Hva er din største hemmelighet?

Jeg har sett på Kristineam.blogg.no at hun har gjort dette, og jeg fikk lyst til å gjøre det samme. Poenget er at jeg stiller et spørsmål om "Lesernes tanker", og dere svarer hundre prosent anonyme. Noen av innleggene som blir skrevet blir publisert i et innlegg. Kanskje akkurat du som skriver finner ut at du ikke er alene?

Spørsmål: Hva er din største hemmelighet?

18 kommentarer

16.10.2012 kl.22:27

jeg eller min familie har blitt kontaktet barneværnet mange ganger, og denne gangen er det på alvor. Jeg må kanskje fløtte til en fosterfamilie og pappa ropte meg opp i ansiktet at han ikke brydde seg lenger om meg og jeg fikk ha lykke til videre i livet og han kom ikke til å gi mere penger til meg og slike ting. Og jeg har ikke snakket med han siden det..

16.10.2012 kl.22:37

Jeg er helt ufattelig glad i klemmer, men er veldig kresen på de, haha. De må være myke, litt lange og gode. Elsker det så mye at det nesten er flaut!

16.10.2012 kl.22:41

Jeg føler meg aldri god nok for venner eller familie. Det knekker meg!

16.10.2012 kl.22:44

Jeg har vært forelsket i en gutt i 2 år, men er først nå, de siste månedene noen har fått vite om det..

16.10.2012 kl.22:45

Jeg driver med selvskading. Har gjort det en god stund nå, men tror jeg er litt avhengig av det.. Jeg har ikke følelser lengre. Kroppen er bare helt tom, og klarer ikke bry meg om livet og meg selv. Jeg skader meg selv for å se om jeg føler noe, og klarer å kjenne smerte! Jeg hater hvordan jeg er, og klarer snart ikke mer!

16.10.2012 kl.22:46

Jeg er egentlig ikke redd for å si noe til den jeg liker, men samtidig lurer keg bestandi på hva jeg skal si når jeg snakker med han.. Han betyr alt for meg, mer en bestevennine mine til og med.

16.10.2012 kl.22:50

Heihei! For det første vil jeg si takk for at du har dette innlegget. Er godt å kan dele tankene sine på en anonym måte. Så takk!! Men min hemmelighet er at jeg plages. Jeg trives overhode ikke med meg selv om min kropp. Føler meg ikke god nok på skolen, eller på vennefronten. Jeg prøver mitt beste, men føler at alt jeg gjør blir feil. Jeg spiller den "tøffe" rollen, og later som jeg ikke bryr meg så mye. Er ikke den personen som deler følelser med alle. Jeg ligger heller å skriker på rommet der ingen kan se meg. Jeg vet liksom ikke helt hva jeg kan gjøre lengre for å glede andre. Ingenting er godt nok..

16.10.2012 kl.22:53

Jeg faller alltid for player's. Dem sier det rette, og jeg blir sjarmert i senk. Dumme meg gir de det de vil ha, og deretter blir jeg ditchet. Noe som igjen fører til at jeg ender som idioten, og den som blir såret...Tips til hvordan jeg kan forhindre dette? Er lei av å bli såret, men samtidig er det idiotene jeg vil ha.

16.10.2012 kl.22:55

Jeg kunne ønske jeg havnet i en kraftig ulykke, bare for å se hvem som bryr seg.

16.10.2012 kl.22:56

Vet noen kan reagere slemt på dette, men jeg kunne ønsket jeg hadde bulimi eller anoreksia. Jeg er IKKE fornøyd med kroppen min, og vil virkelig endre den, men klarer ikke.

16.10.2012 kl.23:02

Jeg liker en gutt, og har så lyst til å bare ha det gøy med han. I og med at jeg er så usikker på meg selv, "tørr" jeg ikke gjøre så mye. Er så redd for å gjære feil, og ikke være bra nok.

16.10.2012 kl.23:14

Jeg er redd hele tiden. Jeg er redd for å ikke være bra nok, redd for å miste min bestevenninne og redd for å være alene. Jeg er bare generelt redd livet.

16.10.2012 kl.23:16

Jeg vil ikke utdanne meg før jeg er gammel. Jeg vil leve livet mitt, og det skremmer meg faktisk.

17.10.2012 kl.16:28

Jeg har lyst til å bare forsvinne helt noen ganger både for å se hvem som virkelig bryr seg om meg, og fordi jeg ikke har det bra med meg selv..

...

17.10.2012 kl.17:37

jeg har lyst til å gjøre ett eller annet, bli alvårlig syk eller noe, for å se hvem som egentlig bryr seg om meg. Jeg har psykiske problemer, men jeg holder det inni meg, jeg vil egentlig prate med helsesøster og psykolog, men jeg er redd for at det ikke er ilel nokk. jeg gråter hver dag, gjør hva som helst for å slippe å gå inn i kantina på skola, fordi jeg er redd for hva andre tror og tenker om meg og heg er redd for at jeg har å meg klær jeg ser tykk ut i.. Hva skal jeg gjøre? jeg trenger noen å snakke med. Føler ikke at de nærmeste vennene mine stiller opp i dette tilfellet. jeg spiller fotball på samme lag som deg btw. halsøy <3<3

18.10.2012 kl.00:13

jeg føler meg aldri bra nokk, jeg blir sammenlignet av kjæresten min, mine bestevenninner går bak ryggen på meg og sier dritt om meg til andre og foran meg er hun ''verdens beste venninne''.. og jeg vil havne i en ulykke for å se om noen virkelig hadde brydd seg.

19.10.2012 kl.14:19

Sliter på skolen,både med konsentrasjonen og fagene gennerelt. Går på en skole med de jeg aldri er sammen med,har ingen venner jeg føler jeg kan "betrygge" meg til, ingen jeg kan stole ordentlig på. Er så redd for å miste de "gamle" vennene mine, som da går på en annen skole, for alle de går på samme linje. Føler meg så utestengt. Det er alltid de som finner på ting,uten å tenke på å spørre meg. Kanskje de har glemt meg? Når de/jeg får tid til å møtes,blir det alltid noe i veien,slik at det ikke skjer. Er alt for lenge siden jeg har møtt noen av de.. Føler meg så alene, både på skolen og ellers!

19.10.2012 kl.18:02

jeg sliter med hvordan jeg selv ser ut. liker ingen ting på utseende, å føler meg så slem ellers åg. jeg har også startet med selvskading. å dette var noe jeg lovte meg selv å aldri gjøre. jeg kutter meg selv i armen, å går med masse armbånd for å skjule det. akkurat nå er jeg på det laveste punktet i livet mitt. startet på videregående klassn min er helt ulik meg, å jeg aner ikke hva jeg skal gjøre..

Skriv en ny kommentar

  • hits