Ny header igjen!

Å, blir aldri fornøyd med headerene mine, har ingen bilder jeg kan bruke.. Men laget meg nettopp en raskt. Skifter sikkert snart igjen om jeg orker å ta meg tid til å lage en jeg faktisk kan bli fornøyd med, jeg suger i å lage headere, såå. 

Hva synes dere?

FORRESTEN, STEM PÅ HANNE FRA MOSJØEN I BRUN OG BLID MODELL KONKURRANSEN HER!!

Forandring fryder

Ble plutselig helt sykt lei både headeren og designet mitt, så jeg måtte bare lage meg en kjapt. Ordner designet og en finere header når jeg får tid!

Hva synes du om denne?

Ny header, igjen!

Enda en ny header, igjen. Ganske fornøyd siden jeg har laget den selv og jeg suger i photoshop og andre redigeringsprogrammer.. 

Skal endre litt i designet etterhvert forresten!

_Laget i photoshop cs5 og picasa

Hva synes du?

Ny header


Synes?

Header vs header vs header, hehe

Skal jeg ha headeren jeg har nå: 


eller denne: 


eller denne: 

Hvilken header?

Er ikke så fornøyd med noen av disse egentlig, men til jeg får tid og lage meg en ordentlig en, har jeg bare en av disse:-)  

Ny header

Laget meg bare en header kjapt i helga, blir sikkert bare midlertidlig til jeg får endret designet mitt og slikt. Har verken sminke eller ordnet meg noe spesielt på bildet, også er den veldig kjedelig, men har den bare i mellomtiden. 

Hva synes du?

Ny header


Fikset meg bare en header fort, kan ikke ha juleheader så veldig mye lengre såå:-) Hva synes du?

Juledesign!

Haha, fikset meg nytt design ista:-) Ble veeeldig rødt, men har det bare slik idag iallefall, for å få litt julestemning, hihi. Hva synes du?

Ha en fin julekveld og kos dere masse med familie og venner! 

Litt forandringer i designet

Nå har jeg laget meg en ny header, min første header som jeg har laget i Photoshop. Eller laget den i både Photoshop cs5 og Picasa 3. Har også endret litt på drop down menyen. Camilla hjalp meg i å midstille den, men det gikk bare om det ble helt feil rekkefølge, men det gjør jo egentlig ingenting. Har også endret på rekkefølgen på ting i sidemenyen, skift på overskriftene, pluss at jeg har fått en ny knapp i menyen som heter "Music". Der er det to ting å velge mellom, og det er "Ukens spilleliste" og "Sanger". Kommer etterhvert der, har ikke fått ordnet rett link enda. 

Hva synes dere?

Følg bloggen min via facebook, da er du søt! 

Ny header


Selve bildet ble tatt av kjære Ane Karene(link) i Hemavan på vei til Stockholm. Visste ikke at hun tok bilde, så det er "naturlig" og at jeg ikke har stilt meg opp liksom bare for å få meg ny header, ehehe. 

Synes? 

Les mer i arkivet » November 2012 » Oktober 2012 » September 2012
hits