Ting som irriterer meg #2

1. Folk som tror de er best i hele verden og bedre enn alle andre. Bitch, your not. 

2. Folk som har 42 profilbilder som er tatt på samme sted, med samme klær og så og si samme vinkel, men bittelitt forskjell.

3. Folk som tagger seg selv i profilbildet sitt på nytt hver 
dag, eller de som "bytter" profilbilde hver dag, men at det egentlig er samme bilde, om dere skjønner. Desperat etter likes much?

4. Playere, drittsekker, idioter, ja dere vet hva jeg mener. Komisk om flere jenter kan sitte å si annenhvert ord av "søte" ting dere har sagt, haha latterlig. Noen av oss jenter er kanskje dumme en liten stund, men vi skjønner faktisk ting etterhvert, just saying. Dere ender til slutt bare opp ensom og hatet av mange, håper det var verdt det liksom:):) 

5. Rykter. 
- Laget av hatere
- Spredd av tapere
- Trodd på av idioter6. Når noen virkelig ikke klarer å holde kjeft. Altså, om jeg sier en hemmelighet om meg selv eller en overraskelse, og sier at det er hemmelig. Også etterpå bare sitter man hele vennegjengen ilag og blir litt overivrig også bare kommer den hemmeligheten tilfeldigvis ut av munnen til den man trodde man kunne stole på. Også bare spør jeg "dude, what the hell?, også bare: "ooi, var det hemmelig, wups" ARG. 

7. Folk som er udugelige på å svare. Greit om det liksom er en dag eller uke man er litt glemsk eller noe, men de som alltid glemmer å svare, og aldri tar telefonen..mhgei7o03j:@@

8. Profilbilde på facebook med tekst under: "Midlertidig" eller "Vet det er sykt stygt..". Da kan du heller bare droppe å skifte profilbilde, alle vet du selv synes du var fin og bare vil ha kommentarer om at du var fin og "nei, det er jo ikke stygt, du er jo nydelig". 

9. Lekser, prøver, innleveringer. Hvem synes
ikke det er irriterende..?

10. Når ting "kræsjer" om dere skjønner. F.eks en helg, hvis det er både fotballkamp, håndballkamp og en bra fest eller noe(som det aldri er i Mosjøen), også må man velge en ting. Hadde valgt håndball eller fotball da, men hvem av de liksom. Føler jeg går skikkelig glipp av ting da, haha. 

3 kommentarer

karo98

21.10.2012 kl.17:44

Enig i det meste:-D

Martine

21.10.2012 kl.19:31

true!

21.10.2012 kl.22:23

Det er alt for mye å irritere seg over. x3

Skriv en ny kommentar

  • hits