10 DAGERS BLOGG"PAUSE"

VET IKKE OM JEG SKAL SI PAUSE, MEN JEG FÅR IKKE BLOGGET PÅ 10 DAGER CA. Jeg skal somsagt til Spania, og jeg tror ikke vi skal kjøpe internett. Skal bare kose meg masse med sol og varme, savner det!

Snakkes 7 eller 8. juni

OI, JEG HAR EN BLOGG - BEKLAGER!

Hehe, alt jeg sier for dårlig blogging er: igår kjørte jeg 7 timer i bil, fotballkamp med 95 på mo, er litt småsyyk, matte tentamen idag, fotballkamp med mitt lag idag, har pakket(drar til Spania på torsdag). Rett og slett: TO SYKT TRAVLE DAGER! Orker ikke skrive unnskyld tusen gang, for jeg har prioritert skole, trening, kamp osv. Skal pakke til Spania nååå, snakkes!

ER "MERKEKLÆR" VIKTIG FOR DEG?


Er merkeklær viktig for deg? Sånn at du nesten må gå med det hele tiden? Ikke for meg
Q: Er det viktig for deg?

GOD MORGEN

Heihåå! Sto opp i halv 12 tida(?) og har nettop spist frokost nå. Senere idag er det meldt sånn passe fint vær, så vi skal å spille volleyball, bordtennis, fotball osv. Gratulerer til Inter igår som vant Champions League. Heiet ikke på noen av de, så for meg var det egentlig ikke nøye, men var jo Inter på Meråker, så det var jo litt fun at de vant da. Hehe!

CHAMPIONS LEAGUE FINALE

Ikveld er det Champions league finale. Er ikke akkurat fornøyd med de to lagene som kom til finalen, hehe. Men skal se kampen allikevel. Inter Milan - Bayern München. Var Inter på Meråker mesterliga 2009, hihi
 
Q: Hvem håper dere vinner?

HØY LIV SHORTS - HOT OR NOT?


Hva synes dere om høy liv shorts, jeg synes HOT.  Spørs selfølgelig hvordan da!
Q: HOT OR NOT?

GAMLE WEB BILDER - JEG LER

EHEHEHE, FANT NOEN GAMLE WEB BILDER PÅ MAMMAS DATAHaha, 2008 i think

SPANIA OM 5 DAGER!

DET BLIR DIGG!

Dit drar jeg den 27.mai, can't wait!
 Jeg skal sammen med mamma, pappa, Sofie, Marius, Espen og Karianne. Blir kjempekoselig, gleder meg til å komme bort fra regnet, det er regn idag skjønner dere..  Vi skal til Mallorca, den nærmeste byen heter Cala Millor. Syyyykt hvor mye jeg gleder meg!
Q: Skal dere til Syden i år?

SNART VINNER NOEN EN VURDERING

Jeg skrev jo i et innlegg at da det hadde blitt 1000 kommentarer skulle jeg vurdere den som kommenterte nr 1000. Og nå er det ikke så lenge igjen, så jo mer du kommenterer jo større sjangse har du, lykke til!

Har bare 6 bilder på denne datan, derfor tar jeg bare en av de 6. Love youu Camilla<3

2 TENTAMEN = FERDIG

BARE EN IGJEN NÅ, OG DET ER MATTE.. Engelsk hadde vi idag og norsk har vi hatt, så det betyr at vi har bare en igjen før sommeren, og det er på tirsdag. Matte som er sist, det verste, og det beste først. Jaja. OG GRATULERER TIL TINE OG CARL SOM VANT PARADISE IGÅR, 2010! Var glad det var de som vant.

Q: Ble dere glad for at de vant? Eller synes dere Thea og Niklas skulle ha vunnet?

Hvem synes dere egentlig skulle ha stått i finalen, av alle?
Drar forresten til Terråk i helga til Bestemor og Bestefar. Så bli sikkert ikke så veldig mye blogging, for jeg skal tilbringe tiden min der til å være ute, og være med familien og venner, men blogger når jeg får tid! Snakkes:*
Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits