UPDATE

Er hos Iselin nå, koselig. Vi har nettopp farget håret hennes, men det er fortsatt vått så vi vet ikke hvordan det blir enda. Hun farget det forresten brunere, så vi er begge spente nå!

Ingen av oss har sminke på, så derfor disse pene bildene uten å vise trynet, hihi♥

Q: Hva gjør duu?

MY SUNDAY

Min søndag: Våknet av meg selv kl 10, men lå bare å slappet av til i 12-tida. Ordnet meg klar før jeg dro til Hemnes på håndballkamp. Vi tapte den dessverre..Vi var ganske ukonsentrerte i forsvar i begynnelsen, men det kom seg. Den ene dommeren kunne ikke dømme, han visste ikke hvor han skulle stå en gang og den andre dommeren dømte hjemmedømming, kjipt, men men.

Etter kampen dro vi innom en bensinstasjon og kjøpte oss litt mat før vi kjørte hjemover. Kom hjem i halv 7 tida og måtte øve til prøve....Vi har prøve imorgen og jeg begynte ikke å øve før idag, eller skrev litt igår, håper det går bra uansett!Resten av dagen slappet jeg bare av, har for det meste brukt tiden min på å øve til prøve, så har ikke fått tid til å blogge noe før nå. Har også koset meg med disse godsakene da:Q: Hvordan har din søndag hvert?

HÅNDBALLKAMP PÅ HEMNES

Drar til Hemnes nå for å spille håndballkamp, snakkes når jeg kommer hjem en gang idag!♥

LØRDAGSKVELDEN

Var i bursdag til Marthe Marie igår sammen med mange andre koselig jenter♥ Hadde med kamera, så det ble en del bilder!Meg og bursdagsbarnet♥ Gratulerer med snart 16 års dag!

Tina, Tine, Frida, meg, Marthe, Kaja, Ragnhild, Sofie, Liv, Lovise, Mathilde og Kristine♥


Etter denne bursdagen dro jeg i en annen bursdag, til Julie som ble 15 år igår, gratulerer♥ Ble ikke tatt noen bilder der, fordi vi gikk bare i koseklær og skulle ikke ha noen bilder, hihi

Kjempekoselig lørdagskveld!♥
Q: Hva gjorde du igår?

BILDER FRA DEN SISTE UKA!

Blogger lite fortiden, men som jeg har sagt før så har jeg ikke tid. Har 3-4 fotballtreninger og 3 håndballtreninger i uken(er ikke på alle, men uansett) + at jeg er til fysioterapeut 3-4 ganger i uka, så jeg kommer ikke hjem før 4-5 hver dag nesten, derfor får dere bare leve med at jeg blogger lite, ehehehe. 

Selv om jeg ikke blogger så mye, så tar jeg en del bilder som jeg tenkte dere kunne få se: 

På mandag
...forsov jeg meg, men rakk skolen med en stressende morgen. Etter skolen dro jeg til fysioterapeut etter skolen, før jeg dro på fotballtrening i 4-tida. Kom hjem i halv 6 tida. Rakk ikke å blogge noe spesielt, eller kanskje et innlegg med bare et bilde, hihi. Slappet bare av resten av kvelden og så på tv og slikt. 

På tirsdag
..våknet jeg til rett tid, nesten isåfall. Ordnet meg og dro på skolen som vanlig. Etter skolen dro jeg på håndballtrening, før jeg dro på styrketrening hos fysioterapeut sammen med Mosjøen 96 laget.  Etter det dro jeg og kjøpte meg speilreflekskamera, happy face på meg da altså!!!!


På onsdag
..våknet jeg til rett tid, nesten isåfall. Dro på skolen, onsdag på skolen er dødskjedelig, blaaah..men etter skolen dro jeg til >Margrethe< som jeg ikke har møtt på en god stund, så det var koselig, må gjentas snuppa♥

Loveyou♥

På torsdag
..forsov jeg meg, igjen og rakk egentlig ikke bussen, men siden den ikke kom seg på skolen rakk jeg den likevel. Det var kaos på de glatte veiene, så der vår buss var sto det 3 busser som ikke kom som noen veier, og en LANG rekke med biler oppe fra fotballbanen og ned til meg. Bussen jeg tok kom seg på skolen litt før 9, så jeg måtte bare skyndte meg å skifte, siden vi hadde gym i de to første timene. Forresten så er torsdager en av de beste dagene på skolen, 4 timer gym, men på denne torsdagen 5 timer faktisk, herlig!♥ Etter skolen dro jeg til en osteopat/fysioterapeut og ble knekt på, neida, ikke så mye men litt. Så dro jeg og skulle egentlig se på håndballtrening, men det ble til at jeg spilte, noe som ikke var lurt...Fikk forresten sponsor gaven fra superkul på torsdag, hihi. Resten av kvelden slappet jeg bare av, med litt brus, yoghurt, sjokolade og horn, sunn hvor? Jo her...nei egentlig ikke...

På fredag
...hadde jeg alarmen på kl halv 8, herlig. Står alltid opp halv 7-7, men siden jeg skulle til tannlegen halv 9, kjørte pappa meg dit litt ør halv 9, så jeg fikk god tid. Etter jeg hadde vært til tannlegen kjørte han meg til skolen og jeg skulle ha Mat & Helse i de 3 første timene. Vi lagde en stygg pai, men mange andre likte den, bare ikke jeg. Så hadde vi andre vanlige timer resten av dagen, eller vi så film i siste timen før det ble helg. Dro til fysioterapeut etter skolen og var der til i 3-tida, etter det dro jeg til Ingrid og Margrethe og var der til pappa kom å hentet meg litt før 4. Vi dro på Expert og kjøpte minnekort til kameraet mitt, samtidig som jeg leverte inn noe iPhone greier som jeg ikke trengte. Senere på kvelden ble det jentekveld med verdens beste jenter!

Meg, Ane karene, Iselin, Ingrid, Margrethe, Maiken, Ida, Nina♥ loveyou all!

Q: Hva har du gjort den siste uken?
Q: Skal jeg fortsette med slike innlegg, oppsummering?

PAKKE I POSTEN!

Heisann dere, fikk pakke i posten idag fra superkul.no som jeg skrev om for litt siden. Fikk en masse øyenskygger som man skal "klistre" på, fikk de helt gratis, noe jeg synes var så morsomt, siden jeg aldri har blitt sponset før. Skal teste ut øyenskyggene for dere både på videoblogg og vanlig når jeg får tid, men akkurat nå får dere bare se bilde av de. 


Er forresten svart over adressen min og superkul sin adresse, om du lurte!
Hver pakning er engangsbruk, tror jeg. Det er liksom meningen å "klistre" de på som sagt, eller legge en sånn "ting" på hver øyelokk og ta det bort etterpå, kan vise dere på videoblogg/innlegg senere!

Tror disse er veldig brae, men kommer nok til å bruke de mest normale fargene, og kanskje de andre sterke til andre ting, halloween og slikt. Du kan kjøpe slike øyenskygger >HER< der det forresten er 50% på alle de øyenskyggene nå, så fort deg å kjøp!

Slik tar du det på:

nettsiden kan du velge en og en øyenskygge og bestille de fargene du vil ha, du trenger ikke alle de jeg hadde, men de du vil!

Jeg synes forresten >DISSE< er veldig pene! Man kan bestille forskjellige pakninger(1 par, 2 par, 5 par)  

Q: Har du prøvd slik øyenskygge før?

JEG HAR KJØPT MEG SPEILREFLEKS!!

Vet dere hva!? Igår kjøpte jeg meg CANON EOS 550D, livet er herlig. Har siklet etter akkurat det kameraet siden sommerferien, men så har de her i Mosjøen vært tom noen ganger og egentlig skulle jeg kjøpe på Mo, men det ble de også tom for, og nå endelig var det på salg til 6000,- Før kostet det 7300 sa han mannen som jobbet der, men på nettet koster det 6000,- da. Kan skrive litt mer om det senere når jeg har lært meg litt med det, kan ikke så mye enda..Det er forresten hele 18 megapiksler og full hd film ++, loveit!♥

Love♥♥♥♥
Tommel opp!! Den neglen jeg har på det bilde er min eneste lange negel, eller må vel si VAR min eneste lange negel, den knakk idag.......Men utenom det har jeg det ganske bra, ehehehe

Q: Har du speilrefleks?
Q: Har du Canon eos 550d?

KONFIRMASJONS-UNDERVISNING

Sitter på konfirmasjonsundervisning nå, kjedelig...snakkes når jeg kommer hjem!

SPONSING ER FUN!

Har aldri blitt sponset før, før idag. Har meldt meg på en blogg partneravtale med SUPERKUL.NO. Og idag fikk jeg denne mailen av de: 
Jeg vet hva gaven er, men det vet ikke dere, hihihihi. Dere skal få se hva det er når pakken kommer i posten, gleder meg! 

Og forresten: Kanskje det blir en liten konkurranse, så dere kan jo også glede dere!

Q: Har du blitt sponset før?

FLASHLIGHTS


Q: Hva synes dere om bildet?

Les mer i arkivet » Juli 2012 » Juni 2012 » Mai 2012
hits