jentekveld next

Stikker straks til Ida med resten av jentene, så da blogges vi ikke noe mer idag. Har ikke noe spesiel outfit for jentekvelden, bare en bukse og en genser egentlig, men dere kan få outfiten senere uansett, om dere vil? Dagen innkjøp fra byen kommer enten inatt eller imorgen en gang, spørs når jeg kommer hjem. Kjøpte meg ikke så mye, men har en del nytt som jeg ikke har vist enda, så det kommer også. Genseren er fra veromoda, men dere får hele outfiten senere såå, snakkes. Ha en fin kveld!

Forresten så er det teit at 1.mai er imorgen, da får vi jo ikke fri, hvorfor er den ikke på mandag!? åh.......bortkastet

dagens outfit

Kom nettop hjem fra Margrethe. Dro først til byen og møtte Margrethe, Ingrid og Ida, så etter en stund dro vil alle fire til Margrethe og spise is og kake, hihi

Tok bussen hjem i 3-halv 4 tida og jeg fikk ta den gratis. Er kanskje noe sånn gratis ting idag, er ikke sikker. Trykte på stopp og var forberedt på å gå et stykke, eller det er ikke noe langt da, kanskje 50-100 meter, men så slapp han meg av i krysset, snill bussjåfør!!

boblevest h&m - genser og tights bikbok - sko eurosko - øredobber(tror ikke de vises) lanzarote et sted, husker ikke hva butikken heter..

Hva synes du?

byeen

Godmorgen! 

Nå ligger jeg i senga og har nesten akkurat våknet...av vekkerklokka. Skal hoppe opp av senga snart om jeg klarer, er trøtt, men må til byen en tur å kjøpte litt diverse ting. Skal møte Ida, Ingrid og Margrethe i byen en tur, også tror jeg jeg og mamma skal kjøpe litt diverse ting til konfirmasjonen min etter det, som forresten akkurat er en uke til!! Nervøs pike..neida, blir vell bra, selv om jeg ikke liker å ha oppmerksomhet en hel dag..

sjarmerende...........hade, snakkes senere!:* Var forresten i bursdag til Margrethe igår, kommer bilder senere idag, hihi
 

stil er stress

Må ha ferdig en stil til imorgen kl 14:00 eller 16:00 som skal leveres inn på itslearning, blaah. Blir nok lite blogging idag på meg da + har konferansetime kl 7 ikveld faktisk, snakk om skolelig dag ass..Okei da, dagen idag var egentlig helt grei. Gym i de to første, spansk i de to neste og etter det egentlig Idrett, men vi hadde avspasering idag så jeg dro til fysioterapeut istedet, skulle dit uansett da, men jaja, kom ikke hjem før nå, har vært og gjort noen ærend i byen med mamma. Nå er det bare å skrive til jeg nesten dør, så blogges vi kanskje senere idag eller imorgen!

Stilen er om "Hvor går det norske språket?" og om engelsk kommer til å ta over og blablabla, hehehe. Lærerikt...!!:):)

dagens outfit

Selv om jeg dro hjem fra skola i tredje timen rakk jeg å ordne meg litt imorgest. Ikke så veldig spesiell outfit da, men kan legge den ut uansett. jakke nelly - genser, singlett og tights bikbok - støvletter økonomisko

Hva synes du om dagens outfit? 

hallooo, fint å være syk..

Sto opp i morgest kl 7 og gjorde meg klar til skolen før jeg spurtet for å nå bussen, stress altså. Har jo snudd om døgnet helt i påsken, så jeg sovnet ikke før skikkelig sent i natt, flott...not. Var på skolen i de to første timene, men så ble jeg hentet av pappa i tredje timen pgr.av vondt i hodet og tett i nesen og vondt i halsen, skulle vell kanskje ikke ha spilt kampen i går som forresten endte 1-0 til olderskog...Håper vi tar de neste gang! For meg "vant" jeg egentlig kampen, for det så som var så BRAA var at etter å ha spilt nesten hele kampen(var ute i 5 minutter ca) hadde jeg ikke vondt i ryggen, åh ble så glad!! Til vanlig tar jeg cornerne og noen frispark da, men det turte jeg ikke, siden da vet jeg at jeg fåt vondt, så får vell bare vente litt med det...Huff, søt..dagens outfit kommer om ikke så veldig lenge!

Nå skal jeg slappe av litt, ta en paracet og prøve å få skrevet en stil jeg må ha ferdig til fredag(!!!)...har ikke begynt på den, så wish me gooood luck!

Q: Har du feil døgnrytme etter påsken?
Q: Er du syk?

DAGENS PLANER

Heei, har nettop våkna så nå skal jeg stå opp. Idag har jeg en del å gjøre, så det er ikke sikkert det blir så veldig mye blogging. Telefonen min ringte nesten nettopp og jeg skulle si hei, men så hadde jeg ikke stemme først, damn....blah hater å være syk. Har stemme nå da...heldigvis(!!!). Har jo første seriekamp idag, kjenner jeg både gleder og gruer meg. Håper jeg kan spille isåfall!

Og forresten, imorgen er det skole, buhuu....vil ha ferie(lengre ferie) eller så kan vi jo bare hoppe rett til sommerferien nå og få fram sola. Eller det er sol, men det er regn også, det betyr vell at det er en regnbue et sted, skal jeg gå ut å lete(??) nei, det regner jo, fml. 

...Og blogge da såklart, om jeg får tid! 

Nå skal jeg få i meg litt mat, før jeg gjør en av de tingene som står på lista, hehehe, blir vell gg, neida, joda, får se. Å, nå skriver jeg bare tull så jeg sier bare hade før jeg lager et ekstremt kjedelig innlegg, oi nei wops, det har jeg jo allerede gjort.... Hva skal du gjøre idag? 

I LOVE CANON
_privat, canon eos 550d + 55mm

day 67 og 68/365 

COMING HOME

Hallais. Om ikke lenge drar jeg hjem til Mosjøen, noe som altså vil si en 4-timers lang biltur, men gossip girl er med meg i bilen så det går vell greit. Har forresten også blitt SYK(!!!) noe som da passer supert siden vi har første seriekamp i fotball imorgen, åh blir så irritert altså. Skal spille uansett, får heller bare prøve å gjøre ingenting idag, dropper også treninga idag, siden jeg ikke kommer hjem før den begynner tror jeg + at jeg er jo syk somsagt...blaaah. Blogges sikkert senere idag..Ha en fin dag!

DAGENS ANTREKK, 24.04.11
haha, aner ikke hva jeg gjør med ansiktet mitt her, men jaja..shorts h&m - t-shirt umbro 

hva synes du om outfiten?

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits