VINN EN VURDERING

Siden jeg kjeder meg, så tenkte jeg at jeg skulle kjøre en mini konkurranse. På bloggen har jeg jo noen kommentarer iallefall. Og den som kommenterer kommentar nr 1000, vinner en vurdering. Kan ikke si hvor mange det er igjen, men kan si at det er under 300 til, spørs hvor nært det er, hvis man tenker på hvor lang tid det tar, men jo mere DU/DERE kommenterer, jo mere sjangs har dere og desto fortere går det. Så bare sett i gang og kommenter dere!

Mette og meg da vi gikk i barnhagen, savner den tiden, alt var så lett. I love you Mette!

VAR IKKE PRESIS SÅNN, JEG HADDE PLANLAGT FREDAGSKVELDEN

Hadde egentlig planlagt JENTEKVELD med INGRID, IDA, ISELIN OG ANE KARENE. Men det var ingen plass å være, for vi hade kanskje funnet ut det litt sent. Så jeg koser meg med litt paradise episoder, siden jeg ikke så den som var igår, har sett nesten hele nå da, har bittelitt igjen. Er vel kanskje liksågreit å ha en litt rolig kveld av og til, spesielt når jeg begynner å bli litt småsyk, er forskjølet og har vondt i halsen osv. + at imorgen skal jeg møte Camilla da, det er planlagt, så det blir vel ikke noe tull, forhåpentligvis. Koser meg også med smågodte, potetgull og brus. Skal straks spise taco også + at mamma har laget kake. Masse god mat for kvelden iallefall, me like!

smeltet ost på taco er godt, anbefales!

mmmmmmh!

Koser meg med to datamaskiner og en tv.

PC<3<3
Q: Hva har dere gjort idag/ikveld?

KLARTE HELDIGVIS Å KOMME MEG FORBI

Klarte heldigvis å komme meg til fordi russene idag og til bussen. Så mange som ikke var like tørr som andre ja. De kom etter oss, også sprang vi over veien og rundt andre veien elns, til bussen. Men så kom de selfølgelig utfor bussen før den hadde åpnet døren, men da var nesten alle tom for vann. Så jeg ble ikke så veldig våt, bare bitte litt i håret. Men de kommer sikkert nesten hver dag fremover mot 17. mai, så dette blir 17 dager til da, vet ikke helt jeg da. Men det er jo ikke krise om man blir litt våt. Tipper det ikke blir noe veldig bedre på 17. mai. Tipper russene har har vanngevær og flasker osv osv på 17. mai. Tror jeg burde ha med skifteklær på skolen fram til 17.mai og på 17.mai. Men gleder meg framover til sommeren og våren, til sol og bading. mmmmh, herlig!
http://www.laxerussen.helgesletten.com/cutenews/data/upimages/X-russ_Bil.jpg
Bilde fra google, russebil, hihi

HEI IGJEN

ILØPET AV SKOLEDAGEN KOMMER JEG SIKKERT TIL Å PUBLISERE FULLT AV USAKLIGE OG KJEDELIGE INNLEGG, BARE SÅNN AT DERE VET DET! Ble ferdig med RLE oppgavene før timen var ferdig, så da fikk vi sitte på datan igjen. Skal ha spansk om 5 minutt. Så jeg får bare forte meg å legge inn et random picture og skrive ferdig.

I love you Iselin(L) The worlds greatest. Vet ikke hvordan det skrives men whatever. Dette bilde var forresten en av de siste bildene jeg tok med mitt gamle kamera, før det ble ødelagt, rip! Men har nytt som jeg liker bedre, ikke det at det var interessangt, hehe jeg er usakliii. Snakkes sikkert snart!

FERDIG MED NATURFAGPRØVE

Har akkurat blitt ferdig med naturfagprøven, nå skal vi ha RLE. Skal på datan i de to siste timene og kanskje flere timer, så vi snakkes sikkert en del ganger i løpet av skoledagen. Snakkes!

For en stund siden. Etter mange, da mener jeg MANGE mislykkede hoppebilder, klarte vi det til slutt.

OKEIDA, JEG "STARTER IGJEN"

TIL HELGA, DA HAR JEG SIKKERT BILDER OG SÅNT, FOR AKKURAT NÅ HAR JEG NULL OG NIKS Å SKRIVE OM, SNAKKES IMORGEN DERE, FØLG MED!

HELLO AND GOODBYE?

Hei, jeg er "tilbake" etter en helg i Steinkjer på håndballcup. Kjempekoselig. Jeg kjøpte meg: To playsuite, tights/jeans, cardigan, genser, kjole, skjørt, sokker, øredobber, sminke, bh, joggebukse. Tror det var alt, er ikke helt sikker. Grunnen til at det ikke blir bilder av dette er at noe har mamma tatt med seg til Bodø idag, for å bytte inn i andre str. Og den ene buksa raknet, så jeg kan ikke bruke den heller. Tipper dere lurer veldig på overskrifta nå jeg, gjør dere? Det har seg nemlig sånn at jeg er lit smålei av å blogge og har ingenting å blogge om, så jeg lurer på om jeg skal si hade for denne gang og at jeg kanskje starter igjen senere, hva synes dere? Har ikke bestemt meg enda. Så skriv om du fortsatt vil jeg skal blogge eller slutte, og hvis du vil jeg skal fortsette skriv HVA jeg kan blogge om!

Hihi, i love you!

Q: Hello or goodbye?

OVERSKRIFT ER STRESS

HALLA! nå sitter jeg å spiser jordbær, druer, gomorgen yogurt og drikker brus. Litt sunn og litt usunn kan man vel si. Endelig er skoledagen ferdig, torsdager er de kjedeligste dagene på skola iallefall. Men i siste hadde vi Øystein som vikar i RLE timen, så vi fikk sitte ute i SOLA og øve på de 3 prøvene vi har (imorgen, tirsdag og fredag) Jeg hater prøver!WEB BILDER er flott det, or whaat? neida, skal prøve å ta litt bilder med kamera for tiden
Q: Har dere masse prøver fortiden?
Q: Er det fint vær hos dere?

VIDEO: BYSPRINTEN 2010

BILDER FRA HELGA(BYSPRINTEN OG MOTESHOW 2010)

Her kommer de forsenkede bildene og videoene fra helga, som jeg ikke har fått lagt ut enda, beklager for det!
men, here you go!

Rebekka og Julie, snuppene<3

Øystein "PØLSA" PettersenStian, gymlæreren min:-D

(L)

(L)

(L)

tatt fra http://mbrandth.blogg.no, fordi jeg ikke hadde bilder. Hun har i 400px, så det gikk ikke ant å få større.. På bilde: Simen, Emily og Joakim. Klær fra G-sport i think:)
Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits