Update

Har glemt å blogge.. igjeeen. Men er hjemme fra overnattingstur(kom hjem på onsdag da, hehe). Nå er jeg i Oslo. Kom hit imorgest kl sju(!!). Har shoppet litt og diverse idag og imorgen skal jeg i konfirmasjon til beste Oda♥ Blir bra! 

Her er noen bilder fra overnattingsturen med ID1S:

(lånte bilde av KARENEE.BLOGG.NO)

Lader opp!

Vet dere hva jeg fant igår? Fjernkontrollen til kameraet, wii. Har ikke funnet det på sikkert over et halvt år. Bestilte meg enda en igår da, i tilfelle jeg mister den igjen, haha.. 

Drar straks på fotballtrening. Bra at jeg trener en del nå, for kondisen min er på null og jeg må jo lade litt opp til jeg begynner på idrettslinja på mandag! Lurer på hvordan det blir. Gleder meg ikke til å stå opp tidlig, begynne med lekser osv igjen, men gleder meg til å starte på idrettslinja da, det blir bra!


Har forresten fått meg nye skoo, freeesht


yumyum, sunn før trening, hehe #healthy!!

Haha, cutiee. 

Flere bilder fra Skandiacup
Årets første bad!! Så gærn ut, men må bare bevise at jeg badet, hehe, sykt kaldt forresten


Sofie klippet meg, shit scary....


Sykt ryddig osv 


Flere som var på Skandia? Bilder fra Rihanna konserten og kollenfestivalen kommer senere:D 

Skandia cup

Heei. I helga var det Kippermocup i Mosjøen, vi tapte desverre alt... men nå er jeg med laget i Trondheim på Skandia cup! Vi dro igår med toget og kom frem i kveldinga. Her er det bare en kamp om dagen, og dagens kamp tapte vi 2-0, mot et veldig bra lag da. Nå skal vi på ei strand litt nedfor her og sole oss og bade. Ahhh, sommer♥♥♥♥♥


Flere som er  på Scandia cup i Trondheim nå?

Håndballtrening neste


Håndballtrening nåå - #GIRAA

Styrketrening nuuh

Klokken seks drar jeg og noen andre jenter nedover på miniski faktisk til barneskolen og trener styrke med fotballaget. Lenge siden jeg har kunnet det også, så jeg gleder meeeg!!

Treningsoutfit, haha, interessant

Snakkes!

Treningskaamp!

Akkurat kommet hjem fra håndball treningskamp mot damene. Vet ikke helt hva stillinga ble, men var herlig å spille "kamp" igjen etter så lenge. I helga blir det min første håndballkamp denne sesongen, åh, gleder meg såå!! Er så godt å være litt tilbake på håndballbanen igjen etter skade:-) 

Barcaaa<3<3

Veldig sunn mat etter trening

Juletrening


Kom nettopp hjem fra en deilig og slitsom håndballtrening med guttene og jentene. Godt å få trent av seg litt av juleflesket, haha.. Vi spilte bare i over 1 time, med litt pauser da, heldigvis. Skal hoppe i dusjen nå, prateees!

Null nett

Dro til Sandnessjøen for å se på håndballkampen vår klokken halv to idag, skulle egentlig blogge før det, men var en internett feil.. Nå er nettet tilbake, så det kommer iallefall ett, kanskje to innlegg i løpet av kvelden. 

Vi tapte desverre kampen med 5 mål, husker ikke helt hva stillinga ble, men tror den ble 24-19 til dem eller noe. Var mye hjemmedømming der da. En gang vi fikk mål, så dømte han at det ikke ble også sto han og den andre dommeren og gliste og flirte, åååh, hate it. 

Et bilde fra en annen gang vi var i Sandnessjøen og spilte kamp:-) 

Hva har du gjort idag?
Flere som har vært uten internett?

Stopp volden cup 2011

Kan prøve å skrive litt kort hva vi gjorde der, siden jeg ikke har så mange detaljer av kampene(var ikke med å spilte..)

I helga var fotballaget vårt(Halsøy IL) på fotballcup i Bodø. Vi stilte med to lag og tapte desverre alt, men det var veldig morsomt å være med. Selv så jeg bare på, men hele helga var bra uansett!

Orker ikke skrive hvordan kampene gikk siden jeg allerede har skrevet at vi tapte alle og jeg husker uansett ikke stillingene..

Fredag: Dro fra skolen klokken elleve, altså i matfriminuttet. Pakket ferdig alt og dro ned til togstasjonen til klokken ett.

Mia hadde baket kake til Marte(på laget) som hadde forrige fredag, gratulerer med overstått. På togstasjonen pyntet jeg og Mia kaka med godteriet vårt, hihi, fin ja?

(På togstasjonen)

Vi hadde nesten vår egen vogn på toget og jeg satt sammen med Frida, men alle satt jo egentlig sammen, på en måte.(DETTE BILDE HAR JEG LÅNT FRA KARENEE.BLOGG.NO, MEN MED ET UHELL TRYKTE JEG SLIK AT DET BLE GARRNES MERKNING PÅ..)

Vet ikke helt når vi kom fram, men var vell rundt halv seks kanskje(?). Fikk pakket litt ut og slått oss ned før det ene laget vårt skiftet og gjorde seg klar til kamp, mens resten så på. 
(DETTE BILDE HAR JEG LÅNT FRA KARENEE.BLOGG.NO, MEN MED ET UHELL TRYKTE JEG SLIK AT DET BLE GARRNES MERKNING PÅ..)

Etter kampen var vi litt i hallen før vi dro tilbake til skolen og bare chillet der resten av kvelden. Vi spiste også bare litt vanlig kveldsmat før vi la oss. 
 
Nina er glad i juice ass!;) 


Lørdag: Tidlig opp den dagen ja for at det ene laget skulle spille kamp.


Den dagen hadde begge lagene til sammen fem kamper og alle ble tap desverre, som sagt. Først ble fire kamper spilt fram til klokken tre omtrent.


Etterpå dusjet vi og dro rett til Peppes for å spise pizza.Så dro vi til byen og shoppet litt,


før vi dro tilbake til hallen og det ene laget spilte sin siste kamp i halv åtte tida.


Vi var en stund i hallen å så på kamper og slikt.


Så dro vi tilbake til skolen og chillet der resten av kvelden med musikk og ble litt kjent med folk og sånt. På vei hjem dro vi forresten innom coopen og jeg kjøpte meg årets første julebrus som jeg bare fikk drukket litt av før Frida tippa den(a), haha, men var litt igjen etterpå da. Jeg og Frida spleiset også på en dream is, naaam. Søndag: Noen sto opp å hentet masse mat i ni tida siden frokosten stengte klokken ni, mens noen andre(blant annet jeg..) sov videre. Sto opp i ti tida tror jeg og ordnet oss og begynte å pakke sammen, så spiste vi, ryddet og satte klar bagasjen i gangen før vi dro til hallen for å se kamper.

I to tida dro hele laget på Egon(jeg og noen andre latinger bestilte maxitaxi dit)

På Egon bestile vi det vi ville ha. Ble biff på meg, nam, loveit. 

Etterpå dro vi å spilte bowling

før vi dro til togstasjonen så hjem med toget som gikk halv seks ca. Var en koselig togtur, med musikk i vogna vår og ble litt kjent med folk og sånt.

(DETTE BILDE HAR JEG LÅNT FRA KARENEE.BLOGG.NO, MEN MED ET UHELL TRYKTE JEG SLIK AT DET BLE GARRNES MERKNING PÅ..)

Kom hjem i ni-halv ti tida, hihi. 

Serriøst, jeg har brukt EVIGHETER på dette innlegget nå.. Innkjøpet fra Bodø kommer imorgen!

Var du på Stopp Volden Cup? 

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits