PARADISE HØNEFOSS


Voe og noen flere har laget paradise hønefoss.Synes denne var ganske bra jeg, hihi. Bra laget!

Q: Hva synes du om filmen? 

NY HEADER

Endelig har jeg fått laget en ny, kjedelig header, men ble så lei av den forrige. Skal sikkert lage en ny, bedre snart, men denne får holde i mellomtiden!

Q: Hva synes du?

LOOK OUT THE WINDOW

SOOL IDAG, HERLIG<3 
_privat, canon eos 550d + 55mm, redigert: picasa

day 43/365

DAY 41


_privat, canon eos 550d + 55mm, redigert: picasa

day 41/365 

SVAR #2

Hvor mange blogger leser du sånn ca.hver dag? 
Jeg leser egentlig kjempemange blogger hver dag. Alle bloggene jeg er innom HVER dag eller flere ganger hver dag er: carolinemaria, karenee, cccam, martine0ls, cccamera, mbrandth, bbekkyy, hfjelllstad, svingsters +++ noen flere. Er også innom mange andre blogger, men ikke HVER dag. 

Kommenterer du tilbake?
Jeg kommenterer somregel tilbake, så ofte som jeg får tid, hihi. 

Hvor var du i Spania?
På bilde jeg la ut i forrige "SVAR" så var bildet fra da jeg var i Mallorca, herlig, miss!!

SPØR MEG FLERE SPØRSMÅL I DETTE INNLEGGET!!

WATEER


_privat, olympus mju tought, redigert: picasa - metning, skygge


_privat, olympus mju tought, undervannsbilde, redigert: picasa


_privat, olympus mju tought, redigert: picasa - svart hvitt, skarpere, skygge

day 38, 39 og 40/365 

BUHU, BACK TO SOMALIA LIKSOM

Heei, har kommet HJEM fra flukten. Fikk ikke asyl i Norge, buhuu. Må hjem til Somalia, mitt hjemland. Jeg heter Dahir Kirra, 24 år, født i kismayu og fødselsnummret mitt er 310387089, hehehehe. Var bare 2 av 97 elns som fikk komme til Norge, damn!:O 

Isåfall, jeg har vært både tørr og våt, varm og kald, sulten og ikke mett de siste 20 timene eller noe. Familien min var Rebekka, Hanne, Ingvil, Bjarne, Jonas, Håkon, Karl Petter, Bodil, Pia, Sander, Jannike, Kaia, Julian og Sondre aa og meg daa, DAHIR. Vi ble litt forsinket så turen startet halv 2 igår. Først begynte vi å bygge et lite hus med snø, greiner og alt vi fant i nærheten av oss. Før vi ble ferdig kom det noen militær folk og jaget oss bort, skummelt ass...Så gikk vi LANGT, før vi måtte snu å gå TILBAKE for å fylle ut papirer som tok 2 timer, men jeg tok en pause, noe som egentlig ikke er lov, men jeg og Ingvil fikk lov siden jeg ikke klarte mer siden jeg har skadet ryggen og Ingvil hadde vondt i hodet. Selv om vi tok pause fikk vi ikke mat, sove eller noe, vi satt bare der i en stund før jeg ble med igjen og Ingvil trakk "nødbremsen". 

Etter en stund måtte vi gå en LANG tur igjen, da trengte ikke jeg å bære sekken min siden jeg hadde vondt i ryggen, og da kom de kjørende med den. Men isåfall, vi gikk LANGT før vi kom til "the border/grensen" der måtte vi stå lenge siden militæret stoppet oss og plutselig kom de med lommelykter i trynet vårt å sa vi måtte ta push ups og slikt, irriterende. Vi kom oss forbi grensen med å betale 50 kr(falske penger altså). Vi lå ute i 4 timer tror jeg under en liten pressenning som vi bare fikk over hodet. Kl halv 1 begynte vi å gå RUNDT hele torghatten. 2 meter i dypsnø, slitsomt!!

Kl 2 ca kom vi fra til der vi var først og fikk ligge og sove der til halv 7, før vi måtte skrive noen skjemaeer + på et intervju og noe slikt. Også måtte vi gå 100 meter før turen var ferdig, men da ble jeg ikke med, satt inne og tok paracet jeg da, ryggeen.....Da klikket han der mannen, han bare: "GO BACK TO YOUR FAMILY"(vi måtte snakke engelsk hele turen) og jeg bare "NÆI, E KLAR IKKE"(norsk..orket ikke på engelsk, var så irritert..) også ble han sur, men jeg gikk bare inn, hehehehe.

Er sykt glad jeg klarte turen, utenom de siste 100 meterene da, meen fikk det liksom "godkjent" fordi om, siden jeg er skadet. Har vært en spennende, koselig, kald, våt, sulten og litt morsomt opplevelse som jeg neppe kommer til å glemme, hihi. 

Hadde ikke lov til å ha med kameraet, men lurte det med meg og snek meg unna ransakinga(a) Men turte ikke ta så mange bilder, men her er noen: Forresten, etter flukten så vi denne videoen:
Da vi så denne spurte han der lederen "Har dere virkelig hatt det forferdelig?" ..skal aldri bli flykning selv isåfall, synes synd på slike folk:O

Q: Har du vært på noe lignende før?

FLUKT MED BORGELIGE KONFIRMANTER

Skrev jo at jeg pakket i ste og nå skal dere få vite hvorfor. Vi som er borgelige konfirmanter skal på flukt i Brønnøysund. Turen starter kl 08:00 imorgen tidlig med buss herfra til Brønnøysund. Vi kommer frem i 10-tiden omtrent sikkert og kl 11:00 starter den "forferdelige" og spennende turen. Alle vi borgelige konfirmanter fra Mosjøen, Brønnøysund og Sandnessjøen blandes og blir delt inn i familier. Vi får et rollekort der det står de navnene vi skal spille. Navnene er litt sånn "Achmed, Mohammed" og slikt. Hele dagen og natten skal vi være ute i 25 timer i strekk og vi får ikke noe mat, eller en liten kopp med ris tror jeg. Det er ikke lov til å ha med seg mat heller, men jeg tror det er lov med ei vannflaske. De ransaker oss og sekkene våre for hva vi har med så man kan heller ikke jukse. Vi har med oss liggerunderlag og sovepose, men hvis vi skal sove får vi ikke noe tak, og her i nord er det serriøst nesten tornado eller orkan ute, damn. Det er ikke lov til å ha med mobilen heller og ikke klokke, for vi får ikke lov til å vite hva klokka er..3 ganger i løpet av de 25 timene blir vi "jaget" av noen og må derfor flykte. Vi skal gå en del, med tung sekk, ganske isåfall. Man kan si at man skal "trekke nødbremsen", men da kan man ikke komme tilbake i spillet igjen og man får heller ikke mat da, er bare at man må sitte inne på et rom et sted. 

Som dere kanskje forstår skal vi forestille oss hvordan det er å måtte flykte fra landet sitt og leve slik som dette ganske lenge. Dette blir sikkert en morsom, spennende, våt og kald fornøyelse!  

Blogges på søndag eller mandag!
Om du tilfeldigvis er ifra Brønnøysund eller Sandnessjøen eller Mosjøen for den saks skyld, er like gammel som meg, skal konfirmere deg borgelig og skal på flukt i helga, tell me!!

A MOON AND A CUP


_privat, canon eos 550d + 55mm, redigert: picasa

day 36/365


_privat, olympus mju tought, redigert: picasa

day 37/365

VINTERFERIEN MIN I BILDER

Har lovet dette innlegget lenge nå, men jeg brukte både speilrefleksen og digitalkameraet i ferien, men minnekortet til digitalkameraet passer ikke, det er ikke sånn SD-kort, så jeg fant ikke ledninga før idag, hihi

Den herlige vinterferien startet Torsdag 10.mars. Først var det kveko på skola den uka, noe som var utrolig chill og en bra uke. På kvelden den dagen på skola var det åpen dag der det var fremvisning av forskjellige ting vi har holdt på med under KVEKO/kippermo-"veko/uka". Etter alt dette var det endelig vinterferie!

TORSDAG-FREDAG: Torsdagsnatta dro jeg, Iselin, Ida og Ingrid med nattoget til Steinkjer for å dra på shoppingtur. Vi satt på togstasjonen i nesten 2 timer, siden toget ble forsinket, men vi kom fram til slutt i halv 7 tiden, ventet på togstasjon til i 8 tida før vi gikk på spar-kafèn for å spise frokost. Etter det dro vi til sentret og var på Coop Obs i sikkert en time før butikkene endelig åpnet, vi sprang faktisk under bikbok porten da den var halvt åpen bare, haha. Vi shoppet en del på alle de fine herlige butikkene der, loveee. I 5 tiden dro vi på en resturant for å spise middag, før vi dro hjem med toget på fredags ettermiddag kl 18:01 elns og kom hjem i halv 10-tida tror jeg..

Ble en del shopping ja(alt er ikke mitt altså). Haha, vi gikk rundt med en vogn på sentret. Innkjøpet fra Steinkjer turen kan dere se HER!

LØRDAG-SØNDAG: Overnattet til Iselin med snuppene Ingrid, Iselin og Ida, igjen, hihi. Var kjempekoselig. Koset oss om kvelden og la oss ...sent. Sto opp og laget oss pannekaker til frokost før vi ble hentet en gang på dagen, hihi. MANDAG-ONSDAG: På mandagsformiddagen dro jeg og Ingrid på besøk til Tina i Hemavan for å være der til onsdag. Var kjempe koselig. På mandag kom vi fram i 4-5 tiden og slappet bare av resten av kvelden. Spiste chicken tandoori og sjiket litt på filmer og sånt. Tirsdagen startet med litt frokost før vi tre dro i slalombakken sammen med Nina og Ingeborg. 

r
Var i bakken til i 4 tiden da det stenge, før vi dro hjem så dro vi i bassenget, noe som var kjedelig egentlig..Bassenget var stappfullt av fullt av småunder som sprutet vann og ææææ, satt bare litt i steambadsstua. Vi betalte altså 55 kr for å være i en badsstue i 10-15 minutter, haha. Etter det dro jeg og Ingrid og tok sol, siden bassenget var dødskjedelig, hihi. Dro hjem etter det før vi så litt film, spiste litt så kom Nina, Maiken og Ingeborg på besøk å vi spilte litt kort og slikt, koselig. 

På onsdagen dro på scootertur, noe som var sykt morsomt. Jeg kjørte selv helt alene, fort, hihi, flink!!!! heheKom hjem på onsdagskvelden i 11-tida. Spiste litt før jeg la meg å så litt one tree hill, så var det sleeping time, hihi. 

TORSDAG-FREDAG: På torsdagen sov jeg lenge, slappet av litt og pakket. 

Ser ut som jeg har sminkeskille eller noe, men jeg er solbrent etter scooter tur, hihi. Har ikke noe sminke på, ikke maskara heller som dere kanskje skjer, så jeg så egentlig forferdelig ut, meen hvem bryr seg?


På torsdags ettermiddag dro jeg og pappa på hytta til Pia og de, der var Frida også og faren til Pia, koseeelig. På kvelden spilte vi litt kort og sjiket tv før vi la oss. På fredag hadde Frida bursdag, så dagen startet først med litt frokost før vi laget brownies med lys på så Frida skulle blåse ut, hihi. 

GRATULERER MED OVERSTÅTT!!:D<3

Toffixbart, mmmh!!Toffix er nam!

Senere på kvelden tok vi badstue og snøbad, både varmt og kaldt og herlig!
Siste del av ferien, altså helga slappet jeg for det meste av. På lørdag var jeg til Iselin en tur før vi dro på en liten jentekveld til Julie, med Nina og Mette, koselig!


Var i et lite bursdagsselskap til Anniken, kjæresten til broren min på søndag og på mandag var jo første skoledag etter ferien og jeg hadde bursdag!!:D 

Har brukt en EVIGHET på dette innlegget...Nå må jeg pakke til jeg skal på noe forferdelig imorgen tror jeg, sier mer senere..Snakkes!

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits