GÅRDAGENS INNKJØP

SKAL DERE FÅ SE NÅ!

DET
|
|
V


+ TO BH'ER FRA H&M (2 FOR 129,-)
OG EN SPORTSBH FRA H&M (149,-)

Og glemte å ta bilde av en ting: Jeg kjøpte en supersøt lipsyl fra Bikbok!

Disse lipsylene er så søte! Tror jeg kjøpte i blå? Vet ikke hvor den er akkurat nå, derfor bilde fra google. Må lete etter den, har jo ikke prøvd den enda.. Hihi
Q: HVA SYNES DERE?

VIDEOFILMING

Halla, Nå sitter Iselin og jeg og lager video. Vi skal svare på spørsmålsrundene våre. Jeg filmer henne, hun meg. Så det vil antagligvis si at det blir video! Jeg skal filme Iselin nå, så filmer hun meg imorgen. For hun skal overnatte her, blir koselig! Videoen kommer nok ikke i morgen, men en annen dag når jeg har fått redigert den og sånt. Kommer sikkert en "prøvesmak" først, om dere skjønner, noen få klipp. Også den ordentlige! Så det betyr at det er siste sjangse, om dere skal spørre meg om noe mere, om noen skal det skriv kommentar i >dette< innlegget. Jeg svarer kanskje på den første og den andre, får se! Nå skal jeg filme Iselin(http://i4une.blogg.no) så snakkes vi!

Her er et bilde av meg og Iselin i kjemsåsen en gang, i love you!
Q: Har dere spørsmålrunde på deres blogg?

EN SNAR LITEN HÅNDBALLTRENING

Nå har jeg nettop spist og Iselin kom nettop. Rett før vi spiste var jeg, mamma, pappa og Marius i hallen en tur og trente litt håndballskyting. Jeg skyter så rart skjønner dere, hihi. Lurt med litt trening selv om det er påskeferie. Men nå starter farmen, snakkes!

KULE WEB-BILDER MED MIA

Jeg og Mette dro til Mia for en stund siden og nå sitter vi alle fire på datan, jeg og Mia på en og Iselin og Mette på den andre. Jeg og Mia sitter og tar web-bilder, mens Iselin og Mette ser på kjoler. Vet ikke hva jeg skal gjøre ellers idag, men det finner jeg vel ut senere!

Hihi, glad i deg http://mvalaamo.blogg.no

<3

STEM PÅ MEG I BLOGG VS BLOGG?

HEI DERE, JEG BLE TREKT TIL BLOGG VS BLOGG PÅ >ANITA< SIN BLOGG! BLIR UTROLIG TAKKNEMLIG OM DU STEMMER PÅ MEG(a) DET ER MEG(HTTP://GARRNES.BLOGG.NO) VS SOPHIE(HTTP://S0P.BLOGG.NO)

OGSÅ BLE JEG OGSÅ TREKT PÅ >IOVE< SIN BLOGG. DET ER MEG MOT 3 ANDRE, VELDIG MANGE. OG DER HAR JEG NULL STEMMER, TROR JEG, SÅ BLIR VELDIG TAKKNEMLIG OM DERE STEMMER PÅ MEG DER OGSÅ! HIHI

MEN IKKE STEM PÅ MEG OM DU IKKE VIL, HAHA!
FOR DERE SOM STEMMER PÅ MEG, OM NOEN GJØR DET, TUSENTAKK!
Q: HVEM STEMTE DERE PÅ?

NÅ HAR JEG KOMMET HJEM OG HAR DRATT IGJEN

TIL METTE<3<3<3
Jeg kom hjem i halv 10 tida, så bare spiste jeg, pakket og dro rett oppover til Mette. Jeg skal overnatte her i natt skjønner dere! Det blir sikkert kjempekoselig, er så lenge siden + at jeg har jo ikke sett noen venner på en stund siden det er påskeferie og jeg har vært i Stokmarknes. På Sortland kjøpte jeg meg en kjole, en genser og 2 bh'er , en sports bh og øredobber. Bilder kommer enten ikveld eller imorgen. Morgendagens planer vet jeg ikke, vi tar det som det kommer! Men vi snakkest:*

Bilde kunne ikke bli større.. Dette er fra Tondheim. Vi tok et nå nettop, men det ble forferdelig av meg. Kanskje dere får noen bilder imorgen eller senere ikveld, som er fra idag av oss!:*

JEG ER LEI AV Å SITTE I BILEN..

..DET KOM VEL SOM EN BOMBE!
Som sagt, er jeg ikke så veldig glad i disse lange kjøreturene. Men nå er jeg hjemme om ca 2 timer. Får bare prøve å sove litt, føles ut som tiden går så mye fortere da! Dette ble et veldig kjedelig og usaklig innlegg, men følte bare for å oppdatere bloggen. Har ikke mere å si, eller jo. Jeg skulle bare si at nå kommer jeg ikke til å blogge mere før jeg kommer hjem, om ca 2 timer. Må jo komme meg inn døra før jeg begynner å blogge igjen da, men en gang i kveld skal jeg blogge, promise! Skal prøve å sove litt nå, snakkes'

Det er ikke bare jeg som liker å sove i bilen, hihi! Søt hund, fant bilde på google

HEIT, TEIT ELLER ÅLREIT?

Tenkte jeg skulle ha en "HEIT, TEIT ELLER ÅLREIT". Grunnen er fordi jeg så noen som hadde heit eller teit, også synes jeg han var ålreit, så fant jeg ut av alt det rimet, og derfor tok jeg det bare nå, haha!

Men isåfall. Hva synes dere om ZAC EFRON?
HEIT, TEIT ELLER ÅLREIT? SÅNN UTSENDEEMESSING

MIN MENIG:
HEIT!!!
Q: Hva synes du?

1 TIMES FERJEKJØRING

Nå sitter jeg på ferja igjen, som jeg også gjorde når jeg skulle hit, hehe! Ferjeturen tar ca en time, heldigvis har de en liten "kiosk?" man kan kjøpe ting i. Drikke, mat, is og godteri osv. Men det er sykt dyrt der da.. Men uansett. Når vi kommer ut av ferjen venter en 6 timers lang kjøretur på oss.. sinnsykt hvor mye jeg gleder meg, elsker lange kjøreturer! For dere som ikke skjønte det var det ironi på FULL GRAD, jeg hater å sitte i bil så lenge, uff uff! Men det er jo verdt å kjøre litt bil, når man får besøkt folk og sånt, koselig det! Det har vært koselig å være i Stokmarknes/Børøya synes jeg! Men blir samtidig litt godt å komme hjem til Mosjøen å møte venner og sånt igjen. Vet ikke hvor mye jeg får blogget når jeg sitter i bilen, et innlegg kanskje, men når jeg kommer hjem skal jeg blogge! bilde ble slettet for nina sa jeg måtte det.. derfor null bilde!

SHOPPING PÅ SORTLAND

Halla dere! Nå er jeg på Sortland storsenter, fordi jeg skal se om jeg finner meg noe fint i butikkene som vi ikke har i Mosjøen. Som f.eks: H&M og Bikbok. Hvis jeg kjøper meg noe, kommer det sikkert innkjøps innlegg når jeg kommer hjem. Jeg skal jo rett hjem etter dette, altså jeg skal sitte i bilen+ferja i 7 timer kanskje? Vet ikke helt, men iallefall, skal prøve å få blogget litt. Nå skal jeg shoppe videre, ferja går kl 2 og det tar jo 1 time å kjøre dit, så vi snakkes!

Haha, bilde som jeg fant på google. Shopping in my heart liksom! Skjønte ikke helt den der engelske teksten, men ifølge GOOGLE TRANSELATE betyr det: Vi vanligvis handler i komfort våre egne hjem, men de blodige datamaskinene krasjet, haha! Skjønte du den? Det gjorde ikke jeg..

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits