MISS IT!!


♥♥♥KRETA 2012♥♥♥ Savner varmen, folka, ferie og alt! Er så lei skole og drittvær allerede.. 

Sunburned

BUHU, har blitt SOLBRENT idag... AU

Nå drar vi ut for å spise middag, snakkes!

Meg og mitt kjære søskenbaarn:-) Ser forresten ut som jeg er på nordpolen når jeg tar bilder med photo booth på macen, og ikke i Kreta... 

Alt for varmt

Hele sommeren har jeg klaget over hvor kaldt og dårlig vær det har vært, og nå klager jeg på varmen, haha.. men særr, er så syykt varmt her, at idag klarte jeg faktisk ikke sole meg så lenge.. Hadde pause fra solinga fra nesten 12-3, og det er jo da sola er sterkest. Jeg som håper på å bli bruun må vell tåle det, så imorgen skal jeg tæænne!!(forhåpentligvis)

Jeg, mamma og Jørgen dro på joggetur første dagen i sola. Følte meg rimelig sprek da ja:))Må jo ta bikinibilde første dag og siste dag, for å se forskjellen vettuuu:))


Dro for å spise middag og for å se litt i jallabutikkene i halv åtte tiden. Fikk kjøpt meg solbriller, en caps, en t-skjorte, en singlett, øredobber og noen armbånd. Kan vise dere innkjøp senere.

Out for dinner

Synes nesten alltid overskriftene høres bedre ut på engelsk, hehe.. 

Nåå drar vi ut for å spise middag, wii. Kommer sikkert bilder fra dagen når jeg kommer hjem, snakkes!

Noen som er i Kreta btw? Evt hvor?:-) 

Et lite pip fra dumme meg

Gjett hvem som skulle være så flink å lade batteriet til kameraet natta før vi dro og neste morgen tok med seg kameraet, kameraladeren, minnekortet og to linser, men IKKE batteriet til kameraet?? JO DET ER MEG DET. En uke i Syden uten min kjære speilrefleks.... Haha, stupid me☹

Får bare bruke iphone kameraet og digitalkameraet(som suger btw). Skal såklart uansett blogge, men blir sikkert ikke så brae bilder osv.

Kom frem i halv ett tiden inatt. Vi dro rett på resturant, så vi fikk ikke lagt oss før i 3-4 tiden.. 
Lå og solte meg ca et kvarter og fikk allerede litt skille, nøgd!! Satser på å bli litt tææn mens jeg er her:))) 

Værnes

Sitter på Værnes nå og venter på avreise. Flyet går ca halv fem, så vi skal sikkert sjekke inn straks. Blogger sikkert når jeg kommer til Kreta!MATMATMATBILDER HEHE

Wii, endelig til sol og varme!!Fra idag og en uke blir det SYDENBLOGGING:))) Drar til Kreta idag og det skal bli så godt!! Har nesten bare hatt drittvær i sommer, uansett hvor jeg har hvert.. Gleder meg!


Dro fra Terråk og til Trondheim igår og har overnattet her i Trondheim i natt. Var på en liten shoppingrunde idag, hehe, fikk såklart svidd av ca en tusen lapp.. Kanskje ikke så lurt rett før jeg drar til Syden, meeen. 

Sool i Trondheim idag, så jeg har fått en dag med sol iallefall:-) 

Nå drar vi til Værnes, snakkes!

Les mer i arkivet » September 2012 » August 2012 » Juli 2012
hits