VIDEO: Trondheim, dag 1


ENJOY!

Endelig ankom vi Trondheim!

Nå har vi endelig kommet fram til Trondheim. Med en gang vi kom inn, kom plutselig Mette og Julie springende etter oss og gidde oss en STOR klem, open arms liksom! Vi begynte å kjøre i halv 8 tiden og kom fram til Steinkjer i 12 tiden. Så var vi der og shoppet i 2 timer også dro vi til IKEA. Der var vi vel i 3 timer ca, så jeg har kjøpt meg forskjellig, det har Iselin også. Kommer bilder på videobloggen ikveld. Nå sitter jeg, Iselin, Mette og Iselin og koser oss ved et bord med datan. Kommer sikkert flere innlegg ikveld, isåfall en videoblogg fra meg og Iselin.

Er så glad i dere!

Gjett HVEM som har internett på hotellet i helga?

Ja, du rettet riktig: JEG/VI

Så jeg og Iselin kommer til å videoblogge hver dag, også trekker jeg heller hvem som skal være med på BLOGG VS BLOGG når vi kommer hjem. Så gled dere til videoblogger, snakkes!:*

VIDEO: Dansene på KVEKO

På KVEKO som jeg har skrevet om lengre ned på bloggen kunne man velge dans, det velgte ikke jeg, men det så utrolig gøy ut! Jeg har video av de som danset, så kan dere få se hva de fikk til på 2 dager, utrolig mye!
 
Temaet var forskjellige "skolegjenger". Aller først er det The Nerds, så er det The Nice Girls, også er det The Gaangstahs, og til slutt The Bitches. Også danselærerne fra videregående har også en dans og de var liksom lærerne. JEG SYNES DE VAR UTROLIG FLINK!

Q: Flinke sant?

Må vel pakke litt

Tipper jeg straks må pakke litt, siden jeg skal til Trondheim imorgen tidlig! Gleder meg sinnsykt, som en liten unge. Iselin skal være med oss, så det blir ordentlig kos der! Vet ikke om jeg får blogget i helga, men trekker ut to til BLOGG VS BLOGG så kan dere stemme i helga, men skal prøve å få blogget om jeg får nett. Men tilbake til overskriften: Jeg ,å pakke ja.. Synes det er kjedelig å pakke, spesielt å pakke ut. Men morsomt når man er der man er, de fleste ganger iallefall. Tror iallefall det blir megakos i Trondheim. På fredag skal vi innom Steinkjer en tur i think, å shoppe litt på det nye kjøpesentret der, også skal vi innom IKEA og sikkert ut å spise elns på kvelden, på Lørsdag skal vi sikkert shoppe litt i Trondheim, eller shoppe masse* Haha! Og ut å spise sikkert elns, vet ikke helt hva vi skal enda. På søndag skal vi til pirbadet, der har jeg ikke vært på mange mange mange år! Så jeg gleder meg, gleder meg til HELE HELGA! Kommer MASSE bilder når jeg kommer hjem.

<----- HUN skal være med! Gleder meg bestejentami:* Loveu

Q: Noen flere som tilfeldigvis skal til Trondheim i helga?
Q: Hva har dere gjort i ferien?

Fysøren som jeg kommer til å savne deg!

Nå har jeg nettop kommet hjem fra Emilie (http://idaemilief.blogg.no) Der var også Ingrid. Emilie drar tilbake til Porsgrunn idag(hun bor der) men faren bor her i mosjøen, savner deg like mye hver eneste gang du forlater mosjøen, håper du en dag kan flytte hit! Hun er også en av mine beste venner, og vi finner alltid på noe tull. Haha! Kommer iallefall til å savne Emilie sykt, håper du kommer en tur FØR sommeren. Til Emilie var vi mest på datan, vi tok noen artige bilder og videoer med webben, men de kommer neppe ut i offentlighet.. Men jeg har andre bilder til dere!

Er så glad i dere!

Haha, glad i deg! Du betyr MASSE<3

Klååårt bilde eller hva? Ironi på full grad..
Q: Hva har dere gjort idag?

Bilder fra min kjææære dag

Bilder fra dagen min. Jeg dro altså til Ingrid kl 11 og spiste der, og var på instituttet og fikk såler, står mere detaljer i et innlegg lengre ned. Vært i byen med Ingrid, så måtte vi Emilie og Mia, så dro vi til Emilie. Til Emilie lagde vi sjokolademousse, som ble veldig vellykket!

mmmmmmmh, den deilige frokosten jeg og Ingrid laget!

sjokolademousse<3

grimaseeee bilde<3<3

OUTFIT 24.02.10


DC genser fra Bulgaria(fake), ca 300,-
Bukse fra Cubus, 299,-
Singlett fra Bik bok, 99,-

Dagens innkjøp

Idag i byen kjøpte jeg meg dette:

Pengebok fra Vero moda, 130,-

Myke sokker fra Cubus, 69,-

Q: Hva synes dere?

MAT TIPS

Jeg skal anbefale dere noe som kan nytes og lages kun på 3 minutter, men må stå i avskjøling i 10-15 minutter, men da kan du jo bare sitte på datan eller noe. Det jeg skal anbefale er SJOKOLADEMOUSSE.

De som lages på kun 4 minutter er i pose, hvis du skal lage ordentlig hjemmelagd tar det nok litt lengre tid. men isåfall, du har både toro og freia som kan brukes. Både Freia og Toro koster rundt en 13-17 kr, kommer helt ann på hvordan butikk du er på! Igår lagde jeg og Camilla med Freia, der trenger du 2 dl melk, idag lagde jeg, Ingrid og Emilie med Toro. Jeg synes begge var gode, Toro er ganske lys og Freia er mørk med sjokoladebiter. Siden jeg har flest bilder av den jeg lagde idag, blir det den jeg anbefaler, men anbefaler egentlig begge, for begge er utrolig gode!

Du trenger:
-en pakke sjokolademousse
-3 dl melk
-2 plater kokesjokolade(dette MÅ du ikke ha, men anbefales)
Kommer helt ann på hvor mange du/dere er, men 3 poser holder til 4-5 stk iallefall. Det vil også si 9 dl melk.
Her er oppskriften hvis dere har 3 poser:

1: Fyll bollen med 9 dl melk


2: Hell 3 poser Toro sjokolademousse i bollen


3: Rør sammen med en elektrisk visp

4: Rasp kokesjokolade(dette må du ikke, men er ekstra godt!)


5: Hell den raspede sjokoladen i bollen
(la litt sjokolade være igjen)


5: Rør sammen og sett den kaldt i 10-15 minutter

6: Serveres kald og luftig, med en skål med raspet sjokolade og evntuelt pisket krem ved siden av, også NYTES den, med god samvittighet!


Jeg anbefaler dere sterkt å lage dette, lages på kort tid + at den er billig, men ikke så sunn, men alle har lov til å være usunn iblandt, eller hva?

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits