..WE ALL LOVE RINGS


_privat, canon eos 550d + 55mm, redigert: picasa

day 13/365

A FAKE FLOWER


_privat, canon eos 550d + 55mm, redigert: picasa

day 12/365

80-ÅRSDAG + OUTFIT

Er i 80-års dag nå til mine kjære besteforeldre. Gratulerer så masse til bestemor som blir 80 år imorgen og bestefar som blir 80 år i april. Bursdagen startet kl 18:00 og er fortsatt nå, selv om noen har dratt hjem. 

Før idag kom det forresten en dame på døra med en stor eske med 6 blomstrer i til bestemor, haha. Alle de 6 + de andre, som er mange står nå i stua da, men tror ikke det var plass til alle nesten, insane mye blomster!!Dette er ikke alle blomstene en gang, det sier vell litt?

Er forresten insane mye kaker også, men orker ikke ta bilde av alle siden det er så mange folk der ute. Berlinerbollene og klippekransen spise vi før idag. Nå er det bløtkake, marsinpankake, oppnedkake, kringle kake(SVÆR), ostekake, lefser og flere kaker. Tørr nesten ikke veie meg når jeg kommer hjem..

Kveldens outfit er dette:

husker ikke hvor disse to ringene er fra..

ring fra veromoda

diverse armbånd fra cubus, lindex og en butikk i mallorca som jeg ikke husker navnet på..

smykke fra glitter(?) kjole fra new yorker

Q: Har du vært i 80-års dag før?
Q: Hva synes du om outfitet?

DAY (5-10)

Day 5 - Det siste du kjøpte

Det sisite jeg kjøpte var egentlig masse rart på butikken idag, blandt annet en slikkepott til bestemora mi, en tyggis, brus og noe sånt, men det betalte forsåvidt pappa for da, men det siste JEG kjøpte og betalte selv som er litt mer ordentlig var vell denne jakken:

MX sport, før 799,- nå 349,- skikkelig kupp!

Day 6 - Et magasin du leser

Leser egentlig ingen faste magasin, men hver gang det er nytt "Beauty" blad på Vita, tar jeg det. Og ellers har jeg abbonet på både "Topp" og "Mag" før tror jeg, men ikke nå lengre. Om jeg skal kjøpe meg et blad blir det somregel "Mag", hvis de ikke har det blir det somregel "Topp". 


Day 7 - Facebook profilbilde ditt

Fikk det ikke større, men det var egentlig like så greit, hihi

Day 8 - En sang du virkelig er lei
Rihanna - russian roulette, den går jo bare radion hele tiden, isåfall før, LENGE, + at vi danset til den på dansinga jeg gikk på før, så lei lei lei...

Day 9 - Favoritt maten din 

Blir vell taco det, namnam


Day 10 - Oppskrift på en kake du elsker

Jeg elsker oreokake og en superbra oppskrift med superbra fremgangsmåte finner du HER. Selv har jeg alltid brukt denne oppskrifta og kommer nok alltid til å bruke den, siden jeg alltid har blitt fornøyd med oreokakene jeg har laget sålangt! 
oreokake
foto: her

LOVE YOU DARLING


_privat, canon eos 550d + 55mm, redigert: picasa

day 11/365

GOD MORGEN

God morgen dere, eller god formiddag(?) Jeg våknet av meg selv kl 9 idag jeg, men så sovnet jeg til litt over 11, så det blir ikke helt god morgen for meg, men det eneste jeg har gjort siden jeg sto opp var å ordne meg litt og spise litt vaffler, så. Dagens planer er butikken, blogge, 80-års dag til bestemor og bestefar og ellers skal jeg slappe av. cardigan fra cubus

Siden jeg er så snill og deler to forferdelige bilder av meg selv kan jo dere være så snille og kommentere en smule mere, har mye mindre kommentarer nå enn det jeg hadde for en uke siden, så kom igjen nå!

Snakkes senere, sweeeties

NY JAKKE

Hallais dere! Kjøpe meg en ny jakke igår som jeg tenkte dere kanskje ville se. Er veldig fornøyd siden den var på halv pris på MX-sport, så det ble et lite kupp. Den kostet egentlig 799,- men så var den på salg til 349,- sykt billig!

Q: Hva synes du om jakken?

BIL I 4 TIMER NEXT

Nå drar jeg til Terråk der bestemora mi og bestefaren min bor. Bestemor blir 80-år på søndag og Bestefar blir 80-år i april, så de skal feire imorgen kveld. Drar dit idag og kommer hjem på søndag. Blir sikkert koselig. Skulle kjøre fra Terråk til Sømna for å spille kamp/er imorgen, men kampen/e våre ble utsatt siden keeperen vår er syk, og ellers er vi bare 1 innbytter så den kunne ikke ha stått i mål heller. Men nå må jeg dra, skal sitte i bil i 4 timer, så vi snakkes senere ikveld!

FOTOKONKURRANSE HOS CAROLINEMARIA

Tenkte jeg skulle melde meg på fotokonkurransen hos CAROLINEMARIA, yndligsbloggeren og bloggen min, hihi. Temaet er sol og jeg deltar med disse bildene: 

_privat, olympus mju tought, redigert: picasa - skygger


_privat, canon eos550d + 55mm, redigert: picasa - kun skygger og kontrast

Meld deg på HER!

SOLNEDGANG


_privat, canon eos 550d + 55mm, redigert: picasa - kontrast og skygger

day 10/365

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits