Bilder fra igår kveld

Heei hei!

Søndagen min har bestått av å sove, rydde, sove, spise mat på milano og slappe av. Skal straks se film med verdens beste mami♥ Blir sikkert trøtt imorgen, men men.. Her er litt bilder fra igår!

Veldig koselig kveld! 

Helgaaa

Er hjemme etter en herlig helg i Brønnøysund med Iselin, til Jørgen:-) Orker ikke skrive noe, men her er litt bilder: 


Klomso

<3<3

Tiendebytte

Tiendebytte var ikke til forventningene, men var en koselig kveld uansett! Her er litt bilder:-) Grunnen til VELDIG dårlige bilder, er fordi jeg har klart å ødelegge min kjære iphone 4s(den begynte å brenne om dere lurte, vet ikke hvordan i faen jeg fikk det til men ok), så nå lever jeg på en iphone 3gs som nesten ikke funker og en gammel nokia uten kamera og såvidt fargeskjerm. Trives ikke med det hvis dere lurte! Så jeg må låne bilder av andre eller legge ut de elendige som blir tatt med den gamle iphonen..

Last night!

Dro ut igår. Startet med rekekveld osv med jentene, kjempe koselig♥ Vi dro videre også, men resten av kvelden var ikke så veldig bra, men men. Blir bedre om 2 uker, når det er tiendebytte!! Hadde med kameraet i begynnelsen, så her er litt bilder. 

Last night

Kvelden/natta igår var fuun. Overskrifta på forrige innlegg stemte vell ganske så godt, siden vi kom hjem sent og har sovet hele dagen.. Eiril hadde med kameraet, så har lånt bildene vi tok med det. Også er det noen iphone bilder:)
Sleep all day, party all night!!

Kvelden motto på overskriften, hehe, skål for sommerferie:))

Eiril har forresten kommet fra Narvik, endelig fikk jeg se henne igjen etter et helt år.. Koselig♥


(Slapp av, har shorts under og ikke såå kort kjole som det ser ut som. Shortsen vises bare ikke fremme hele tiden, men bake) 
Ha en fin kveld alle sammen, det skal viiiii

Herlig helg

Glemmer alltid av bloggen, sorry deree.. men har hatt en herlig helg med herlige folk! 

På fredag var jeg på reke og vinkveld(litt kyllingvinger også for meg og noen andre som ikke liker reker, hehe) med noen jenter. Etter en stund hos Line fant vi plutselig ut at vi skulle dra til Bagneset, så vi dro dit da. Der ble det liv og masse sprell! Noen badet faktisk, haha gærninger. 

^Alle bildene over er lånt fra CAMILLA SIN BLOGG


Skilpadda til Line, ntåå<33

På lørdag tok jeg og Iselin toget til Trofors for å dra på teltfest/asfaltdans der. Kjempe bra kveld med masse herlige folk da oog!

Hva gjorde du i helga?

Feiring av Ane og Nina

Nå drar jeg i bursdag til Ane og Nina, blir nok en herlig kveld med verdens beste jenter!♥ Håper alle får en super lørdagskveld, det skal jeg!


kjole vila - Fint bursdagskort, sant? heheheh

Sweet sixteen, wii

Jeg har bursdag idag:DDD 

Endelig er jeg 16 år, jiiihuu. For akkurat 16 år siden ble jeg født, heheh

Våknet til pappas vafler og gave på bordet, godt

mmmmh


Jeg var til Emilie etter skolen og hun var så søt som kjøpte lys og sånt til kaken jeg hadde. Et lys som syngte og et som skulle lage sånn rakett greier. Det som da skjedde var at rakett lyset sprengte over hele kjøkkenet og det ble aske over hele rommet, og kake på alle vegger, golv og tak. Både jeg og Emilie hørte ingenting i starten, serriøst, trodde vi skulle bli døve eller noe, kanskje blind også for den saks skyld, hahahah.. scary shit!! Var veldig søtt av henne å kjøpe lys da, var jo ikke vår feil at den sprengtes... 

Hehe, flinke oss


Snuppa, glad i deg♥

Hadde norsk tentamen idag, gikk helt ok, tror jeg. Var ferdig litt før elleve og fikk gå i elleve tiden. Etter prøven dro jeg og Emilie til henne. Spiste kake blant annet også var jeg der i nesten fem timer, før jeg dro på dansing klokken 4. Etter dansinga kom Mathilde hit og spiste biff sammen med meg og pappa. Hun hadde laget oreokake til meg, hun er så snill! Så nå har jeg to oreokaker, det har ikke duu, heheh.  
(Sjekk den fine kaka verdens beste Mathilde laget!!)

Jeg og Mathilde så en film og spiste kake, namnam. Nå sitter jeg bare å ser ferdig filmen og øver litt på spansk framføring som vi har imorgen, æææ, gruer meg...

Har du hatt en fin dag? 

Lørdagen

Som sagt var jeg i bursdag til Hanne, Erika og Marlene på lørdag. Var en herlig kveld med supre jenter og noen gutter etterhvert! Her er litt bilder:


Bursdagsbarnene♥ eller kan vell ikke si "barnene" lengre, de ble jo trossalt 16 år nesten nettopp, storjenter. Gratulerer med overstått!Oi, håret mitt så blondt ut:o 


Herligherligherlig kveld!♥

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits