Ting som irriterer meg -Mathilde

Disse er skrevet av Mathilde, som gjesteblogget for meg. Er masse av dette som irriterer meg også..

1. Når noen sier at jeg er sur eller sint, og når jeg ikke var det før han/hun sa det. Nei, jeg er ikke sur, men jeg gidder ikke å smile hele tiden. Og NEI jeg har ikke mensen!!

2. Når jeg skal vise noen noe på youtube eller noe, og de ikke følger med. Nå skal jeg vise dere noe, og nå-skal-dere-følge-med, okei?

3. Når jeg ser film og noen spør "hvorfor skjer det", "hva skjedde", "hvem er det?" eller "hva gjør de". Jeg har ikke sett denne filmen før, og jeg ser ikke inn i fremtiden. Slutt å spør meg for jeg vet ikke hva som skjer videre, du kan heller følge med istedenfor å se på meg hele tiden og stille spørsmål.

4. Gangnam style sangen er generelt veldig irriterende, ikke at jeg ikke liker sangen. Men man har absolutt ikke peiling hva han sier. "hoehfoehoehdodhxsao oppan gangnam style, hgrohfdwohwo eeeey sexy lady".

5. Når noen sier "jeg hater Justin Bieber" eller "Justin Bieber er homo". Dette irriterer meg faktisk grenseløst, han er faenme ikke homo, og du har ingen grunn til å hate han. Han er verdens beste gutt, og jeg og 25 millioner andre ville gjort alt for å være Ms. Bieber. Så hold kjeft, og slutt å være så jævlig sjalu.

  

6. Når jeg finner verdens fineste kjole, også ser jeg på prisen og den er langt over ditt budsjett. og henger den fint tilbake igjen. Hva er det som må gjøre den så jævlig dyr??

7. "Norges fineste 99'er", hva faen? Say no more.

8. Når folk skriver på nynorsk, eller på sin egen dialekt. Jeg forstår faen ikke hva som står, kan du skrive normalt takk ellers gidder jeg ikke å lese det du skrev.

9. Når folk skriver alt-de-gjør på statusen på facebook. "Nå skal jeg spise pannekaker" også en halv time etterpå "nå har jeg spist pannekaker, det var godt". JAAAA, du sa det ista. We get it, get a life.

10. Når jeg sitter å hører på musikk, og folk må hele tiden snakke med meg. Det var en grunn til at jeg tok høretelefonene i, ser du ikke at jeg er opptatt din pøbel!?!

Noe du kjenner deg igjen i?

Én kommentar

turid alabama

19.10.2012 kl.19:59

dette kjenner turid seg igjen i! god helg, ikke la deg irritere, nyt den. klem turid.

Skriv en ny kommentar

  • hits