Lever på Ricola


Om noen av dere, som meg begynner/er syk nå når vinteren nærmer seg og har vondt i halsen, anbefaler jeg disse halsdropsene! Ikke så sykt gode, ikke stygge heller, men de hjelper faktisk sykt mye. Haha, dere vet den Ricola reklamen, den e så sykt irriterende. Får helt noia hver gang den kommer på tven, haha, stygg. 

Serriøst, har vært syk i over en uke nå. Måtte dra hjem fra skolen kl 10 idag.. Blir gærn av å ikke trene på skolen, ellers også forsåvidt. Hoster hele tiden, iallefall om natta, så det blir lite søvn også, fml, neida, skal ikke klage. 

ANBEFALING: MINERAL POWDER

Sa jo jeg skulle anbefale flere "LUMENE" produkter, så nå kommer det en anbefaling av et Mineral pudder, som jeg også elsker, hihi♥

"Pakning": Pakninga er praktisk, for man kan ha en svamp lignende ting inni + at puddret er der. Supert!

På huden: Elsker den, føler at huden min blir så myk av den og huden ser mye renere ut, synes jeg. Det finnes flere farger, så man kan finne sin perfekte farge. Tror ikke man får særlig uren hud av denne egentlig, har ikke prøvd denne så veldig lenge, så har ikke funnet det helt ut enda. Har bare prøvd å påført den med svampen som er med, men går jo med kost også, har ikke prøvd det enda. Elsket den med svampen, så har egentlig ikke hatt behov for å prøve med kost.

Denne før du kjøpt på Lindex isåfall, har bare sett den der, og på en frisørsalong her i Mosjøen(var der jeg kjøpte den) De har den nok på de fleste sminkebutikker!

Merket er Lumene, har fler produkter derfra, loveit!

Q: Har du prøvd dette puddret før?

ANBEFALING: FOUNDATION MED C-VITAMIN

Tenkte jeg skulle anbefale denne foudation, som forresten er med c-vitamin. Elsker den!


På huden: Enten så påfører jeg den med hendene eller med foudationkost. Den blir lett jevn, synes jeg. Og tror ikke man får så uren hud av den, har jo ikke brukt den så lenge da, så jeg vet jo ikke helt da. Vet egentlig ikke hva mer jeg skal si om den.

Denne før du kjøpt på Lindex isåfall. Jeg kjøpte min på en frisørsalong her i Mosjøen, men har sett at de har den på lindex, og sikkert på de fleste sminkebutikker. Den koster ikke noe mye heller, tror det er 129,-? I think.

Merket er Lumene, har fler produkter derfra, kjempebrae! Kan anbefale flere senere:-)

Q: Har du prøvd denne foudation? Synes du den var bra? Noen spørsmål?

MY CAMERA

Har fått spørsmål om hvordan kamera jeg har, så jeg tenkte å skrive litt om det!

INFO: Kameraet heter "Olympus mju tought" og kan tas bilder og video undervann og bilder og video til vanlig bruk. Det er flere ting man kan velge mellom, sånn bildefunksjon. De jeg bruker mest er: Auto, som er med auto blits, altså at det blir blits ved behov. P, altså et bilde av et kamera på den vri tingen, der man kan velge om man skal ha blits, auto, ikke blits og red eye. SCN, der kan man velge et motiv, f.eks solnedgang og da blir blits og bildekvalitet tilpasset etter solnedgang, det er forresten mange motiv å velge mellom. Også er det video da, der man tar vanlig video, enten under vann eller til vanlig bruk!

Anbefaler kameraet!  Det har kommet nye versjoner med litt mer megapiksler, den kan gå lengre ned under vann og tåler mere, den nyeste heter "Olympus mju toughy 8000"

YES MAN

Akkurat nå sitter jeg å ser film..alene, men jeg ser bare slutten på den filmen jeg, Iselin, Mette, Julie og Hanne begynte å se ista, men vi så den ikke ferdig. Derfor sitter jeg å ser slutten av filmen.

Det handler om en mann som levde livet veldig kjedelig, han sa nei til det meste, og hadde en kjedelig jobb, der han hadde jobbet lenge, han hadde ikke kjærste og sånt. Men en dag ble han mast til å dra på et "YES" kurs, og der inngikk han en pakt der han måtte si "YES" altså ja til alt! Og når han gjorde det fikk han et morsommere liv men det kunne jo bli litt problemer også da man sa ja til alt..

Hvis du vil vite hva som skjer burde du se filmen, den anbefales virkelig, god komedie!
http://filmup.leonardo.it/posters/loc/500/yesman.jpg
Q: Har dere sett filmen "YES MAN"?

WRONG TURN 3

Før idag, i 21:00 tiden til ca 23.30 var jeg til Tina og så film med Tina, Iselin, Ingrid, Elise, Marius og Julie. Var kjempekoselig! Vi dro først på mix å leide film å kjøpte godteri, og vi leide "Wrong turn 3". Den var en smule skummel ja og blodig, haha. Men jeg er glad i skrekkfilmer jeg!:-)

Noen bilder fra filmen(fra google) Det der monstret var bare creepy, men albefaler filmen for dere som liker litt skrekk og spenning!

Her er trailere fra Wrong turn 1, 2 og 3:
(om dere ikke liker skrekkfilmer og litt sånn ekkel film greier, burde dere ikke se trailerne eller filmen, hehe)
 Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012
hits