Bloggpause

.

Feiring av Ane og Nina

Nå drar jeg i bursdag til Ane og Nina, blir nok en herlig kveld med verdens beste jenter!♥ Håper alle får en super lørdagskveld, det skal jeg!


kjole vila - Fint bursdagskort, sant? heheheh

Innkjøp forrige helg

Var på Mo å spilte håndballkamper forrige helg. Håndballkampene trenger vi ikke snakke om, hehehe.... men kjøpte meg litt da vi var innom sentrene der: 


undertøy fra h&m, heheh, sykt viktig å legge ut

hårband(3 stk) fra glitter

ring og lipgloss fra h&m

sko fra h&m


topp fra bikbok

kjole fra h&m
 
Hva synes du? 

Last friday night

Sandra overnattet her inatt og igår var Nina, Jonas, Kp, Vetle, Eskil og Adrian her, og meg og Sandra da. Her er litt bilder!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥ koselig! 

Koz

Ikveld laget først jeg, Sandra og Nina taco og så film. Etterhvert kom det noen luringer. Jonas, Kp, Eskil, Vetle og Adrian. De dro nesten nettopp. Sandra er her fortsatt og hun skal sove her. Trivelig at hun har fotballkamp klokken 9 imorgen da, he-he. Neida, er koselig. Sitter å spiser oreokake nå, namnam. 


Snuppeneeeeeee♥

søt

Er hos Emilie nå, koooos. Vi drar til hallen om ikke så alt for lenge for å spille fotballkamper. Både hennes og mitt lag har kamper, men jeg skal ikke spille da pga av min dumme rygg..... Ellers har vi spist hamburger, nam. Og godteri, nam. 

søt
 

Stjernedryss next!

Klar for stjernedryss forestilling!:D kommer bilder og videoer senere.

Mmmm, kake
Sitter å spiser litt kakerester fra igår, namnam. Har bare slappet av etter skolen, tatt en liten middagshvil og spist litt og sånt. Klokken fem drar jeg på skolen for å forberede meg til stjernedryss(skal danse) med masse herlige jenter. Forteller mer om stjernedryss senere. Nå skal jeg spise biff til middag med pappa, aah elsker biff!!

Vi snakkes senere!

Sweet sixteen, wii

Jeg har bursdag idag:DDD 

Endelig er jeg 16 år, jiiihuu. For akkurat 16 år siden ble jeg født, heheh

Våknet til pappas vafler og gave på bordet, godt

mmmmh


Jeg var til Emilie etter skolen og hun var så søt som kjøpte lys og sånt til kaken jeg hadde. Et lys som syngte og et som skulle lage sånn rakett greier. Det som da skjedde var at rakett lyset sprengte over hele kjøkkenet og det ble aske over hele rommet, og kake på alle vegger, golv og tak. Både jeg og Emilie hørte ingenting i starten, serriøst, trodde vi skulle bli døve eller noe, kanskje blind også for den saks skyld, hahahah.. scary shit!! Var veldig søtt av henne å kjøpe lys da, var jo ikke vår feil at den sprengtes... 

Hehe, flinke oss


Snuppa, glad i deg♥

Hadde norsk tentamen idag, gikk helt ok, tror jeg. Var ferdig litt før elleve og fikk gå i elleve tiden. Etter prøven dro jeg og Emilie til henne. Spiste kake blant annet også var jeg der i nesten fem timer, før jeg dro på dansing klokken 4. Etter dansinga kom Mathilde hit og spiste biff sammen med meg og pappa. Hun hadde laget oreokake til meg, hun er så snill! Så nå har jeg to oreokaker, det har ikke duu, heheh.  
(Sjekk den fine kaka verdens beste Mathilde laget!!)

Jeg og Mathilde så en film og spiste kake, namnam. Nå sitter jeg bare å ser ferdig filmen og øver litt på spansk framføring som vi har imorgen, æææ, gruer meg...

Har du hatt en fin dag? 

Knaasj - dagens outfit 200312

Er litt "knasj(?)"/knallfarget idag, heheheh. På tirsdager og torsdager har jeg gym, er ofte til fysio eller dansing etter skolen og håndballtrening, så da blir det ofte litt chilleoutfit eller "sporty" outfit. Dette hadde jeg iallefall på meg idag: 


topp bikbok, sports-bh pierrerobert, genser veromoda(?), treningsbukse mxsportSynes?

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits