Konkurranse: vinn kostyme fra Aliceofsweden!

Nå som det nærmer seg Halloween og sikkert mange skal bestille seg kostyme for anledningen, tenkte jeg å kjøre en konkurranse der dere faktisk kan vinne et valgfritt kostyme fra Aliceofsweden.no

Det du må gjøre for å være med er å: 
-Like Aliceofsweden sin facebook side HER!
-Skriv om konkurransen på bloggen deres, eller del konkurranseinnlegget på facebook. 

-Kommentere i kommentarfeltet at dere er med, linken til innlegget(ikke bare bloggen) og linken til kostymet dere vil ha!


_aliceofsweden

Lykke til! Husk å kommentere med navn og e-post, slik at jeg får tak i dere:-) 

Konkurranse: Vinn valgfritt deksel fra teleportalen.no!

Min første konkurranse på bloggen, endelig! 

Du kan vinne et valgfritt mobildeksel for maks 199,- fra TELEPORTALEN.NO. 

Det du må gjøre for å delta i konkurransen: 
- Like facebooksiden til teleportalen.no her
- Like facebooksiden min her
- Trykke på liker knappen på det dekselet du vil ha, slik som dette:
(Kommenter at dere er med når dere har gjort alt! HUSK EMAIL, så jeg får kontaktet dere) 


Her er noen deksler til forskjellige telefoner, som teleportalen.no har!

Trekker en vinner ved hjelp av random.org om en stund:-) Meld dere på!

/Samarbeid med teleportalen.no/ 

KONKURRANSE + MIN STØRSTE FLAUSE..

Tenkte jeg skulle ha en liten konkurranse. Det er slik at dere skriver deres største flause i kommentarfeltet eller på bloggen deres(men da må dere gi meg link til INNLEGGET i kommentarfeltet). Og jeg plukker ut 3 av flausene som går videre, da blir det de jeg synes er flauest, best osv. Også skal folk stemme på de tre jeg har velgt ut, da linker jeg til bloggen deres!

Her er min største flause med dere..
.Den skjedde på torsdag.......

Det var da en gang to jenter som skulle på butikken, altså meg og Nina. Vi bestemte oss for å dra på den nye rimi'en som haddenyåpnet samme dag og alt var helt rent og nyoppusset. Vi tok det vi trengte, først en brus(eplecider) og etterpå den andre brusen vi skulle ha(pepsi max). Så gikk vi for å finne ut hvilket godteri vi skulle ha, og det var da det skjedde. Plutselig glapp jeg brusen ned på gulvet og før vi anet ordet av det så vi den suste som en rakett bortover hele gulvet vannrett(?). Korken hadde nemlig falt av når jeg mistet den og da hadde kullsyren gjort slik at brusen bare for som et lyn! Det ble derfor brus over hele gulvet på den rekka og brusen stoppet 1 cm fra en person, snakk om flauhet. Samme dag som de åpnet den og alt. Hun ene dama kom med brusen, og sa: "Hva skjedde med denne?" på en ganske sur måte..og så sa vi hendelsen og hun bare: "Noen kunne blitt skadet og blablabla". Men hun ble snillere etterhvert, tror kanskje hun trodde det var med vilje først..men det var det ikke. Og etterpå når det sto to og vasket opp gikk vi og sa at det ikke var meningen, og da sa de: "Det går greit" og slikt, men uansett - PINLIG!!!!!

Var forresten også veldig glepphendt samme dag, igår og idag. Igår mistet jeg godteposen min i gulvet(hjemme, heldigvis) og den sprakk. Også mistet jeg noen mandariner et par ganger og tippet nesten et glass før idag også. Uff og uff.

Q: Så hva er deres største flause?
Den må være sann, selv om jeg egentlig ikke kan kontrollere det..

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits