3<3
Tumblr_llrap5rosl1qfkwewo1_500_large


Der var kampen ferdig, seier til Barcelona, wohoo!!!

Hvem heide du på?

dagens antrekkDro til byen med Ane i halv to tiden idag og kom hjem litt over halv tre. Har svidd av ganske mye penger til å være Mosjøen, huff. Cubus har fått så mye fint nå, som de ikke har hatt før, love. Har tatt både bilder og video av innkjøpene, får se hva jeg legger ut, men hva jeg har kjøpt kommer isåfall en gang idag! 

Senere ikveld kommer jentene hit, så skal vi se champions leauge finalen og kose oss, blir nok bra. Håper Barcelona vinner<3<3

Hva synes du om outfiten? 
Hva skal du idag? 

girlsnight

Ikveld ble det jentekveld med Iselin og Ane Karene. Akkurat nå sitter vi og ser Norske Talenter finalen, har sett det kanskje to ganger før i år, men finalen er jo alltid gøy, spesielt med disse herlige jentene. 

Å herregud for noen merkelige venner jeg har, hahahaahahah dere kommer til å le så sykt om dere ser dem nå, søt da, "gla i dæm læll"<3<3 loveu

meg og "sunne" ane karene

Etter skola kom Ane Karene hit, besøk bloggen hennes HER!

Usunne oss laget oss klippekrans, tok oss litt kladdekake/brownies og noe horn greier med nugatti, hihi, men hey, det er fredag. Ane dro nettop, nesten. Så nå sitter jeg bare å ser på tv. Er også stappmett siden jeg har spist så mye, og for å si det mildt så var klippekransen nesten bare av deig, godt da, men man blir så sinnsykt mett av det..Hva har du gjort idag?

huff

Gi meg bloggtips takk!! Så er dere noen knupper:*:*
 Ellers så har jeg RLE prøve imorgen og kan ingenting, så vi snakkes imorgen..wish me good luck

blogg award

Heihei, har fått en blogg award fra tinavdem og av karvil, så da kjører vi bare i gang. Blander forresten alle spørsmålene, så de som får denne av meg får dobbelt så mye, hihi

Fra tinavdem: 

1. Hvorfor startet du å blogge?
Jeg og Ane Karene satt på pc'en en vakker høstdag i oktober 2008. Plutselig så vi på nettby faktisk at noen venner av meg fra Trondheim ca som hadde laget seg noe som da kaltes BLOGG. Akkurat da visste ingen av oss hva det var for noe, men synes det så sykt kult ut da, he-he. Vi bestemte oss derfor for å prøve å lage vår egen blogg. Siden jeg ikke skjønte at man bare skulle skrive bloggnavnet man ville ha når man skulle lage blogg og ikke hele adressen ble min første blogg hetende "http://matildegarnesbloggno.blogg.no" HAHAHA, ler så sykt, stupid Matilde, blond...Etterhvert skjønte vi jo det da, så jeg laget meg en ny blogg som het "matildegarnes.blogg.no". Den blogget jeg på fra oktober 2008 til desember 2009, da tok jeg bare plutselig en bloggpause til januar en gang uten at det sto på bloggen. I januar laget jeg denne bloggen for jeg ville ha ny og har bare fortsatt å blogge. That's the story liksom, ehehehehe. Om jeg får tak i min første header(som jeg forresten ikke visste det het da + at jeg var så sykt fornyød med den) skal dere få se den, hahaahah lover dere, LATTERKICK, forferdelig, blaah..

2. Hvilke bloggere følger du?
Å gaad det er mange, derfor orker jeg ikke linke, skriver bare bloggnavnet, men anyway det er disse: tcmn, carolinemaria, tuvaw, mne, karenee, cccam, mbrandth, hannerynesli, millaey jeg må innom hver dag og ellers er jeg nesten hver dag innom: sbergeet, tiirild, millaey, ragnhildfredrikke, stinehaugaan, stinemariels ++++++flere. Også er det jo andre jeg er innom en gang i blandt. Er også innom iiaune og inystad når de blogger, men de blogger ikke nå. Ikke noe mye isåfall.  

3. Favoritt makeup-merke?
Har ikke noe favorittmerke, tar de som er bra, men favorittmaskaraen min som jeg har 3-4 stk av er isåfall, nei sørn kommer ikke på hva den heter...kan anbefale den senere for dere istedet, orker ikke gå på badet nå.  

4. Favoritt klesmerke?
BEHAGELIGE, FINE KLÆR er det jeg orker å bruke, bryr meg ikke om hvilket merke det er.  

5. Ditt må-ha makeup produkt?
Maskara isåfall!! ++ flere 

6. Favoritt farge?
Hm, er ikke helt sikker. Liker mest lyse farger og noen andre. Favorittene er vell hvit, svart, beige, babyrosa, lyseblå og marineblå tror jeg.  

7. Parfyme?
Hm er mange, men digger isåfall Christina Aguilera parfymen jeg selv har + andre. Kan vise dere de i et innlegg eller på video en gang.  

8. Favorittfilm(er)?
TAKEN!!!! ++ 

9. Hvilket land vil du besøke og hvorfor?
Er sykt mange egentlig, men byer og sånt i USA, london, thailand, HAWAII(<3<3) ++ 

10. Spørsmål til deg selv (skriv eget):
Skal du sove nå? (he-he)
JA!!!! godnatt sweeties 

Fra karvil:

Hvorfor laget du bloggen din? 
Fordi jeg ville ha et sted å legge minnene mine, synes det er gøy(somregel) og ja, vet egentlig ikke helt noe mer. 

Favoritt farge?
Rosa, beige, hvit, svart, lyseblå, marineblå og lyse grønn. Mest lyse farger. 

Hvilken blogger leser du mest?
karenee, mbrandth, cccam, carolinemaria, tcmn, tuvaw, mne, hannerynesli, millaey ++ mange fler. 

En ting alle vennene dine vet om deg er?
At jeg elsker nugatti, tror jeg isåfall. 

Min daglige, eller fler ganger daglige matrett, eheheheh, sunn ja

Klarer du deg uten sminke?
Ja, men vil helst ha det på, men dør liksom ikke?:p

Hvem prata du med sist?
Mamma irl, og Iselin på facebook

Har du kjæreste?
Nei

Hva skal du gjøre idag?
Slappe av, øve til prøve, se ph og sove

Hvor lemge har du hatt bloggen din?
Siden januar 2010. Ca et og et halvt år, litt under. 

Har du tenkt å slette bloggen din?
Nei, ikke enda isåfall. 

Det sto man skulle linke de man fikk den fra og gi den til 10 stk, så de som får den av meg er: karenee, mbrandth, sbergeet, hannerynesli, tiirild, cccam, bbekkyy, hfjelllstad, svingsters, millaey, lykke til om dere gjennomfører den, hihi!

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits